Teraz jest 30 lis 2024, 14:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lis 2003, 20:02 

:lol:
Jesli ogladacie "Kawalera do wziecia" to ciekawostka jesat to co dzieje sie teraz z dwiema dziewczynami. Iza Grodecka i Joanna Drozdowska zamieszkaly razem. Izy udzial w programie byl dobrym posunieciem. 24 laski w jednym domu!!!Idealnie na poszukiwanie partnerki na zycie. Nawet lepiej niz kawaler kt?ry mieszkal oddzielnie. Przynajmniej jedno prawdziwe uczucie sie narodzilo.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 20:10 
Oldboy Battlefield.pl

:shock:
ale... o so hosi?
tee tyyyy skad zes sie urwal?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 20:26 

Moze lekarz wystawi (czy jak to sie mowi) diagnoze ja mysle ze to rozdwojenie jazni :D :!:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 20:33 
Moderator forum

masakryczne info :!: :lol:

kochana Malgosiu (malgo, whoever you are) dziekujemy ci za informacje, sklonilas/es mnie do ogladania tego wspanialego programu i na pewno zrezygnuje z godzinki BFa zeby sledzic losy 24 niewyzytych kretynek w klimacie Frytki z BB i jakiegos losia ktory dal sie zamknac z 24 pannami w jednym domu po to tylko zeby z jego ewentalnego pozniejszego dymanka zrobic spektakl na cala polske

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 20:35 

jakie dymanko... przecierz to homoseksualista, przepraszam wszystkich pedalow, gej. a tamte 24 sztuki to lesby wiec nie bedzie HAPPY ENDU :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 20:36 
Moderator forum

Hmm. Myslę, że nie rozumiem kompletnie tego teamatu (ale może to dlatego, że zmęczony jestem)...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 22:08 

niewiem w jakim języku ta malgo to napisała ale ja nic nie rozumiem z tego..mnie tesh chyba ten reality-shit przykuje do fotela :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 22:23 
Moderator forum

Hmmm.... ke?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2003, 23:34 

Kal-El napisał(a):
jakie dymanko... przecierz to homoseksualista, przepraszam wszystkich pedalow, gej. a tamte 24 sztuki to lesby wiec nie bedzie HAPPY ENDU :lol:

O Ty.... :shock: :shock: zboczencu-pedalów przepraszasz?????? :lol: :lol: :lol: ...albo jestes z nimi ,albo przeciwko nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.przepraszam bardzo jezeli nie obrazilem jakiegos pederasty,naprawde nie chcialem tego zrobic...

PostNapisane: 11 lis 2003, 23:58 

malgo napisał(a):
:lol:
Jesli ogladacie "Kawalera do wziecia" to ciekawostka jesat to co dzieje sie teraz z dwiema dziewczynami. Iza Grodecka i Joanna Drozdowska zamieszkaly razem. Izy udzial w programie byl dobrym posunieciem. 24 laski w jednym domu!!!Idealnie na poszukiwanie partnerki na zycie. Nawet lepiej niz kawaler kt?ry mieszkal oddzielnie. Przynajmniej jedno prawdziwe uczucie sie narodzilo.

Mój światopogląd runął...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 10:07 
Moderator forum

qubix napisał(a):
Kal-El napisał(a):

O Ty.... :shock: :shock: zboczencu-pedalów przepraszasz?????? :lol: :lol: :lol: ...albo jestes z nimi ,albo przeciwko nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.przepraszam bardzo jezeli nie obrazilem jakiegos pederasty,naprawde nie chcialem tego zrobic...

Qubix zanim napiszesz pomyśl - homoseksualista to facet lubiący facetów a PEDARASTA to facet lubiący dzieci (nie myl pojęć).

Zresztą co ty z prawicy jesteś, będziesz jak reszta tych ciuli mówił każdemu z kim mu wolno a z kim nie ?? Mamy demokrację i gówno Ci do tego kto się z kim zadaje.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 10:59 

[Night]MaX napisał(a):
Qubix zanim napiszesz pomyśl - homoseksualista to facet lubiący facetów a PEDARASTA to facet lubiący dzieci (nie myl pojęć).

Mylisz się, pederasta (z gr. paiderastés ‘kochanek chłopców’ ) to określenie homoseksualisty, natomiast osobą inaczej lubiącą dzieci to pedofil.

[Night]MaX napisał(a):
Zresztą co ty z prawicy jesteś, będziesz jak reszta tych ciuli mówił każdemu z kim mu wolno a z kim nie ?? Mamy demokrację i gówno Ci do tego kto się z kim zadaje.

Max swoja wypowiedzią obrażasz sporą grupę osób mających prawicowe poglądy.To, że optujesz, powiedzmy, za lewicą nie czyni wszystkich Twoich adwersarzy „ciulami” :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 12:58 
Moderator forum

Hehehe - Praeto zawsze jak cos powie to celnie. Ale tym razem niedointerpretował swojego tekstu. W/g mnie wynikałoby z niego, że pedarasta to pedofil-homoseksualista - "lubi" młodych chłopców.
Ale co do tekstu o "prawicowych ciulach" to się zgadzam. Sam mam prawicowe poglady, ale mimo to szanuje oponentów, a Max najwyraźniej nie. Czyżby tolerancji zabrakło?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 13:05 

Moje poglądy co do lewych i prawych ciuli sa takie: "jak może to kradnie jak nie może to też kradnie".
Ale czy to jest temat: "Grodecka i Drozdowska mieszkaja razem" czy: "Po której stronie worka z kasą stoje" ??

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 14:22 
Moderator forum

otóż Pretorius nie masz racji pedofil i pedarasta to prawie to samo mianem pederasta jak sam ładnie wytłumaczyłes określa się gościa mającego pociąg do chłopców :).

A co do moich poglądów politycznych to wyleczyłem się dawno z wyborów i innych opcji politycznych bo i tak nic nie zmienią. I nie mów mi kogo obrażam bo jak widzę Gierycha czy innego Niesiołowskiego (może być tez Wrzodak) to inne słowo nie ciśnie mi sie na usta niż - ****** - koniecznie chcący narzucić swój tok myślenia innym - wszyscy myślący inaczej niż oni są komunistami zboczeńcami i wyrzutkami "zdrowego" polskiego społeczeństwa. błe

Xena skoro uważasz się za prawicowca i identyfikujesz z LPR lub narodowcami Teykowskiego to współczuję i nie ma tu mowy o moim braku tolerancji. No chyba ze chodzi ci o prawicujące partie centrum a to już inna sprawa. Po prostu nie lubię skrajnych odszczepieńców ani z jednej ani z drugiej strony.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2