Spoxter napisał(a):
To już chyba twój wybór... wartość przeliczyć sobie możesz ale czy chcesz mieć pudełko czy nie to my już nie będziemy decydować za ciebie;)
Ja mam kupionych kilk agier w steami i powiem szczerze... dno jest to sciągaine.. nieraz transfery są tak kiepskie że trza gre sciągać 2-3 dni... na non stopie (miałem dobrego neta wtedy )
No to nie wiem czy ten twój net był taki dobry bo steam ciągnie zawsze z full transferem (no może nie przy gigantycznych łączach) ale ja mam 4mb to mi zawsze ciągne 400 - 420 kb/s a to jest dużo bo gra ważąca 850mb ściąga się w tedy ok 20 minut.
Co do kupowania gry w pudełku i "wrzucaniu" jej na stema to wygląda to tak że możesz grę albo na początku zainstalować i przy instalacji wpisać cd - key albo aktywować grę w stemie ( w zakładce "gry" na dolę masz opcję "aktywuj grę w steam") i całość pobrać.
Ja steam lubię za dwie rzeczy po pierwsze, sam dba o aktualizację gier po drugie mamy opcję "friends" przez którą możemy chatować ( nie mylić z czitowaniem
) w czasie gry oraz "podłączać" się pod serwer na którym jakiś nasz kumpel akurat gra (nie każda gra ma taką opcję)