Teraz jest 27 lis 2024, 15:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 maja 2008, 13:44 

Wraz z moim qumplem grywamy w TF2 całkiem fajna gierka, i tak sobie pomyślałem aby odgadywać jakiej narodowosći mogą być te postacie, oto moja lista, chciałbym poznać waszą.

Medic Niemiec, wygląda i ma akcent niemca.
Heavy Rosjanin, w pokazówce wymawia OMG Who touched Sasha a sasza to jedno z znanych rosjskich imion, Tak twerdzi mój ojciec.
Soldier Amerykanin, w pokazówce gada do uciętych łbów niczym Dryll amerkański.
Spy Francuz , chyba Akcent, zresztą znam innego francuskiego szpiega, jest nim szpieg z Comandos do Comandos 3.
Demoman , nie które osoby uważają że Szkot za jego akcent , a ja stawiam że Jamajczyk, ze względu koloru skóry.
Engineer , też amrykaniec ale rodem z Texsasu, na pokazówce gra na gitarze własną piosenkę coś ala Contry (nie chodzi mi o grę Contra).
Pyro tu jest wielki ? bo jak gada to nic nie jestem w stanie zrozumieć bo ma maskę, ale sądząc z jego śmiechu to Irakjczyk lub Libijczyk.
Sniper, może brytyjczyk, bo w grze Red Alert 2 są brytyjscy Sanjperzy.
Scout, Boink :D z jego homuru może też amerykanin, ale dla kolegi Polak Amerykańskiego pochodzenia (Jude Lizowski).

PostNapisane: 26 maja 2008, 14:51 

Demoman jest szkotem, mówi to na trailerze o ile dobrze pamiętam
Głupi temat

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2