Hm od czego by tu zacząć.Ostatnio spotkała mnie dość smieszna historia.Zaraz po nudnym dniu w szkole postanowiłem że udam sie do kafejki pograć troche w BF'a aby podnieść troche swojego skilla który i tak jest już bardzo wysoki.Przyszedłem do domu,zjadłem coś,przespałem sie 2h po czym wyszedłem do kiosku aby kupic bilet.Następnie wsiadłem w autobus,wysiadłem na odpowiednim przestanku i udałem sie do kafejki.Przez pierwsze 25 min w kafejce było bardzo nudno,dopiero gdzieś po 45 min jeden z bywalców kafejki zaproponował abyśmy wszyscy zagrali meczyk klanowy z jednym z netowych klanów.Oczywiscie zgodziłem sie i wszyscy przystąpilismy do gry.Po 15 min grania straciłem motywacje,co zresztą natychmiast zostało zauważone przez moim teammatów którzy znali mój bardzo wysoki skill.Nagle jeden z bywalców kafejki zaczoł gwizadać,pomyślałem sobie co jest grane ?,patrze a tu nagle do kafejki wchodzi 10 TOP Modelek,stają przed moim kompem i nagle bach !,zdzierają ubranie a ja patrze na ich jędrne cycuszki.Po tym przezyciu dostałem taki zastrzyk motywacji że byłem gotowy na wszystko.Przez pierwsze 10 min grałem bardzo energicznie,dostałem takiego kopa że panowie z netowego klanu praktycznie nie mieli szans i byli już na straconej pozycji,aż tu nagle słysze głośny pisk i wszask !!,patrze a tu jakaś sex seniorita stoi koło mnie i krzyczy żebym dał jej autograf ponieważ jestem jej idolem i graczem numer jeden.Na początku mojej relacji zapomniałem wspomnieć że jestem bardzo przystojny,tego faktu nigdy nie ukrywałem i ukrywać nie będe,w końcu wiem co widze.Myśle sobie,podeszła super laska i na dodatek moja fanka wiec autograf musze dać,w końcu nie moge stracic publiki.Biore od niej notesik i długopis po czym wpisuje sie.Podnosze głowe do góry,patrze a tam ona,skacze do góry,bez bluzki,jej cycuszki kołoszą sie niczym palmy na wietrze a po jej sutkach spływa pot niczym woda po rynnie po deszczowym dniu.Gdyby nie to że w jednej ręce trzymałem myszke a w drugiej klawiature to już dawno moje ręce pieściłyby jej jędrne cycuszki.
Historie tą opisał mój kolega z którym bardzo często gram po Lanie,mam nadzieje że sie podobała,jeśli chcecie możecie też
napisać jakąś swoją własną historyjke,nie musi być koniecznie smieszna i prawdziwa,tak jak w/w.Jeśli chodzi o moje zdanie odnośnie tej historyki
to musze powiedzieć że mi sie podoba.