1. Jak wyżej wspomniano Bc2 to conquest , z samochodzikami i niezabijającymi nożami
oraz potrzebą władowania całego maga w 1 os. by ją zabić
2. Cod to jak wyżej wspomniano infrantry , tam nie ma samochodów nie wliczając RC bombki , łazisz i zabijasz
3. Jak wyżej wspomniano , gdzie u licha w Bc2 masz tyle broni ?!(Ja kiedyś liczyłem i naliczyłem coś koło liczby 30 a w Black opsie będzieich z 25 może choć niewiem bo nie liczyłem)
Dałeś sam sobie minusy i plusy gier , masz już ich ocenę , nie rozumiem twojego niezdecydowania
Znajdź sposób zagrania bądź oglądnięcia na żywo gry z obu gier i przekonaj sie sam co kupic lepiej
Ja polecam od siebie Bopsa bo w Bc2 wkurza mnie to że trzeba ładować mase kul w ludzi.
Cytuj:
+system expa i system pieniężny czyli ala MMOFPS
W bc2 też masz exp... to już nieodłączna część robienia takich gier bo ludzi wciąga nabijanie lvla i perków i achivów a nie rozgrywka - w niektórych przypadkach oczywiście
Kasa w Bopsie to żaden problem , jeśli nie jesteś ostatnią lamą to wbijasz na serwer siedzisz 5-10 minut i masz z 1-2k kasy przy małym lvlu , achivy dają dużo kasy , po 1 wieczorze możesz zyskać do 10-15 k a jeśli dopiero zacząłeś grać do nawet i więcej niż te 15k bo na samym początku wbicie lvla do 30 to jakieś... 1,5 zabawy ?
P.S. Pamiętaj że do bopsa pctowcy dalej czekają na MegaHiperUberPwnerZuber Patcha który naprawi lagowanie grafiki i choćbyś miał karte graficzną z nasa to i tak będzie ci cieło bo te łosie z treyarcha nie umią robić gier.