Temat może nie za bardzo nawiązujący typowo do samej gry...ale myślę, że warto byłoby się też dowiedzieć o Nas coś bliżej i wiedzieć z kim czasem gramy na serwach
Więc, może ja zacznę od siebie
Mam na imię Karol, mam 25 lat, mieszkam w Inowrocławiu. Aktualnie na urlopie do 13 września a na co dzień żołnierz zawodowy w 2 Pułku Komunikacyjnym w Inowrocławiu. Poza pracą w której można powiedzieć czuję się spełniony
...od 7 lat trenuję sporty siłowe a konkretnie typowe treningi siłowe na siłowni pod okiem jednego z naszych polskich strong menów
Z tym także wiążę swoją przyszłość (poza wojskiem oczywiście), a konkretnie od przyszłego roku wybieram się na AWF na trenera kulturystyki oraz fitness
Poza siłownią...to SIATKÓWKA, SIATKÓWKA i jeszcze raz SIATKÓWKA
to tak w skrócie o Mnie...poniżej krótka opinia na temat moich doświadczeń w świecie rozgrywek sieciowych ;]
Bad Company to moja druga sieciówka
Pierwszą był Modern Warfare 2...jednakże w BC2 dopiero poczułem smak wirtualnej wojny ;] W MW2 fizyka...zachowanie broni...ich wygląd wręcz wołały o pomstę do nieba ;D Próbowałem już bety MEDAL OF HONOR...w skrócie...NIE KUPIĘ NAPEWNO !! Długo poczekamy na godnego następcę...osadzonego w realiach czasu rzeczywistego...
Jeśli admin stwierdzi, że temat nie potrzebny...usuńcie