Teraz jest 27 lis 2024, 18:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lip 2008, 19:54 

Niektórzy mogą uznać ze jest to głupie czy banalne pytanie ale dla mnie jest trudno znaleźć odpowiedz.
Mam parę teledysków oraz Mp4 <Lark Style 1gb jakby co> i nie wiem jak zrobić aby te teledyski działały na MP4.
W zestawie był "jakiś" program ale po zainstalowaniu jego coś się psuje i wo-glę [woglę??..nie wiem jak się pisze :lol: ] w programie zamiast normalnych liter są jakieś krateczki podobne jak w tedy gdy maiłem plik read my w języku Japońskim [ale to szczegół]
Jest to głupie pytanie i dobrze o tym wiem ale naprawdę nie wiem nawet jak za to się zabrać.
<to moje MP4 [url=http://idg.allegro.pl/item398735681.html]Aaalegro xD[/url>

Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to byłbym wdzięczny.

P.S.
O rozdzielczość czy coś takiego związanego z moim MP4 proszę mnie bo nic o nim nie wiem , może dla tego ze mnie takie coś nie interesuje i jak to się mówi jestem w tej dziedzinie zielony xD

PostNapisane: 16 lip 2008, 21:25 

http://www.erightsoft.com/SUPER.html - darmowy program do kodowania filmów w inne rozszerzenia, nawet tak egzotyczne jak AMV, które jak mniemam Tobie jest potrzebne. Rozdzielczość i bitrate musisz sprawdzić sobie w instrukcji od mp4 albo strzelać, może któraś kombinacja zechce działać na Twoim mp4. Na pewno ten program dołączony nie działa? :P

PostNapisane: 17 lip 2008, 01:12 

jedyne co mi przychodzi do głowy, to sprawdzi jaką mar rozdziałke na mp4 i dostosuj do mniej odpowiedni program do konwertowania mp4

PostNapisane: 17 lip 2008, 11:42 

Mój kolega ma te same MP4 z tym samym programem i Mu też nie działa <tyle ze On ma jakieś tam inne programy ale wróci dopiero koniec sierpnia więc muszę sobie sam z tym poradzić>
heh.. Larka chyba nie stać nawet na duże płyty bo program był na tym malutkim dysku ..
Zaraz pobiorę ten program i coś się z tym zrobi.
Dzięki za szybką odpowiedz xD
EdiT:
Nie wiem czy ja coś zle robie ale nadal filmiki mi nie wchodzą na mp4. :?
Czy ktoś mógłby podać linka albo <jeżeli zechce> napisać krok po kroku jak to się robi np gdy pobiorę jakiś filmik z You Tobe przez tą stronę
http://vixy.net/

Strefa czasowa: UTC + 2