Teraz jest 20 lis 2024, 10:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: NFS: Pro Street
PostNapisane: 2 sie 2007, 09:51 

Obrazek

Czyli tak jak w tytule, rewolucyjna, 11 część NFS, powraca tym razem nie tylko z nową oprawą graficzną! Tym razem mamy do czynienia z nową fizyką - modele zniszczeń pojazdów!

Cytuj:
Zgodnie z pomysłem nadania NFS-owi nowego charakteru programiści skupili się m.in. na dokładnym przedstawieniu uszkodzeń prowadzonych przez nas wozów. Dzięki pomocy fizyków pracujących na co dzień na uniwersytecie w Vancouver autorzy projektu szczegółowo odtworzyli efekty kolizji z innymi samochodami oraz nieruchomymi elementami otoczenia

http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=9437

Data Premiery:
listopad 2007

Filmiki które polecam to zdecydowanie ten (gameplay, HD): http://gametrailers.com/player/21918.html

Tutaj również gameplay ale nazwałbym go: 'Co zrobić aby nie dojechać do mety': http://www.game1.nl/gamevideos/videos/c ... den-2.html

A tutaj filmik który mało waży a prezentuję w HD ładnie gameplay (uwaga, spora prędkość = wypadki!): http://gametrailers.com/player/22159.html

Screenshoty:
http://media.xbox360.ign.com/media/904/ ... mgs_1.html
--------------------------------------------------

Pozostaje nam czekać do listopada, bo szykuję się naprawdę coś 'W KOŃCU' rewolucyjnego w serii NFS!

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 10:05 

Tylko żeby poszlo na low chociaz na 6600GT :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 10:32 

interesuje mnie czy będą tylko zamknięte trasy i dlaczego dopiero teraz wprowadzają element zniszczeń ktory i tak wygląda kiepsko ;/

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 12:14 

może długo pracowali nad tymi zniszczeniami i efekt końcowy będzie świetny ? albo beznadziejny :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 14:42 

Cytuj:
Choć zrezygnowano z zaserwowania nam możliwości swobodnej jazdy po mieście, nadal jest o co walczyć.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 14:48 

Ehh...czemu zawsze muszą wywalać to co było najlepsze? Gdyby połączyli swobodę z U2/MW/C, policję plus fizykę z P2000 z eleganckimi zniszczeniami i grafiką to byłby hit murowany a tak to pewnie znowu zabawa na tydzień z częstotliwością 20crashy na minutę :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2007, 20:45 

Już mi się niedobrze robi jak słyszę o kolejnym NFSie, ile można męczyć całą serię? NFS powoli zaczyna się robić jak Simsy....

Innymi słowy "RZAL!" :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2007, 21:02 

model uszkodzen byl w NFS PORSHE 2000 !!! i to byl najfajniejszy symulator, tunig samochodow, uszkodzenia wplywaly na tor jazdy itp

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2007, 22:02 

SNAKE'83 napisał(a):
model uszkodzen byl w NFS PORSHE 2000 !!! i to byl najfajniejszy symulator.

Nioooom, taki fajowski symulator, ze no ja nie moge!
Po pierwsze siedzisz w nieruchomym fotelu, to jak gra moze byc symulatorem? Uzywa sie okreslenia gra symulacyjna ;).
Po drugie, grales kiedy kolwiek w taka gre jak np: Live For Speed (swietna "gra symulacyjna", doskonaly tak jak RFactor, wiecej info na ww.liveforspeed.net), RFactor czy GT Legends? Tam jest dopiero fizyka.
Zgodze sie z tym, ze NFS Porsche 2000 nie byla zla gra pod wzgledem fizyki, tylko gdy porownuje sie ja do NFS'ow Andergrand 666 ;).
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2007, 02:54 

-==PAW==-Frytek napisał(a):
NFS'ow Andergrand 666 ;).
Pozdrawiam.

o słowotwórca się znalazł :P Najlepszy jest Test Drive a nie zgnojona przez Carbona NFS. Z NFS najlepsza była trójka i U2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2007, 09:17 

-==PAW==-Frytek napisał(a):
SNAKE'83 napisał(a):
model uszkodzen byl w NFS PORSHE 2000 !!! i to byl najfajniejszy symulator.

Nioooom, taki fajowski symulator, ze no ja nie moge!
Po pierwsze siedzisz w nieruchomym fotelu, to jak gra moze byc symulatorem? Uzywa sie okreslenia gra symulacyjna ;).
Po drugie, grales kiedy kolwiek w taka gre jak np: Live For Speed (swietna "gra symulacyjna", doskonaly tak jak RFactor, wiecej info na ww.liveforspeed.net), RFactor czy GT Legends? Tam jest dopiero fizyka.
Zgodze sie z tym, ze NFS Porsche 2000 nie byla zla gra pod wzgledem fizyki, tylko gdy porownuje sie ja do NFS'ow Andergrand 666 ;).
Pozdrawiam.

to sie teraz zblazniles, popisales sie ze jestes za mlody zeby w tamtym czasie grac albo dopiero co dostales komputer, zaaal
porshe 2000 to gra z 2000 roku , podaj przyklad gry z tamtego okresu ktrora ja przebija !! coo nic , pewnie wtedy jeszcze w przedszkolu byles, wiec sie nie wypowiadaj ooo ze sa lepsze, chodzilo mi o to ze jakby poszli trendem przez ktory zrobili PORSHE 2000 to po 7 latach bysmy mieli najlepszy symulator !!

a wg. mnie najlepszym symulatorem jest GTR2

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2007, 09:46 

Z tego co wiem to GT (nie powinno byc GrandPrix?) LEgends jest dosc stare i moglo wyjsc w okolicach NFSa Porshe (osobiscie nie przepadalem za ta czescia bo po prostu nie lubie samochodow tej marki)
Nie ma to jak GranTurismo (ehh te stracone godziny przy PSX ;P)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2007, 10:14 

GT Legends 2005 , najstarsza gra co specjalista wymienil jest z 2003r

granturismo mialo swoj urok, na emulatorze psx'a :) , zeby jeszcze nowsze wersje nie byly tylko na plejaki

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2007, 11:50 

SNAKE'83 napisał(a):

to sie teraz zblazniles, popisales sie ze jestes za mlody zeby w tamtym czasie grac albo dopiero co dostales komputer, zaaal
porshe 2000 to gra z 2000 roku , podaj przyklad gry z tamtego okresu ktrora ja przebija !! coo nic , pewnie wtedy jeszcze w przedszkolu byles, wiec sie nie wypowiadaj ooo ze sa lepsze, chodzilo mi o to ze jakby poszli trendem przez ktory zrobili PORSHE 2000 to po 7 latach bysmy mieli najlepszy symulator !!

Tak, w przedszkolu jestem, mam downa i w ogole... Calymi dniami driftuje w NFS'a Carbona i mam rekord 29458430958430958430954 punktow.

Poprostu zle zrozumialem twoja wypowiedz, nie ma po co sie tak awanturowac :wink:, przepraszam. NFS Porsche zla gra nie byla, ale jak widac EA postanowilo pojsc w arcade ;/.
SNAKE'83 napisał(a):
a wg. mnie najlepszym symulatorem jest GTR2

A wg. mnie LFS za 3-5 lat (potencjalnie) bedzie lepszy od GTR2 (narazie LFS jest w drugiej fazie tworzenia z trzech mozliwych ;) )
W GTR2 ciezko jest wyjsc z poslizgu gdy jedziemy na slickach, a w LFS gdy jedziemy tez na slickach, mozna dac kontre i luz :lol: i asfalt jest jakis dziwnie sliski, jednakze LFS sie nadal rozwija i bedzie sie rozwijal przez nastepne 5 lat. Aha, pierwsza wersja LFS'a powstala 09.2002r, dwa lata po Porsche ;).

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2007, 11:51 

GranTurismo 2 > all
Lepszej gry z samochodami nie ma i nie będzie, koniec i kropka :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2