Odwiedzilem dzisiaj sklep VIRGIN celem zapytania sie o BF Vietnam (kiedy sie go spodziewaja) i przy okazji zobaczylem prezentacje okularow 3D Extreme Nvida. Prezentacja odbywala sie na grze Spiderman i musze powiedziec ze spadly mi gacie z wrazenia

. Czy byliscie kiedys w multikinie albo w Plazie na filmie 3D z okularami? Ja bylem i goraco polecam!!! Ale do rzeczy.
Tu sprawa wyglada tak, ze do okularow jest dolaczony program, ktory generuje wszystkie gry FPS w pelne 3D ! Bez okularow generowany Spiderman jest zamazany ale po zalozeniu okularow robi niesamowite wrazenie. Wiec pytam sie o BF1942 a gosc mi mowi ze TAK. Ale niestety prezentacja na BF dzisiaj byla niemozliwa. Umowilem sie z nim na sobote, wtedy zainstaluje BF1942 i jezeli tak chodzi jak SPIDERMAN to kupie te okulary na 100%.
Okulary sa podlaczone kabelkiem do kompa, ktory jest dostatecznie dlugi i mozna takze dokupic za minimalna kwote nastepna pare okularow (bez pudelka i softwaru) dla drugiego gracza uzywajacego tego samego kompa.
Cena okularow 3D Extreme Nvida wraz z softwarem kosztuje 350zl.