Teraz jest 3 gru 2024, 21:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 wrz 2005, 20:21 

No np. lece do góry nogami F-15 w przeciwną stronę do pewnej łódki zawracam, korkociąg w dół bomby byle jak i Udało się, ale się uśmiałem, albo na Kubra Dam pilot zawisł heli nad flagą (szkielet budynku i pojazd AA obok), byłem gunnerem i wystrzeliłem z nudów rakiętę w stronę lotniska MEC i nagle co widzę heli wroga w lewym górnym rogu ekranu i trafiłem ale było extra :P. Macie jakieś ciekawe sposoby/przypadki jeszcze

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 20:32 

to nie da sposoby tylko przypadki :D

Pierwszego dnia po nabyciu oryginalu :lol: na mapie Op. lean Sweep jechalem lazikiem i nagle na przeciwko mnie pojawil sie czolg i APC - spanikowany przejachalem obok nich i zeby mnie nie zestrzelili wjechalem na jakis maly pagorek i nagleee....przejechalem 3ludzi a jednego dobilem :D

:(

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 20:35 

Na krarkandzie wybiegam za róg a tu talib z grantanikiem się mnie wystrzaszył musiał polecieć myszką w dół i boom sam sibie zabił a ja pobiegłem dalej :P

Mapa Gulf of oman na 32 siedze w działku na lotniskowcu. Strzelam w strone lądu tak strzelam a tu nagle: Otrzymujesz punkt za zabitego przeciwnika x 3 :lol: myślałem że się pochlastam :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 20:41 

Mialem tez sytuacje ze lecialem samolotem i walilem z rakiet do Cobry (na Gulfie). Mialem pecha bo rakiety minely Cobre....i trafily w wyladowaego BH, ktory pozniej spadl na swoich ale pkt mi juz a to nie przyznalo (moze nikogo nie zabilo)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:03 

Jak dla mnie sposób który mi sprawia największa radość to zabicie z noża :) Najlepsze gdy gość leży i zmienia magazynek :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:03 

Na Clean Sweepie jade sobie abramsem i od niechcenia strzeliłem sobie dość wysoko w stronie flagi gdzieś tam hen daleko, która właśnie została wybielona i omal z brechty nie spadłem z krzesła jak mi pokazało że zabiłem 6 chłopa. Okazało się iż trafiłem pełnego BH który był już mocno sfatygowany.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:08 

Hmmm ;] Startuja 2 F35 +bh+cobra ;D wszystkie rakiety na slepo :D 12 chłopa ;]
Fart to fart :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:42 

Raz na Karkandzie zatrzymałem się wozem pancernym, patrzę, za rogu wyskakuje koleś i strzela do mnie z wyrzutni rakiet. Jak to przy trafieniu rakietą wóz przesunął się lekko do tyłu i w tym momencie pojawił mi się komunikat o punktach za zabitego wroga. Odjechałem do przodu, patrzę a za mną leży kit komandosa (zakładał C4 na moje APC). Nie miał gościu farta. :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:00 

hehe

1. strzelilem na oilfieldsie lecac samolotem 2 namierzone rakiety na havoka - nie trafila... po paru sekundach komunikat, ze stracilem "krowe" z cala zalaga :DD

2. lecac F-15 na clean sweepie zobaczylem jadacego jeepa mec-ow - oczywiscie nurkowanie lekkie i bombki poszly... 11 kills ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:11 

eheheh a moj przypadek jest taki uwazam go za najwiekszego farta :P wyskoczylem z samolotu bo juz sie palil (na gult of oman czy jakos tak :P)
i spadajac zobaczylem bh i lecialem w jego strone i udalo mi sie do niego wsiasc w locie :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:27 

W locie wystrzelales zaloge? Bo troche nie na temat ;)

Nie mam zbyt ciekawych opowiesci. Na tej mapce, gdzie po srodku jest wysepka oddzielona odnogami jakiejs rzeki i walczy sie z MECami - rush jeepem do najblizszej flagi... SL prowadzi woz, my ochoczo krzyczymy Let's move zeby mocniej depnal... dojezdzamy do flagi... jeb.. koles przywalil w wybuchajaca beczke, 3 zgony.

Aha, no i jako snajper hobbysta 8) dwa helikoptery z M95. Jednego zalatwilem przez szybke, drugiego dobilem jak uciekal dymiacy sie.

Ahh... i jeszcze jedna piekna akcja na asterze - dragon valley, dzialka stacjonarne AA, jakis bug byl, bo najpierw zablokowal sie w nim Potulny, pozniej ja wsiadlem... i nie moglem wysiasc.... wiec wiele mi nie pozostalo... musialem siedziec jakies 20min... i jakze sie zdziwilem, przez te 20min skutecznie blokowalem cobre z bodajze zlomikiem na pokladzie.... podchodzili mnie z kazdej mozliwej strony... i zawsze konczylo sie to dla mnie pomyslnie :D w ten sposob zyskalem AA badge. W koncu zlitowal sie nade mna jakis piechur i zalatwil mnie 'z buta'.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:38 

eheh nie nikogo nie zabilem ale chcialem sie pochwalic swoim szczesciem :) :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:43 

W czasie wsiadania do Mi-28 przez przypadek wystrzelilem rakietke w nadjezdzajacy jeep z 3osobami (pieprzeni zlodzieje :lol:)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:52 

Jade BMP patrze "krowa" z załogą no to pięknie. Otwieram ogień do BH żeby go zestrzelić a tu Otrzymujesz puntk itd. za 7 killsów :lol: Zamiast rozwalić maszyne zrobiłem piekło załodze buhehe :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 23:01 

Na Gulf of oman trafiłem przez przypadek z czołgu samolot, a strzelałem do helikoptera. Niestety nie zniszczyłem go, ale przypadek jest godny odnotowania:)
Na Dalian plant leciałem jako gunner w heli, włączyłem rakiety i wypatrywałem jakiegoś celu. Pilot się odwrócił i patrzę a tam samolot tuż przed nami. Na oślep wypaliłem i trafiłem skubańca.
Śmieszne są też akcje, kiedy jakiś początkujący komandos podkłada nam c4 pod pojazd, odbiega trochę, ale ze zdenerwowania rzuca sobie jeszcze jeden ładunek pod nogi i wtedy odpala:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2