Wybitny newsman, stały bywalec for internetowych - Lailonn. Z dorobkiem 3271 postów plasuję się na forum.battlefield.pl na 4 pozycji. Zaejestrowany 24 grudnia 2004 roku, pędzi niczym huragan, niedawno przewyższył ilością postów Piasecznika, zarejestrowanego 2 lata wcześniej ( 29 grudzien 2002 ). Niebawem, nastąpi wiekopomna chwila. Przewidywany czas wejścia Lailonna do pierwszej trójki największych pościarzy na forum.bf.pl, wynosi 13 dni. Zbierzmy się razem i tzymajmy za ręce w tej jakże ważnej dla naszego kolegi chwili. Mam nadzieję że nie poprzestanie on na laurach i wespnie się dalej ! Pisząc 237 postów na 10 dni, co daje ok 23 posty dziennie, jest on w stanie pobić zarejestrowanego w marcu 2003 Okota w ciągu 79 dni ! Pozostaje jednak pytanie... czy zdoła wejść na złote podium i pokonać _XENA_ ? Zajeło by mu to ok 100 dni licząc na przerwę taktyczną Xeny. Tego wielkiego wydarzenia, wg moich obliczeń, możemy się spodziewać ok 8 grudnia.
Proponuję małą ankietę, będzie ona prosta.
Czy Lailonn da rade wskoczyć na 1 pozycję 10 najaktywniejszych pościarzy na forum jeszcze w roku 2006 ?
Zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy

"GŁOSUJEMY" (c) jakiś teleturniej taki był
Ps. Moje obliczenia opieram na statystykach prowadzonych przeze mnie od 21.08.2006 kiedy to Lailonn miał bagatela 3034 wiadomości, do dziś, tj 02.09.2006 ( 3271 ).
Ten post nie ma zamiru nikogo urazić, lecz tylko lekko rozbawić zapracowaną scenę bf, no i oczywiście dać Lailonnowi szansę... nabicia jeszcze kilku wiadomości ; ) Proszę to traktować jako żarcik, lecz głosujemy zupełnie powaźnie :>
PS2. Proszę moderatorów od dodanie ankiety z odpowiedziami TAK i NIE do pytania postawionego wyżej
Możliwość dodawania ankiet przez użytkowników jest aktualnie nie dozwolona.