Teraz jest 6 sty 2025, 06:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 18:15 

zapraszam na darmowe serwery w WoW a szczegulnie na "rivera" sam tam gram :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 18:18 

Darmowe = pirackie 8) Sam wiem co nieco natemat wow'a i jego "darmowych" serwerów.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 19:20 

TrojniX napisał(a):
Darmowe = pirackie 8) Sam wiem co nieco natemat wow'a i jego "darmowych" serwerów.
podziel sie prosze info, bo moje doswiadczenia sa tylko z normalnych serwerow.
jak wygladaja (i czy sa) instancje? czy jest ich duzo? jak wychodza rajdy 40os? jak z battleground'ami? ile osob tam gra?

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 19:26 

PRO_BuBu napisał(a):
Piotr3k napisał(a):
scena bf'a schodzi na psy, chyba zaczne grac w WoW'a :wink:

to mozemy isc razem,od niedawna w to gram ;p

no ja dzisiaj zamowilem :) we wtorek dojdzie :) mysle...

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 19:26 

Zakładałem z kumplem 1 polski serwer "darmowy" do wow'a (Avatar) niestety upadł z polskich jest teraz tylko Cave of Destinity. Wątpie że darmowe serwery zabiorą abonentów blizzardowi ponieważ darmowe serwery są niedokończone dopiero niedawno wprowadzono system blokowania i parowania ciosów a wszystko wina emulatora. Na najlepszych serwerach gra około 200 osób więc o 40 osobowych rajdach można zapomnieć. Zostawiłem pirackiego wow'a jest to tylko dobre do narobienia sobie smaku ale na dłuższą mete nie polecam. Sam w Wow'a niegram ponieważ poprostu szkoda mi kasy a takim maniakiem warcrafta nie jestem. Ogólnie polecam originalnego WoW'a pirackie serwery to tylko psucie uroku gry.

PS: Skończmy gadanie o world of warcraft

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 19:52 

Pan Burack założył już o tym temat w problemach. Może para się tą "nielegalną" formą zdobywania punktów :?:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 20:28 

TrojniX nie zgodze sie z toba.
A wiec tak Darmowe serwery nierownaja sie piractwu sa to reklamowe serwery na ktore blizzard wyraza zgode bo sa oparte na beta:) i dlatego jest ich tak duzo a gre i patche idze sciagnac z roznych stron...
Oto link do spisu serwerow http://www.wowstatus.net/serverlist_o_down.php obecnie polecam RIVERA najwiecej osob tam gra ok 250 i jest to stary serwer wiec nie padnie po tygodniu. Ogolnie gra sie przyjemnie wszytkie nowe patche i dodatki sa tam dozucane. Oczywiscie roznia sie od org po pierwsze iloscia graczy a po drogie czsami jakis blad sie pojawi np questa nie idze wypelnic ale sa to zadkie bledy i mysle ze jak za darmoche to sie oplaca. Pomimo ze uwielbiam ten swiat i sznuje firme blizzard to 160zł na start i ok 60zł miesiecznie gdzie czlowek ma czas poagrac pare nascie razy na miesiac tylko to za dluzo dla przecietnego kowalskiego.
pozdrawiam

Ostatnio edytowano 7 sie 2005, 21:28 przez myceK_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 20:40 

No to się niezgadzaj, ale to według ciebie czemu blizzard nie podaje nic o tych darmowych serwerach, czemu zamkneli stronkę: http://www.blizzhackers.com/

Nie dawali by gry za darmo nie sądzisz? W regulaminie wyraźnie pisze, ze akceptowane przez blizzard serwery to tylko i wyłącznie oficjalne, ściąganie patcha to nieproblem bo gra ma nawet automatycznego patcher'a ale jak może być oparta na becie skoro grasz na wersji 1.6.0 lub 1.6.1 final?? Jest to piractwo blizzard pisze, że stawianie serwerów przy użyciu jakiego kolwiek emu jest zabronione. Gdzie masz napisane że to serwer reklamowy? i że firma blizzard wyraża na to zgodę?

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 20:48 

myceK_PL napisał(a):
[...]obecnie polecam RIVERA najwecej osob tam ok 250[...]

:lol: :lol: :lol:
Sorki za OT w waszym OT

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 08:34 

@mycek - to odpowiedz na moje pytania:
capri napisał(a):
jak wygladaja (i czy sa) instancje? czy jest ich duzo? jak wychodza rajdy 40os? jak z battleground'ami? ile osob tam gra?

na ostatnie pytanie widze odpowiedz i juz na pewno wiadomo, ze nie jest to mmorpg (http://pl.wikipedia.org/wiki/MMORPG). kazda instancja to osobny serwer (w oryginale), wiec dlatego pytam czy one w ogole sa na pirackich serwach? tak samo battleground'y. skoro gra ~250os, to w praktyce zrobienie takiego Molten Core jest po prostu niemozliwe (glowny boss MC do tej pory padl raz, wymagany rajd 40os. wszyscy 60lvl, nie mowiac o nowym BWL, ponoc jeszcze ciezsze niz MC). jak tego nie ma, to grales w jakies demo, nie w wow 8)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 11:13 

Nie odowiem ci w 100% bo sam zaczolem grac pare tygodni temu.
battleground'y sa ale na niektorych serwerach, niestety przy takiej liczbie graczy nie bedzie zadnego efektu. Ta forma WoW pozawla przyejsc sie po swiecie porobic questy i powalczyc z pojedynczymi graczami, dlatego najlepiej jest grac ze znajomymi. Pomimo tylko 250 graczy po drodze i tak spotyka sie wiele osob (w tym wielu polakow) na poczatku podobalo mi sie to bo znikl ten tloki charmider jaki byl w org.
Zostaje ci zainstalowac i samemu zaobaczyc...Mi tam odpowiada to mialem kupowac org ale stwerdzielm ze za zadko gram w to by tyle placic, przynajmniej teraz i znalazlem swetna tymczasowa alternatywe.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 11:41 

Piotr3k napisał(a):

Nie rozumiem was..Skąd macie tyle kasy by placic 200 zl za gre i 50 abonamentu?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 12:10 

Crist napisał(a):
Piotr3k napisał(a):

Nie rozumiem was..Skąd macie tyle kasy by placic 200 zl za gre i 50 abonamentu?

Hmm, przecietna polska mlodziez wydaje pewnie kolo 50zl miesiecznie na alkohol, takze chyba nie jest tak zle.
A poza tym wiekszosc osob na tym forum juz pracuje i zarazbiajac srednia krajowa 50zl nie jest takie straszne.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 12:19 

Jeśli chodzi o MMORPG to wolałbym już spróbować Guild Wars niż WoW. Tam przynajmniej nie ma kretyńskiego abonamentu i podstawka jest tańsza :P. Dla mnie ta gra jest po prostu nie warta świeczki (za taką cenę powinna jeszcze śpiewać i tańczyć). Co do Guild Wars, napewno bym spróbował, ale niestety czasu nie ma :P.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 12:26 

Ja niestety nie pracuje :cry: i nie moge sobie pograć w WoWa :cry: No ale może kiedyś :D Tak mniejwięcej za rok :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2