Teraz jest 20 kwi 2025, 14:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:36 

siena napisał(a):
Luki napisał(a):
Siena lolq gdybyś wiedział napewno można pisać tak i tak :)

chyba ci mama tak mowi zebys sobie zyl nie pocial, albo pani w szkole od polskiego dostaje od twojego taty korzysci materialne w postaci kostek masla.

jesli jest inaczej przeprosze cie tutaj ze w tym przypadku "na pewno" nie zrobiles bledu. tylko podaj mi zrodlo i niech to nie bedzie bravo sport

Siena od moich rodzicow to sie odpierdol smieciu bo juz lekko przesadzasz, granica sie przebrala, a na lanie inaczej porozmawiamy. Bo mozna zartowac robic syf, ale sa pewne granice Ty z tego co widze nie masz zadnego poszanowania dla innych, najwyrazniej zycie Ci jeszcze nie dalo popalic.

Ostatnio edytowano 5 lis 2004, 22:39 przez Ethan, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:36 

Hmmm źródła Ci nie podam bo to było w telewizji, w tym programie co facet mówi o poprawnej polszczyźnie, ludzie do niego dzwonią i się pytają. Dzwonił kiedyś jakiś chłopak i się pytał i mu odpowiedziano że można pisać tak i tak i to nie jest błędem.

Ale jeśli tak bardzo nalegasz to poszukam i będziesz mięc to na piśmie :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:37 

LameBoy napisał(a):
jak w tym dowcipie
co na wytwornym przyjęciu kowalski z żoną siadają do stołu, i podają kurczaka, a kowalski łapie udko w rękę i zaczyna gryźć, żona do niego "jasiek ***** nożem!" a kowalski łapie za nóż i pyta "KOGO??" :D muahahah
kowalski to siena
żona to szmata
nóż to holman
a grolshek moze być udkiem

muahahahhaha :D

ej.
P.S. o której ten lan? :D

amen

To kiedy ten lan w koncu ?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:38 

śmieć napisał(a):
Luki napisał(a):
jak stare przysłowie mówi: Głupszym się ustępuje.

no musisz w takim razie sobie ustapic

Nie siena ja ustępuje Tobie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:42 

Ethan co Ty nie będziemy mu nic robić, przecież pamiętasz braciszku że to ich działka :D
Niech sobie chłopak popisze... ah te kompleksy, czasem trzeba dać gdzieś upust... Tylko szkoda że tak zaśmieca to forum :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:45 

Luki napisał(a):
Ethan co Ty nie będziemy mu nic robić, przecież pamiętasz braciszku że to ich działka :D
Niech sobie chłopak popisze... ah te kompleksy, czasem trzeba dać gdzieś upust... Tylko szkoda że tak zaśmieca to forum :D

Czy ja mu cos chce robic takiego syfu nie bede sie tykal, chce sie dowiedziec jakie ma waty do naszych rodzicow.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:50 

siena and friends nie fatygujcie się żeby odpisać bo my i tak już tego nie będziemy czytać.

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2004, 22:53 

ja nic do was nie mam.. ale i tak bedziecie czytac :))) nie powstrzymacie sie zeby nie looknac co tam nowego :D

Lame qrcze swiniaku!! masz ode mnie szczypiacego strzala w zada na nastepnej strzelance :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 00:52 

mhaaa ,szczypiący szczał roxxx :D

a tak w ogóle to chłopaki z wild_a mają jakieś gejowe macki którymi sie przyssywują do chu.j wie czego mhaaaa :D
i na co to wam, i po co to wam?

btw. siena w realu to wielki *mama zabroniła mi przeklinać* jak domek jednorodzinny w łomiankach, ja bym się bał, poza tym zawsze nosi różowy dildo w kieszeni wiec nawet jak nie przypieprzy to może w dupe zapakować! :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 00:54 
Moderator forum

Luki napisał(a):
Holman napisał(a):
Luki napisał(a):
Holuś widzę że szybko się douczasz :D
.

niezly z ciebie ignorant skoro myslisz ze tego nie widzialem i musialem sie douczac, no ale coz niektorzy patrza na innych wedlug wlasnej miary

Gdybyś to wiedział to byś nie napisał tego w cudzysłowie :) tylko byś napisał własnymi słowami :D

tez mi argument LOL, myslisz ze zmarnowalbym czas na tlumaczenie komukolwiek czegokolwiek skoro nie nauczyl sie w szkole? jestem zbyt leniwy i nie jestem szkola wieczorowa, wole wrzucic cos z googla bo jest szybciej i prosciej

wiecie co mnie smieszy luki & friends? ze ja sobie bylem na piwku (wojtas tez z tego cowiem, siena pewnie byl na dziwkach) a wy spedziliscie caly wieczor na forum nerwowo klikajac co 5 minut czy przypadkiem ktos waszego nieskalanego klanu nie obraza, buhehehee

taka jest wlasnie roznica miedzy wami a ejwami

Ostatnio edytowano 6 lis 2004, 00:59 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 00:57 

a ja pogodziłem przyjemne z pożytecznym. czyli piwko se walnęłem w domu nerwowo klikając w okienka na forum (na szczęście nie na tym bo na tym zapomniałem o czym byłtemat po dodaniu pierwszego posta mhaaaa) :D

ogólnie rzecz biorąc szczypta życiowej mądrości dla awanturników z wild_a - GET A LIFE! :D mhaaaaa :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 02:30 

ja tam nic do waszych rodzicow nie mam po prostu jak miktos pisze ze na pewno mozna pisac i razem i osobno to sram ze smiechu i szukam jakiegos wytlumaczenia. nasuwaja mi sie dwa. raz ze mama was na tyle kocha zeby nie dolowac was tekstem w stylu: synu zyjesz juz XXX lat a nadal nie znasz polskiej gramatyki. no i drugi powod, w ktorym pani nauczycielka czy pan nauczyciel od polskiego nie zwraca uwagi na buraki, ktore produkuje uczen. u mnie zawsze zwracala. wiec musi miec jakis powod w tym ze nie zwraca.
Bo panie luki ********* pan trzy po trzy i tyle.
Z karslruhe obronca polskeigo jezyka siena.
ps. w knajpie siedzimy nad drinami i [rzychodzi barmanka i sie pyta po niemecku czy jestesmy z polski, my ze tak a ona "WIedzialam" HEHEH :>

a ty ethan co sie tak dopierdoliles do tych rodzicow o twoich gadam czy co?

w ogole tekst "zycie ci da popalic" rzadzi ;) nie ma to jak uslyszec taka maksyme od guru ktory wiekszosc swojego zycia przepierdala na pykanie w BF :D he he ticz mi maj master:) ale wiesz mi juz zycie dalo poalic bo:
- chodzil mi zle bf
- mialem pad dysku
- spalil mi sie raz procek
- nie mialem dostepu do netu.
juz wez wiecej bym nie wytrzymal!! pliz oszczedz :>

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 10:37 

A tam mialem nie pisac ale musze ci Siena odpowiedziec

"a ty ethan co sie tak dopierdoliles do tych rodzicow o twoich gadam czy co? "

Tak o moich, najwyrazniej slabo mnie znasz, jakbys sie ludzi popytal to bys sie dowiedzial ze Luki jest moim bratem.

"w ogole tekst "zycie ci da popalic" rzadzi ;) nie ma to jak uslyszec taka maksyme od guru ktory wiekszosc swojego zycia przepierdala na pykanie w BF :D he he ticz mi maj master:)"

Oj Siena, co Ty w ogole o mnie wiesz, popytaj swoich kumpli co sa w reprezentacji bo oni chyba wiedza wiecej o mnie i o tym jakim jestem czlowiekiem. Mam powazniejsze rzeczy na glowie niz jak ty to nazwales "przepierdalanie czasu na graniu"

"ale wiesz mi juz zycie dalo poalic bo:
- chodzil mi zle bf
- mialem pad dysku
- spalil mi sie raz procek
- nie mialem dostepu do netu.
juz wez wiecej bym nie wytrzymal!! pliz oszczedz :>"

buhahah no Siena come on dude, nie rosmieszaj mnie prosze :D, tym milym akcentem koncze to jakze kontruktywna dyskusje.
Nie ma to jak rozgrzac atmosfere przed lan party :D

a wracajac do tematu, niech organizatorzy dadza wrescie jakiegos oficjalnego newsa bo to zaczyna byc niepowazne. A skoro macie problem z napisaniem newsa to jako rekompesata proponuje zorganizowac nocleg dla osob przyjezdnych. Czy wy naprawde nie potraficie zrozumiec prostej rzeczy ze ludzie musza wziasc wolne w pracy, zalatwic kwestie dojazdu itd. Jak nie mamy zadnej informacji o turnieju to jak sie mamy do niego przygotowac ?. Ciekawe czy Czesi i Wegrzy tez maja tak zastoj organizacyjny.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 12:07 
Moderator forum

no wrocilem z bibki i patrze ze sie nie obialiscie...to mnie cieszy...mowie wam jak mnie baniak napierdala ... Ethan tak zes powiedzial o tym ze goscie z TP cie znaja i moga cos o tobie powiedziec...pamietaj ze to dziala w obie strony i nie znasz ani mnie ani sieny ani Holmana wiec tez uwazaj co mowisz..a tak wogole to myslalem ze chce mi sie pisac cos ale jeszcze nie chce mi sie ..ide w kime..aha pamietajcie ze te nasze texty maja jakies zrodlo...tym zrodlem jest afera jaka miala miejsce calkiem niedawno i to jest swego radzaju kara , policzek , bo wasze kary byly nie do przyjecia...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 13:08 

nie no ale Tasior-Lobo sieny mnie rozpierdala :D hheheheheh :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2