Eleanor napisał(a):
Głupie pytanie, ale ile w UK płaci się za taką astre?
W top gear auta kupują tam za grosze, dosłownie.
To zalezy..jaki rocznik, przebieg, stan pojazdu, wyposazenie itd. Ja bardzo lubie Astry G, i to juz jest moja 4 Astra haha.
Ostatnia Astre G zony sprzedalismy za jedyne 1200 funtow, ale to byla Astra G 1.6 16V SXI z 2000 roku z przebiegiem 114000 mil (okolo 182000km), przejechala trase UK-Polska-UK z 8-9 razy bodajze. Zadnych problemow technicznych. Nowe opony (Hankook Ventus V12 215/40 R17), nowy skraplacz klimatyzacji, nowe tarcze i klocki hamulcowe. Niestety zona chciala 5 drzwiowy i z bolem serca trzba bylo sprzedac.
Tak wygladala na troche ponad miesiac przed sprzedaza...

Obecna moja Astre G 2.2 SRI z 2004 roku z przebiegiem 41000 mil (okolo 65000km) z fabrycznie montowanym prodrive bodykitem kupilem prywatnie od kobiety z Cambridge za 3200 funtow. Ciezko bylo znalezc z wyposazeniem i przebiegiem ktory chcialem.. ale w koncu kilkadziesiat mil ode mnie sie pojawila na sprzedaz. Babka chciala 3500, ale zbilem nieco cene. Babka robila rocznie tylko cos kolo 7-8 tys mil (ona miala 4 samochody, 2 firmowe). Wymienila Astre na nowa Skode Octavie VRS. Widzialem jej nowe Autko i szczerze to wole Astre. Nastepny samochod nie wiem jaki kupie.. Nowe Astry G przestali sprzedawac tutaj w 2004 roku

Nowe modele zupelnie mi sie nie podobaja. Bycmoze kupie cos durnego jak Subaru Impreza WRX STI, poki co przymierzam sie do zakupu kolejnego motocykla.. Motocykle pasjonuja mnie bardziej niz samochody

Orientacyjnie ceny aut uzywanych w Wielkiej Brytanii mozna sprawdzic tutaj...
http://www.autotrader.co.uk/Adasi napisał(a):
Szkoda tylko, że pasażer prowadzi

Wiesz.. Na poczatku bylo troche dziwnie, ale mieszkam w Anglii od 2004 roku i dla mnie to juz kierownica po prawej stronie to jest normalnie . Jak wsiadam w samochod rodzicow w Polsce to jest dziwnie