Teraz jest 21 lut 2025, 22:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 417 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 20:21 

Blizzard_ napisał(a):

Jeszcze 5 H :) , dorwę was :D .

To dziś się kończy open beta?

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 20:32 
Spamer!

nie , chodziło mi o to , że ściągam i pozostało 5 H , teraz to 1.30 H , beta będzie chyba do póki demo nie wyjdzie .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 20:47 

Uf... Bo mnie się też dopiero jutro ściągnie do końca, aczkolwiek cały czas tego KEY'a nie mam, a chce chociaż sprawdzić jak by mi poszło na moim kompie... Można na jednym keyu grać na 2 kompach? Tj. zrobić jakoś tak, żeby część czasu grał ktoś, a potem mi by podał key'a ja bym chwilkę pograł i znów on?

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 23:49 

NDA zabrania publikowania jakichkolwiek informacji i materiałów, usuń screena.

zrobione :) / Piospi

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 08:10 

Jeśli nic nie zapsują i jeszcze parę rzeczy poprawią na pewno dla tej gry kupię 2-go 8800 no chyba że 8900 rzeczywiście okaże się 2-krotnie wydajniejszy od 8800

obecnie gram 1900x1200 all medium - płynnie,

na high jest na oko ok 20 klatek więc kiepsko chyba że do oglądania

Ostatnio edytowano 3 paź 2007, 09:03 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 08:43 
Moderator forum

http://www.in4.pl/komentarze_Crysis_bar ... ,14317.htm

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 09:06 

Tak tylko xp nie ma dx10 niestety, mam nadzieję że zoptymalizują to odrobinę bo 40% różnicy to za dużo, jak dojdzie dx10 gdzie jak do tej pory zawsze są spadki wydajności nie będzie wesoło

mam również nadzieję że będą potrafili wykorzystać 64 bity i nie tylko w adresowaniu pamięci, no i oczywiście chwalili się że będą używać więcej niż 1 cora - być może będzie dobry powód żeby kupić coś 4-jajowego, z mojego oglądu 1-2 godzinnego dla niej warto kupić sprzęt, dynamiczna jak qw strzela się jak bf2, + masa dodatkowych cech nuke z bliska powala - dosłownie i w przenośni

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 09:44 

...ja chce DX10 pod XP :(((((( od razu bym wywalil Viste.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 18:27 
Moderator forum

aNDY^aND napisał(a):
...ja chce DX10 pod XP :(((((( od razu bym wywalil Viste.

może będzie można tak zrobić :wink: słyszałem, że były jakieś eksperymenty z DX10 pod XP

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 19:52 

I teraz sie modlic zeby dx10 byl na xp :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 20:00 

O kurde przegapilem bete :D Jak ktos ma wolny klucz to chetnie go przygarne :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 20:26 

xD Saka jednak Low jestes :lol: :lol:
napisz do mnie na x-...

a beta calkiem przyjemna ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 22:30 

no proszę tak tą gre wychwalacie a jeszcze do nie dawna wielu z was mówiło "ta gra to nic innego jak reklamówka silnika" :wink:

co do dx10 pod Xp to ma wyjść nowy dx9, czy coś takiego. Imo dobrze by zrobili bo Vista to póki co gów.. a już szykuje się kolejna winzgroza, tak więc XP i 98 ruz :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2007, 09:48 

Nikt nie pisze tu o demie? To ja napisze... skopiuje moja wypowiedź z innego forum.

Medium detale i gra na moim kompie z siga działa nadspodziewanie dobrze wiec pod tym wzgledem nie ma rozczarowania.

Jednak jest tak jak przypuszczałem przed premierą. Wszyscy sie podniecali grafiką, ja do tego podchodziłęm z dystansem bo wiedziałem ze wodotrysków nie zobacze na swoim kompie, chciałem tylko sie przekonac czy to nie bedzie taki sam słaby gameplay jak w Far Cry...

no i cóż dla mnie jest LIPA. Grałem w FC w te lato i mam porównanie. Crysis to praktycznie ten sam FC z lepszą grafiką. Wszystko polega na tym samym, jest jednak trudniej (przezyjemy tylko kilka pocisków) więc dodano tu te bajery w kombinezonie (które rzeczywiście są przydatne). Tak samo jak w FC mozna rozpracowac misje na kilka sposobów.

IMO są problemy z AI. Moim zdaniem żołnierze z FEARa są duzo bardziej inteligentni. Tutaj koreaniec na przykład z jednej strony widzi mnie z 50 metrów, a z drugiej przy tej walce na plaży to nie strzela do mnie, póki mu lufy do ryja nie wsadze...

Irytuje mnie tez bug z ciałami. Po śmierci te latają jak lalki...

Na dodatek mam wrażenie, że wiele pomysłów jest dodane na siłę.. Sami sie niedawno przyznali ze nie mieli pomysłu na końcówkę Far Cry'a i wymyslili te mutanty... to samo jest w Crysisie np. te ataki z pięści albo chwytanie koreańca za gardło są kompletnie do bani... juz nie bede wspominał o fabule, bo ta jest również słabiutka w porównaniu do takiego Half-life, Halo albo Bioshocka, nie ma tutaj tez takiej więzi z głównym bohaterem jak w wymienionych grach. Z resztą, w Crysisie w ogóle nie ma bohaterów tylko nic nie znaczące twarze...

Z resztą co ja bede sie rozpisywał, jesli ktos grał w FC (a chyba kazdy miłośnik FPSów zaliczył ten tytuł) to to samo zobaczy w Crysisie. Moim zdaniem to źle bo szczerze to mnie Far Cry w drugiej części gry strasznie nużył i go przechodziłem tylko dlatego, ze kupiłem grę, a nie sciagnąłem... i gra poszła w odstawkę, zapomnienie, w przeciwieństwie do takiego HL2...

Z Crysis bedzie podobnie, ta gra nic ciekawego nie prezentuje oprócz grafiki, bedzie sie ja pamietac właśne ze względu na wygląd... nawet fizyka która miała być super jest na poziomie tej z HL2.

Przechodze misje do końca i wypad z dysku. Miałem kupic Crysisa, ale po co skoro juz grałem w FC? Niech sie wypchają panowie z Cryteka. Wole ambitniejsze FPSy jak Half-life, Halo albo Bioshock...

Aha, i jeszcze jedno. Jesli ta gra zdobędzie tytuł "Gry roku na PC" to po prostu... :|

Dziękuje.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2007, 10:39 

MaZZeo napisał(a):
.

Aha, i jeszcze jedno. Jesli ta gra zdobędzie tytuł "Gry roku na PC" to po prostu... :|

Ciezko o tym mowic po demie, ale moim zdaniem na taki tytul jak najbardziej zasluguje, powiem wiecej wcale nie bede zaskoczony jak taki otrzyma.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 417 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2