Witam szanowne towarzystwo.
W zwiazku z faktem mojego pracowania w CDP, wszedlem w posiadanie pewnej ilosci kluczy do World in Conflict, troche nietypowego RTSa. Jego nietypowosc polega na braku koniecznosci pieszczenia bazy i zbierania surowcow. Czy to dobry pomysl, nie mnie oceniac. Do tego gra jest bardzo szybka, bardzo prosta do poczatkowego ogarniecia i kladzie olbrzymi nacisk na komunikacje i wspoldzialanie w teamie. Miedzy innymi po to ma wbudowane VoIP (odpowiednik TS/vent).
Pomyslalem sobie zatem, ze warto posluchac opinii fachowcow nie tylko RTSow, bo WiC jest przez tworcow kreowany na strategie, w ktora chcieli by zagrac Battlefieldowcy
Mam tylko jedna prosbe - chce rozdawac klucze zespolom 3 lub wiecej osob, ktore w zalozeniu gralyby wspolnie. Mozecie mnie oczywiscie oszukiwac i wpisywac adresy z kosmosu - nie bede tego sprawdzal. Mam nadzieje ze znajdzie sie kilka teamow, ktore skrobna ze dwa zdania na forum, na to licze
Closed Beta
Start: 1 czerwiec
Koniec: 19 czerwiec
Klient: ~2GB, dostepny "wkrotce"
Wymagania: komu chodzi BF2, ten spokojnie pogra w WiC
Trailer z komentarzem prezentujacy gre:
http://youtube.com/watch?v=IromEM2CkBQ
Zapraszam chetnych - wystarczy email na adres kamil.ruszkowski(a)gmail.com z trzema (lub wiecej) adresami email, na ktore mam wyslac klucze.
Bede slal w miare losowo, starajac sie zachowac kolejnosc zgloszen. W wolnych chwilach, wiec nie od razu. prosze o wybaczenie!!
Mam kolo setki do rozdania, moze troche wiecej, moze troche mniej - zapraszam.