Teraz jest 30 lis 2024, 22:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: MSN Cartoon
PostNapisane: 14 sie 2007, 21:04 

Cytuj:
Choć z aktorstwem to może jednak trochę przesada, to własnego bohatera rodem z kreskówek, który odpowiada naszemu prawdziwemu wyglądowi istotnie można mieć w kilka sekund za pomocą nowej, interesującej bety realizowanej przez chiński oddział Microsoft.

Cytuj:
Po wejściu na witrynę MSN Cartoon wystarczy zainstalować niedużą wtyczkę do przeglądarki, załadować swoje zdjęcie (proponujemy takie, na którym twarz zwrócona jest przodem) i ewentualnie skorygować rozpoznane przez program linie twarzy. Następnie dobieramy włosy oraz okulary i już możemy pobrać paczkę w formacie ZIP zawierającą czternaście wariantów naszej kreskówkowej twarzy - do wyboru są różne grymasy.

Cała realizacja wymaga przeglądarki IE7. W sumie nie potrzebna jest instrukcja gdzie klikać (bo ikonki podpowiadają ale strona jest w języku chińskim) to tutaj macie filmik-instrukcję: http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=b ... 566fe192ef

Źródło: http://dobreprogramy.pl/

To co mi wyszło, możecie zobaczyć na avatarze. Zapraszam do zabawy! (tych którym sie troszkę nudzi lub chcą siebie zobaczyć w świecie kreskówki,
NIE SPAMEROM którzy napiszą posta typu: ale bzdura - lepiej NIE PISZ!).

PS: W PSP XI zrobiłem parę rzeczy: obróciłem, zmniejszyłem itp.

Czas: ~10 min

Strefa czasowa: UTC + 2