Jezus maria, Jednak są tu ludzie którzy znają klasyke gier.
Settlers 2, S2: Nowe misje i wkońcu Settlers 2 Gold Edition - Legenda, klasyka, pierwsza moja oryginalna gra. Ta gra to było coś, wtedy się grafika nie liczyła - liczyła się fabuła.... W tę grę grałem godzinami, to było naprawdę coś.
Settlers ]I[ : Była to też doskonała gra, troche zmiany w samej technice gry (np. koniec z drogami, helperzy sami ją sobie wydeptywali). Ale te zmiany były na lepsze, potem wspaniałe dodatki "Nowe misje" oraz "Misje Amazonek" grałem w to z moim tatą godzinami, on najpierw mówił że tracę czas na głupoty - potem jak sam zobaczył, powiedział że to jest gra, że tu myśleć trzeba. W Settlersy 3 (Gold edition pl) gram do dziś na necie. Mam każdą wersję tej gry oryginalną jest ona świetna, poprostu genialna.
Settlers IV : Niebyła już tak dobra jak Settlers 3, ale niebyła też zła, niewciągneła mnie tak jak poprzedniczka, mam tylko podst. wersję, kurzy się na półce.
Settlers V : To już niejest to, jest to jak AOE2. Koniec z tragarzami, kompletnie inna gra, nazwa została. Settlers V jest to poprostu ciągnięcie kasy na dobrym i znanym tytule, ale gra nie ta.
Koncze tego nudnawego (?) posta, prosiłbym kogoś kto równierz pamięta te PRAWDZIWE gry, aby się wypowiedział......
P.S : Mam Settlers 2 gold edition (ale ang wersja), ma z 30 mb, jakby co to mówcie!
_________________ Smaże, borcham, bakam, palę
Turlam, kręce, roluje dalej !
Jointy, filis, fifa, bongo.
JuBy jara na okrągło!
|