JarasS napisał(a):
jest dostępny mp w demie ?
Nie ma MultiPlayera w demie

NIESTETY

maniu napisał(a):
bedzie ladnie, nudno, schematycznie, moze jakies zawirowania w fabule. standardowa gra dla typowych graczy. udany produkt. nic wiecej
Skąd wiesz jak będzie? Ale nawet juz po demku widać, że nie będzie schematycznie...
Privateghoul napisał(a):
Czyli coś takiego jak Total Anihilation, gierka dla maniaków strategi.

Nie do końca. RTS"y to nie są typowe (turowe) strategie!
Privateghoul napisał(a):
Towarzysz - Zagraj sobie w Total Anihilation, może grafika nie jest dobra (gierka z bodajże 1997 roku) ale jest na tyle grywalna, by przykłuć do kompa na parę godzin .
Albo i paredziesiąt...
$towarzysz$ napisał(a):
człowieku ja przy tej grze spędziłem wiele godzin, ale niewiele z niej pamiętam :p
Skoro spedziles wiele godzin.. i niewiele z niej pamietasz.. to buerlecitin by Ci sie przydał

TA i SupCom maja BARDZO DUZO WSPOLNYCH ELEMENTOW!!!
Lailonn napisał(a):
Sciagnalem, zagralem i wywalilem(Total Anihilation bardzo lubilem) Jakos nie przyciagnelo mnie to.
Tak samo mialem po 40 minutach grania... po 2 godzinach poczulem klimacik. Po kolejnych nie moge doczekac sie pelnej wersji...
Lailonn napisał(a):
Nie wiem skad te kosmiczne wymagania bo grafika wcale nie jest wypasiona.
To fakt. W czyms przedobrzyli.. z grafiką ale nie jest tak zle. Gralem w 1024x768 i jakos tak badziewnie sie gralo.. dopiero po przelaczeniu na 1280x800 graficznie mi sie spodobala. Moze grafika jest robiona pod katem panoramicznych monitorow?
Lailonn napisał(a):
IMHo Warhamer 40.000 wyglada lepiej...
Kwestia gustu. Mi osobiscie sie nie podoba.
Privateghoul napisał(a):
Jedyne co mnie w tej gierce denerwuje, to AI moich podkomendnych, każe im zaatakować samolot, po zniszczeniu go, ani myślą walczyć z tymi co przybyły.
Moze ustawiles "hold fire"

Ja z z tym problemu nie mam..