Teraz jest 21 kwi 2025, 06:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 mar 2004, 14:24 

Już na początku uprzedzam, że zakładam ten topic z czystej ciekawości, nie mam zamiaru się tutaj naśmiewać, obsmarowywać, czy komuś dogryzać.

Otóż zauważyłem, że nie lubi się tutaj piratów, w szczególności tych, którzy największy obiekt zainteresowań (gry BF i BF:V) mają z tego właśnie źródła. To się oczywiście chwali z wiadomych powodów (piractwo powodem do dumy nie jest), ale zżera mnie ciekawość... Zadam proste pytanie:

Ilu z Was ma oryginalną wersję Windowsa, systemu, który jest podstawą działania Waszych komputerów? Pytam oczywiście, o jakąkolwiek wersję, czy OEM, czy pudełkowaną, czy 98, czy ME - to nie ma znaczenia.

Uprzedzę pytania: Gry BF i BF:V mam oryginalne, WinXP Proffesional w wersji pudełkowanej (chyba nie ma wersji PRO w innej...) również posiadam oryginalny. Mam seskanować pudełko, czy płytę...? :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 14:34 

Seskanuj se parówe waflu :roll: Nie lubimy piratów bo ni jak nie wynagradzają producentów giera za swoją prace. Dobrze że bf 1942 oraz vietnam poprzez cd-keye całą tą hołote jadącą na piratach odstrasza umożliwiając im tylko gre na single.

P.S Kolejny trol dzisiejszego poranka CO SIE DZIEJE Z TYM FORUM :evil: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 14:36 
Moderator forum

a co sie obchodzi kto co ma? jestes z urzedu skarbowego czy z microsoftu? ciekawosc to 1szy stopien do piekla...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 14:41 

a co prowadzisz prywatne śledzctwo :?: pilnuj swojego nosa :evil: masz oryginał masz czyste sumienie i jest ok piractwa się nietoleruje i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 14:56 

ludzie co sie tak denerwujecie, przeciez on nie mowil do was :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 15:38 

Sądząc po odpowiedziach, to zaiste - pytanie nie było do nich... :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 15:51 

no więc tak..posiadam oryginalny kupiony w pobliskim sklepie napój marki GRIN 2 litry(moge zeskanować nalepke jak chcesz)posiadam tesh oryginalny telewizor AIWA kupiony w euroagd..płyte,procek,grafe,hdd,głośniki,monitor,obudowe tesh mam oryginalne bo kupiłem w sklepie komp.tak więc widzisz że u mnie z oryginałami nie jest żle :lol: windowsa mam oryginalnego tylko po rosyjsku bo to ciekawy język

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2