SNAKE'83 napisał(a):
to sie teraz zblazniles, popisales sie ze jestes za mlody zeby w tamtym czasie grac albo dopiero co dostales komputer, zaaal
porshe 2000 to gra z 2000 roku , podaj przyklad gry z tamtego okresu ktrora ja przebija !! coo nic , pewnie wtedy jeszcze w przedszkolu byles, wiec sie nie wypowiadaj ooo ze sa lepsze, chodzilo mi o to ze jakby poszli trendem przez ktory zrobili PORSHE 2000 to po 7 latach bysmy mieli najlepszy symulator !!
Tak, w przedszkolu jestem, mam downa i w ogole... Calymi dniami driftuje w NFS'a Carbona i mam rekord 29458430958430958430954 punktow.
Poprostu zle zrozumialem twoja wypowiedz, nie ma po co sie tak awanturowac

, przepraszam. NFS Porsche zla gra nie byla, ale jak widac EA postanowilo pojsc w arcade ;/.
SNAKE'83 napisał(a):
a wg. mnie najlepszym symulatorem jest GTR2
A wg. mnie LFS za 3-5 lat (potencjalnie) bedzie lepszy od GTR2 (narazie LFS jest w drugiej fazie tworzenia z trzech mozliwych

)
W GTR2 ciezko jest wyjsc z poslizgu gdy jedziemy na slickach, a w LFS gdy jedziemy tez na slickach, mozna dac kontre i luz

i asfalt jest jakis dziwnie sliski, jednakze LFS sie nadal rozwija i bedzie sie rozwijal przez nastepne 5 lat. Aha, pierwsza wersja LFS'a powstala 09.2002r, dwa lata po Porsche

.