Garet napisał(a):
Przykro mi UMP, ale taka jest specyfika tego forum. Nie tolerujemy tutaj bledow w co drugim slowie. Kazdemu sie zdarza walnac byka, a niektorzy pisza bez pl liter (jak ja) i nie przeszkadza nam to, ale walenie bykow w co drugim slowie to juz inna bajka. Zawsze scena BFa trzymala poziom, zarowno wypowiedzi jak i kultury na forum i serwerach i tak ma zostac.
to trzymajmy poziom, ale zauwazylem, ze nagminnym staje sie 'jechanie' po kims jak jest jeden blad, a nie ich cala masa. a juz 'nowi' maja totalnie przechlapane - co nie napisza/powiedza to juz 'starzy' maja pozywke do radosnej tFUrczosci. tak wiec zgadzam sie z UMP, a nie z Toba Garet - UMP pisze o osobach "które w ferworze formowej dyskusji popełnią błąd ortograficzny", a nie o typkach nie potrafiacych sklecic zdania 'po polskiemu'. a tu przyklad:
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 8&start=15 - Vesp3r wpadl w oko i na przywitanie od sceny dowiedzial sie wszystkiego o grze, w ktora gral (ile osob stad moze cos wiecej powiedziec o jk:ja???) a do tego zbluzgany za orty (nie az tak razace IMO), a popis konczy pan Shelton cyt."Ściema goni ściemę? I po co?", po czym okazuje sie ze nie ma racji, ale juz na glupie "sorry" go nie stac.po takim "przywitaniu" by mi sie nie chcialo juz tu zagladac :/ nie chce mi sie szukac, ale jest tez watek (sprzed kilku dni max), w ktorym ktos wygarnal zjobki tylko dlatego, ze ma... krotki staz na forum - WTF?! odnosze dziwne wrazenie, ze "stara gwardia" to specyficzne TWA - nie, ja jestem tego pewien, a to niestety nie najlepiej swiadczy o tej niby tak doroslej scenie. nie kazdy nowy to gowniaz - troche szacunku panowie
P.S. Garet, ten post nie jest personalnie do Ciebie, ale do wszystkich uwazajacych sie za "wyjadaczy".
[edit]literowki[/edit]