Teraz jest 17 paź 2018, 06:17

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 cze 2007, 16:43 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
Słowem wstępu .. to JEST reklama :D
Jest to reklama mojej firmy, zajmującej się sprzedażą łącz http://www.mannet.pl
Działamy w południowo-wschodnich okolicach Krakowa (szczegóły na powyższej stronie www), jeżeli mieszkasz we wspomnianych okolicach Krakowa a masz kłopot ze swoim łączem, daj znać podepniemy Cie testowo ( dla userów bf.pl gratis) i sprawdzisz na własnej skórze różnice.
Jeżeli twojej miejscowości (przypominam pd-wsch część Krakowa) niema na liście też daj znać, postaramy się do ciebie dotrzeć :)
Troche bełkotu technicznego:
Aktualna oferta prędkościowa - 256/256 -35zl, 512/512 - 45zl, 768/768 -55zl, 1024/1024 - 65zl, wyłącznie łącza symetryczne (asymetryczne sucks), brak limitów, stałe zewnętrzne IP, @ i www gratis.
Sprzedajemy również VoIP - z obsługą telefonów analogowych.
Technologia podłączenia: 2,4Ghz , 5Ghz(preferowana) - koszt instalacji wraz z urządzeniami przechodzącymi na własność 183zł brutto w tym Access Point Ovislink, antena Interline (moc w zależności od potrzeby), kabel, nasza praca itp itd. Przepięcie z innej sieci z wykorzystaniem twojego sprzętu - 0zł.
Gwarantujemy jakość łącza oraz jego działanie, z każdym Klientem zawieramy umowę na czas nieokreślony, bez terminów lojalnościowych gwarantującą nieprzerwane działanie łącza.

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 20:00 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2005, 18:36
Posty: 436
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=17529

pkt 2,
ustęp b): spam, reklamy, dublowanie postów i tematów 8) :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 20:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
oj dudus podpadasz, bana mu :D

a nie znasz paragrafu 0 , punkt 0. ADMINISTRATOR MA ZAWSZE RACJE :P


konkretnie kierujecie to do graczy? ultra-low-ping ?

znam jednego z tamtad, co by sie przydalo, bo mu soltys odcina lacze lub przestaje pedalowac i pradu braknie, ale to inna sprawa :D

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 21:17 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2005, 18:36
Posty: 436
Nie wiem czemu, ale lubię wypominać Adminom różne rzeczy :P
Zwróciłem kiedyś uwagę na za duży obrazek w podpisie u Tom@sa :mrgreen:
Teraz ta reklama :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 21:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
bywa, ale czasem ktos znajdzie takie cos i pokaze innym,
jestem ciekaw jak z pingami jest (jakies podpiecia bezporednie do szkieletowych sieci :)) bo pod krakowem pewnie nie ma nic procz neo

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 22:48 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
Już wyjaśniam,
cały szkielet sieci wykonany jest po 5Ghz + 5Ghz po protokole Proxim'a.
Bezpośredni styk z Gts Energis ( usługa IPTransit z 24h supportem).
Pingi polska - zagranica max. 40-60ms.
W szkielecie pingi od klienta do routera brzegowego nie mają prawa przekraczać 40-50ms. Tą samą drogą sprzedawany jest Voip, zatem o lossach czy dużych opóźnieniach nie moze być nawet mowy.

dudus81 Zamiast wypominać, popracuj charytatywnie na tym forum tyle czasu co Zespoł BF.pl (w tym i ja) to może też ktoś przychylnie spojrzy na Twoją reklamkę.

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2007, 17:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2022
Nie powiem, ciekawa oferta, a mam pytanie, kiedy będzie dostępne 6Mb/s i 12Mb/s?? Bo mnie to troszke ciekawi, jak długo polska będzie jeszcze zacofana.
I czy nocą jest szybsze łącze?

PS:Czy kiedyś ostrzeżenia znikają jak punkty w prawku jazdy? Jeszcze 2 niesprawiedliwe...

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2007, 09:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
M@TH3V napisał(a):
kiedy będzie dostępne 6Mb/s i 12Mb/s?? Bo mnie to troszke ciekawi, jak długo polska będzie jeszcze zacofana.

Jak tylko mniej zacofane kraje rozwiną standard 802.11b umożliwiając realny przesył > 1,5mbit/s lub standard a obniży cenę.

M@TH3V napisał(a):
I czy nocą jest szybsze łącze?
nie, jest takie samo w ciągu dnia jak i nocą.

M@TH3V napisał(a):
Czy kiedyś ostrzeżenia znikają jak punkty w prawku jazdy?
Oczywiście, natychmiast po usunięciu konta usera :)

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 17:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2022
Kolejne pytanie, bo z tego co widze mi szykuje sie zmiana neta, dla mnie wazne, jak z pakietami, czy sa straty?

sRY ZA TAK "GłUPIE" PYTANIE, ALE MAM WLASNIE Z TYM TERAZ problem:)

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 18:26 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
M@TH3V napisał(a):
Kolejne pytanie, bo z tego co widze mi szykuje sie zmiana neta, dla mnie wazne, jak z pakietami, czy sa straty?

sRY ZA TAK "GłUPIE" PYTANIE, ALE MAM WLASNIE Z TYM TERAZ problem:)


sam gram online, i PL nie trawię, więc w sieci nie występują.

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL