Teraz jest 27 lis 2024, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lis 2003, 11:27 

Witam.Nie wiem czy taki post juz byl ale postanowilem go zalozyc.Trochu glopi ale trudno :D .Czy podczas gry w bfa zdarzaly wam sie dziwne sytuacje? Dam przyklad: Czasem tak jestem podjarany gra ze zapominam ze pale fajke.Po kilku minutach czuje dziwny smrod plastkiu.Co sie okazalo fajka wypalila sie do konca i pod tapiala mi kolko na myszce :D Juz mam ja tak zmasakrowana ze wogole nie moge przewijac skrola :shock: .I oczywiscie jak zwykle wylewam cos na klawiature.Macie jakies przypadki podczas grania???

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 11:35 
Moderator forum

ja zwykle pije browarek do gry :), kiedys go wywalilem jak nie chcialo mi sie czekac na spawna zeby wziac lyka i probowalem siegnac po niego bez odrywania wzorku od ekranu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 11:41 

niedawno gdy jadłem obiadek poczas meczu, ziemniak spadł mi na klawiature ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 11:51 

ja jak grałem ostatnio to prawie że nie rozjebałem myszki o podłoge

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 11:58 

kiedys podczas jakiegos meczu CB nie chcialo mi sie czekac do jakiejs przerwy aby zapali.. w sumie czolgiem da sie jezdzic z fajkiem... ale byla jakas akcja.. nie trafilem chyba w popiolke - zjaralem szybke swojego swatcha - nie do naprawy...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 12:32 
Moderator forum

Moja żona ma super wyczucie czasu - zawsze kiedy gram mecza CB przychodzi porozmawiać. Nigdy za to nie robi tego kiedy nie gram lub kiedy gram free game. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 13:00 

jaram zioło jak gram, wiec ogolnie jest smiesznie.

peace.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 13:11 

Jaram ziolo jest wesolo.cool. :D Ja juz nie pale bo strasznie dlugo sie strony laduja :wink: ....Najbardziej sie ciesze jak leci BAR bo wtedy mam kilka minut spokoju :D Najpierw ogladam program tv i dokladnie wiem kiedy bede gral :D Musze napisac do Polsatu by zrobili odrebny kanal BAR-U bede mogl spokojnie grac a moja Kobietka nie bedzie mi zawracac glowy :D .....

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 13:26 

[Night]MaX napisał(a):
Moja żona ma super wyczucie czasu

Ja gram tylko free, ale efekt mam podobny... Zajmuję flagę, odpieram kontratak lub osłaniam piechociaży czołgiem i... Właśnie WTEDY moja żonka przypomina sobie o bardzo WAŻNEJ :roll: sprawie do obgadania. Podzielność uwagi mam raczej kiepską i udawanie, że ją słucham przychodzi mi z trudnością. Włączam wtedy "kiwaczka", ale niestety żonka dostrzega moją "nieobecość" już po minucie. Wali wtedy jakiś tekst o "graniu z dziećmi". Pozostaje mi tylko odparować, że o tak późnej godzinie to grają już tylko takie stare ramole jak ja. :lol:
Ech... I tak kocham moja Bestyjkę, bo tolerancyjna Ona jak żadna 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 13:55 

obiad można spokojnie zjeść na mapach : gazala , el alamein itp. na stalina i berlina proponował bym drobne przekąski typu jabłko marchewka czy tez baton czekoladowy. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 14:05 
Moderator forum

Cytuj:
Ech... I tak kocham moja Bestyjkę, bo tolerancyjna Ona jak żadna

boby :D ależ nie wazelinuj pewnie i tak nie bedzie tego czytała :D - u mnie kiwaczek nie zadziała bo zazwyczaj chce żebym jej odpowiedział na to o co pytała - a nic tak nie działa wkurzająco jak lecący z głośników tekst "ku... zajmują nam tylną flagę ... czołg za wagonem po lewej.... uważaj!!!!" i jednocześnie pytanie powtórzone przez moją zonę po raz 4 "jak myślisz czy mam sobie zrobić nowe paznokcie czy nie mam sobie robić ?"

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 14:13 

:D Trzeba zrobic kolko spotkan naszym kochanym kobietom.Beda sie spotykac kiedy Faceci beda walczyc.Moze obmysla jakas strategie do bfa 8) 8) ......................Dobrze sie siedzi w AA przy jedzeniu,chodz czasem zdarzylo mi sie upuscic troszke salatki na klawiature.Albo jak gadam z chlopakami na ts-ie mikrofon wlazl mi pomiedzy pomidora a kawalek szynki :evil: hehe

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 14:23 

Jestescie psycholami :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 14:24 

boby7[PL] napisał(a):
Wali wtedy jakiś tekst o "graniu z dziećmi". Pozostaje mi tylko odparować, że o tak późnej godzinie to grają już tylko takie stare ramole jak ja. :lol:
Ech... I tak kocham moja Bestyjkę, bo tolerancyjna Ona jak żadna 8)

Też musiałem pokazywać strony, gdzie były rozpiski w jakim wieku jest wielu klanowiczów, żeby zbić argument o tym, że gram z samymi dzieciakami :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2003, 14:37 
Moderator forum

moją przekonały dopiero zdjęcia za zlotu - wcześniej patrzyła z politowaniem "taki duży a bawi się jak dziecko" - a na mój tekst że w końcu granie na komputerze nie rózni się niczym od ogladania "na dobre i na złe" czy " na wspólnej" bo ma służyć rozryce to stwierdzała że to nie to samo. :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2