No i stalo sie. Sprzedaje swoja maszyne. Moglbym to zrobic oczywiscie na allegro.. ale wolalbym aby dostala sie w sluszne rece ( czyt. w lapki BF'owcow ).
Podaje specyfikacje komputerka.. :
Procesor: Semprom 64bit +3000,
Pamiec Ram: 2GB Ram ( CL'ki 3 )
Plyta Glowna: Gigabyte'a ( zabijcie mnie. nie pamietam modelu ;p.. plyta kosztowala cos kolo 600 zlotych.. znajde pudelko to dopisze.. )
Karta graficzna: Ati Radeon X800 Pro 256 Ram gigabyte'a,
Karta dzwiekowa: SB Audigy 2 ZS
Glosniki: Creative'a T7900 7.1
Dysk twardy: 80 Giga ( Samsung )
Monitor: Samsung 797 DF ( dorzucam Compaqa 15'' ktory i tak mi zbedny )
Mysz: Razer Diamondback 1600 DPI
Napedy: CD LG ,DVD Samsung ( obie nagrywareczki )
Obudowa: ATX ( Z zasilaczem Cheefteca 400 W )
Drukarka: HP 3745
Do kompletu dorzucam sporo plytek CD gierek i tak nie beda mi potrzebne przez dluzszy czas
- BF2 oczywiscie oryginalny
Komputerek ma niecaly roczek bo kupowalem go jakos na poczatku roku. Sam skladalem tak jak skladam sprzety od prawie 10 lat i jest wszysciutko sprawdzone i chodzi jak ta lala ( BF 2 nie ma prawa nawet puscic baka
)
Pytanie.. czemu sprzedaje kompa ??.. ano dlatego ze 28 pazdziernika wyjezdzam juz z Polski na stale.. wiec nie bedzie mi poki co potrzebny.. tam na miejscu zaopatrze sie w cos. Takze mysle ze jest to dobra okazja.. bo na poczatku roku dalem za niego prawie 5 tysiecy lacznie.. ale zalezy mi na czasie wiec puszczam go tanio..
Jesli ktos jest zainteresowany zapraszam na GG-2356161 / Tlen-
zlomik@tlen.pl/ Skype-zlomik
Komputerek ten chcialbym sprzedac jakos pod koniec wrzesnia lub w pierwszym tygodniu pazdziernika.. bo sporo mi zostalo do zalatwienia spraw urzedowych.. organizacyjno-logistycznych itp. :0.. wiec dajcie znac jakby co.. bede zobowiazany.
Cena: 3000 PLN. ew. do uzgodnienia