Teraz jest 3 gru 2024, 21:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 mar 2006, 19:20 

Zdaje sobie sprawe ze to nie ten topic ale musze wam dac znac i namiar na ten mod,w oczekiwaniu na FH2:))
Panowie krotko-rewelacja.Jest juz beta do sciagniecia Red Orchestra 3.3 FULL + Sumer Ofensive Mappack.Mam ta wersje i powiem tak ze walk pancernych z takim realizmem juz dawno nie widzialem-nasuwa mi sie tu tylko porownanie ze starym dobrym Panzer Elite sprzed 7 laty ale za ta z jaka teraz grafika.Powiem tylko ze nie raz udalo mi sie gosci zgladzic w SDKF od rykoszetu odbijajacego sie od pancerza Czolgu:)))Tutaj naprawde jest wazne czy stoimy frontalnie do goscia czy tez pod katem 30%:)))
tutaj link do traileru jak tez i do Najnowszych Screnow:
http://www.inpactvirtuel.com/fiches/jeu ... -4145.htm#
Oraz link do sciagniecia Moda:
http://redorchestra.clanservers.com/

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 19:28 

Zla wiadomoscia moze byc ze wymagany jest do tego moda UT2004,ale obecnie za niego w empiku zaplacimy 40 zl:)).
Finalna wersja tej gry 30-marca tego roku,ale juz teraz sciagac mozna pelna wersje PRE-LOAD za pomoca programu STEAM:)) ktora bedzie mozna uaktywnic wlasnie w dniu premiery swiatowej, Ja juz mam 10 procent Load:))

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 20:42 

.. co to wogole jest, jesli mozna spytac ? ..

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 21:16 
Moderator forum

To jest temat-bumerang który pojawia się na forum co miesiąc. A gra nie jest wcale taka rewelacyjna jak to kolega opisuje. W porównaniu z FH czy nawet mapami classica - nic w co można dłużej pograć. Jednak trzeba oddać sprawiedliwość twórcom - gra jest ładna i posiada kilka ciekawych rozwiązań - które jednak zmieniają gameplay w stosunku do BF42.

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 00:45 

toganja napisał(a):

Zerknij na screny i filmik a pozniej sciagnij Gre:))

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 00:49 

Hynol napisał(a):
To jest temat-bumerang który pojawia się na forum co miesiąc. A gra nie jest wcale taka rewelacyjna jak to kolega opisuje. W porównaniu z FH czy nawet mapami classica - nic w co można dłużej pograć. Jednak trzeba oddać sprawiedliwość twórcom - gra jest ładna i posiada kilka ciekawych rozwiązań - które jednak zmieniają gameplay w stosunku do BF42.

Nie zgodze sie z toba ale masz prawo do swojego pogladu oczywiscie.
wczesniej zarzynalem w forgotena az milo ale,naprawde walki czolgow bija na glowe realizmem te z forgotena nie mowiac juz o piechocie.
Sciagnij ta gre i odpal:))a zobaczysz ze zmienisz zdanie.Te rykoszety z panzer elite:))Narazie jest dostepna wersja beta i zdaje sobie sprawe ze jest mocno obcieta ze sprzetu.zerknij na finalne scriny i FilmAha nie jest to bumerang bo wystarczy wpisac w Gogle RED ORCHESTRA:))

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 01:11 

toganja napisał(a):

Mod typu total conversion do UT 2004 :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 01:32 

A to musze mieć UT czy kurde to jakiś samodzielny mod ?

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 06:38 
Moderator forum

Czarny_PL napisał(a):
Nie zgodze sie z toba ale masz prawo do swojego pogladu oczywiscie. wczesniej zarzynalem w forgotena az milo ale,naprawde walki czolgow bija na glowe realizmem te z forgotena nie mowiac juz o piechocie. Sciagnij ta gre i odpal:))a zobaczysz ze zmienisz zdanie.Te rykoszety z panzer elite:))Narazie jest dostepna wersja beta i zdaje sobie sprawe ze jest mocno obcieta ze sprzetu.zerknij na finalne scriny i FilmAha nie jest to bumerang bo wystarczy wpisac w Gogle RED ORCHESTRA:))

Realizm nie zawsze jest dobry, jak dla mnie. Oczywiście zaczekam na finalną wersje, bo ją będzie można ocenić. Grafika jest ładna, nawet bardzo, ale to mnie nie przekona do kupna ;). A co do bumeranga, to chodziło mi o to, że już chyba 4 tematy były o RO na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 10:47 

Hynol napisał(a):
Realizm nie zawsze jest dobry, jak dla mnie. Oczywiście zaczekam na finalną wersje, bo ją będzie można ocenić. Grafika jest ładna, nawet bardzo, ale to mnie nie przekona do kupna.

na glownej stronie gry rozdaja klucze do bety, wiec mozesz sie przekonac ile gra jest warta, do pewnego stopnia oczywiscie w koncu to beta :)
Cytuj:
A co do bumeranga, to chodziło mi o to, że już chyba 4 tematy były o RO na forum.

tee, moderator, mowilem ci juz, ze istnieje cos takiego jak search :P
ztcw to jest dopiero 2 temat, poza tym to hyde park, wiec o co chodzi?
gra nie ma ani polskiej strony ani forum, wiec naturalne ze pojawiaja sie takie posty na forum bliskiej jej stylowi gry.

Ostatnio edytowano 4 mar 2006, 14:27 przez hmmm, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 12:36 

Realizm nie zawsze jest dobry, jak dla mnie. Oczywiście zaczekam na finalną wersje, bo ją będzie można ocenić. Grafika jest ładna, nawet bardzo, ale to mnie nie przekona do kupna ;). A co do bumeranga, to chodziło mi o to, że już chyba 4 tematy były o RO na forum.[/quote]

Noi wlasnie o to chodzi ze realizmem bije wszelkie dostepne pozycje na rynku.Fajnym rozwiazaniem jest to ze zdobywajac jakis punkt wiem ze nagle nie pojawi sie nap:6 zjaw w tym samym punkcie i rzuca sie na mnie bo respawn nasz jak i wroga jest zawsze na tylach,czyli poczatku mapy-jak realizm to realizm,w koncu taktyka ma jakies znaczenie:))ale kazdy woli kto co lubi,jedni wiecej drudzy mniej:))pozdrowionka.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2006, 15:24 

A tutaj najnowsze zdjecia z finalnej wersji RO.
Najbardziej rozbroil mnie scren TIGERA z uszkodzona gasienica-realizm pelna geba:))))
http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=4216

PostNapisane: 7 mar 2006, 15:32 

Najnowsze zdjecia z finalnej wersji RO.Najbardziej rozbroil mnie zoom stalina jak i uszkodzona gasienica TIGERZE-Jak realizmk to na full:)))
http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=4216

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2006, 15:35 

taaak. model sie po prostu "zapadl" pod ziemię a nie jakas tam uszkodzona gasinica... :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2006, 17:58 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
taaak. model sie po prostu "zapadl" pod ziemię a nie jakas tam uszkodzona gasinica... :wink: :D

Musze jednak poinformowac cie ze w grywalnej wersji beta 3.3 do codziennosci nalezy ostrzal podwozia tanka co konczy sie standartowo unieruchomieniem go jesli masz za maly kaliber aby przebic pancerz:)))
Pozatym jest jeszcze wiele uszkodzen jak silniki,pancerze itd,smierc jednego lub wszystkich czlonkow zalogi tanka celujac w odpowiedni punkt nie niszczac go czy tez unieruchamiajac go do konca-przebijajac pancerz:))

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2