Teraz jest 11 kwi 2025, 18:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: PES 6
PostNapisane: 12 wrz 2006, 17:41 

nie wiem czy istnieje drugi taki topic ale coz: 10 pazdziernika 06 dla mnie i innych fanow wirtualnej pilki noznej to jak dla zapalonych kujonow 1 wrzesnia (lub 1 pazdziernika) albo dla niepoprawnych optymistow wyczekiwanie kolejnego pacza do BF2.

juz na wp.pl jest recenzja wersji na PS2 na wp.pl, ocena 9.4, a w samej grze pare fajnych zmian (prawie wszystkie licencje, realistyczne przepychanki, kosy, efektowne upadki, animacje - a na deser komentarz w polskiej wersji borek&kolton!)
ja oblizuje paluszki, szykuje czas na wieczory i jazda :)

CZYTAMY

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 17:53 

Ja również wyczekuję tej gry ;) Ale nic nie daje takiej satysfakcji jak gra w realu :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:06 

A ja czekam na fife 07 :D Probowalem grac w psa bodjaze 2004 na pc ale za bardzo jakso ten rodowod gry z konsoli chyba nie wyszedl jej najlepiej na pieca

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:15 

bibol napisał(a):
A ja czekam na fife 07 :D Probowalem grac w psa bodjaze 2004 na pc ale za bardzo jakso ten rodowod gry z konsoli chyba nie wyszedl jej najlepiej na pieca

to nie kwestia rodowodu tylko sterowanie - jezeli chcesz konkretnie zapier**** jak wiesiek ( :) ) kup pada, obcykaj ogolna mechanike gry, wtedy wsiąkniesz i nie wiadomo gdzie podzieje sie te kilka stron z Twojego biogramu. wielu mowi ze FIFA to najgrozniejsza konkurencja dla PES - dla mnie byla do momentu gdy wyszedl PES3

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:27 

blachor napisał(a):
bibol napisał:
A ja czekam na fife 07 Probowalem grac w psa bodjaze 2004 na pc ale za bardzo jakso ten rodowod gry z konsoli chyba nie wyszedl jej najlepiej na pieca

to nie kwestia rodowodu tylko sterowanie - jezeli chcesz konkretnie zapier**** jak wiesiek ( ) kup pada, obcykaj ogolna mechanike gry, wtedy wsiąkniesz i nie wiadomo gdzie podzieje sie te kilka stron z Twojego biogramu. wielu mowi ze FIFA to najgrozniejsza konkurencja dla PES - dla mnie byla do momentu gdy wyszedl PES3

Tylko ze kurczee ja tam tak za duzo na konsolach nie grlam i do pada sie jakos przyzwyczaic nie moge bo od razu mialem przeskok z Atarynki gdzie grlame na dzoju na Pceta gdzie tluke caly czas klawa i nawwet mam pada i probowalem grac w rozne gry ale za cholere jakos mi nie lezy.
A poza tym Fifa daje mi ta jedyna rzecz na ktora czekalme w pilce wirtualnej od czasu sensibla a tym czyms jest Polska Liga :D Moze za duzy poziom nie jest ale nic tka nie daje radochy jak pogranie wszystkimi polskimi zespolami z naszej ligi :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:38 

ja Ci bym radzil pocwiczyc mocno na joyu w jakas platformowke (najnowsza Prince of Persia pasuje jak ulal do przystosowania sie do 'grzybkow' na padzie), pozniej zabrac sie za PES i wtedy doznania beda naprawde wyjatkowe :) w FIFAch bramki padaja po bardzo schematycznych akcjach i same gole sa podobne do siebie - w PES jest pelna swoboda, niezapomniane gole ktorymi mozna sie podniecac naprawde przez dlugi czas.
zreszta PES ma rownie silna spolecznosc graczy, co FIFA i polska liga jest tylko kwestia czasu i chęci modderow

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 15:43 

troche reaktywuje temat.
oto filmik z Games Convention gdzie dwaj smieszni kolesie testowali PES6. mecz Brazylia - Czechy (kij z tym ze to jakies n00by, widac ze prosto po FIFIE) ktory pokazuje nowe zagrania (choc niewiele ze wzgledu na lame testerow) animacje, troche lepsza grafe niz w poprzedniej czesci itp. milosnikow PES nie trzeba zachecac. filmik waży 40mb i ma ok 17 min

http://rapidshare.de/files/34430969/GameStar_PES6_GC2006_LOW.wmv.html

btw. premiera obsunieta na 26 pazdziernika :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 17:31 

Też szykuje się na PES6, ale mam dylemat, bo nie mam pojęcia jakiego pada kupić;/ Narazie w oko wpadł mi Logitech Dual Action. Chciałbym dobrego pada BEZ WIBRACJI (uważam, że jest to niepotrzebny gadżet, pad jest tylko cięższy). Może macie jakieś lepsze propozycje? ;>

btw. Z tą fifą07 bym podchodził spokojnie ponoć to "zjeb*na komercha";) Szablony różnych zagrań stają się nużące...

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 17:44 

ja sie martwie o nowego PES'a po tym co pokazało Konami przy azjatyckim odpowiedniku czyli Winning Eleven 10. Co tu ukrywać... Gra jest po prostu wielkim szitem. Fatalne ruchy bramkarzy (bramkarz potrafi sam wyjsc do piłki przed pole karne, gdy jest sytuacja sam na sam i to sie zdaza nagimnnie lub po obronie strzału wybija ją pod nogi rywala), fatalne animacje. Graprzypomina bardziej Fife niż dobrego PES'a. Miejmy nadzieje, że przez te kilka miesiecy cos poprawili...

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 19:29 

Szkoda tylko ze trzeba bedzie troche poczekac az PES6 wyjdzie na PC'ta bo nie ma lepszej frajdy jak zagrac z kims on-line ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2006, 14:29 

WE to dla mnie taka zaawansowana beta PESa :) prawie zawsze WE okazywal sie gorszy niz PES. co do bramkarzy - to jedyny element w ktorym fifa bezsprzecznie od 6 odslon PES (i wczesniejszych ISSow) gorowala nad PESem. i teraz tez tak bedzie, sadzac po demku 07mki (choc licze mocno ze konami chociaz troche popracuje nad tymi ciamajdami). a jezeli mowa o padzie - ja nawet niezle cioram sobie na jakims apollo za okolo 35-40zl :) wystarcza galki analogowe i uklad przyciskow z PS2

2 JaRule - PES6 wychodzi rownolegle na PC z konsolami (ogromny plusik :) )

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, 22:37 

EDIT : nie wyjdzie 10 pazdziernika, bo z ostatniego newsa wynika ze "Wersji demo PES6 na PC nie będzie, pełna wersja wyjdzie na półki sklepowe 27 października 2006" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2006, 16:37 

blachor napisał(a):
troche reaktywuje temat.
(...)
btw. premiera obsunieta na 26 pazdziernika :evil:

pisalem juz wyzej o tym :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 10:35 

No to jeszcze tylko 7 dluuuuugich dni... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 17:02 

No nie wiem czy takich długich;P ... Bedzie zabawa:D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2