Teraz jest 2 gru 2024, 18:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 gru 2003, 20:06 

Wlasnie wracam z placu boju [PRGK-42] Clan Server troche wkurzony. Mapka Bocade moj nick GOMEZ , calkiem niezle mi idzie latam sobie mustangiem a tu ni z tad ni zowad !!KICK!!?? Niezrobilem ani jednego TK niestrzelalem do swoich samolotow nie przeklinalem, fair play 200% Loguje sie znowu i pytam kto tu ma admina i za co byl ten kick ? Cisza nikt nic niewie. Chwile pozniej gosciu jakis TK mial juz -8 i nikt go nie kicknal, mi to wystarczylo opuscilem ten server i szybko na niego niewroce.
Mam screna po ponownym zalogowaniu sie na server moze bedzie mozna po nim rozpoznac kto mial admina jezeli ktos chce podesle.
Pozabierajcie osobom nieodpowiedzialnym adminy!!!

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 20:19 

ta... też tam byłem. Admini proszeni są o częstszą kontrolę serwerów
:!:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 03:30 
Oldboy Battlefield.pl

o to chodzi ze cos jest strasznie skopane z wersja 1.5 i ludziom sie pojawiaja na ekranach napisy kicked from server a tak naprawde zostali wywaleni przez jakis blad w grze... mialem na to juz pare skarg ale zawsze wygladalo to tak ze w logach nic nie bylo ze ktos sie polaczyl z serverem i wywalil kogos...
- co do (-) to niestety to tez jest nastepna niespodzianka 1.5 (dla serverow windowsowych...) nie dziala tam dobrze program monitorujacy i zazadzajacy serverem min. odpowiedzialny za kicki i banny - czasami dziala czasami nie... naszczescie do wersji 1.6 bedzie wydany nowy specjalny... (BFRM)
Wiec nie krzycz na adminow... :idea: Co innego jesli server jest zatkany a klanowicze chca grac wtedy wypadaja ludzie... :twisted: ale ci z najmniejsza liczba punktow lub z najwiekrza iloscia zgonow :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 10:59 

Wczoraj źle się działo na serwerze PRGK-42, porządek już został zaprowadzony, a winni przykładnie pozbawieni admina. Zapraszamy ponownie.

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 11:09 

Ooo, nic o tym nie wiem nie gram od niedzieli bo miałem układ z Żona, że cały zeszły tydzień ćwicze do finału OC a ten poswięcam sie dla rodziny i na przygotowania świateczne :D
Ale chcę tylko powiedzieć, że dwa razy miałem juz taki błąd, iz wywalając kogoś z serwa za jakieś tam zachowanie czy minus score - wylatywał zupełnie ktoś inny, bogu ducha winny, w grze za nic niewinny, gość bardzo rodzinny, teamkiller nienagminny :D :D

Hehe nie czuje, że rymuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 11:33 

Ja tez tak mialem pare razy. Nie ma co panikowac, a jak masz wiecej niz 256 ramu to czas spedzony na ponowne wczytywanie mapy nie bedzie wiecznoscia, wiec nie ma co lamentowac imo ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 12:10 

Jezeli byla to sila wyzsza "blad w grze" to sorki , po prostu takiej sutuacji jeszcze niemialem, owszem bylem kiedys kickniety ale dobrze wiedzialem za co.

Strefa czasowa: UTC + 2