Teraz jest 23 sie 2025, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 maja 2004, 14:36 

Qna pewnie mnie zbesztacie mnnie za to że to nie ma kompletnie nic wspólnego z BF'em ale... smiga to piękna rzecz właśnie obaliłem 1,5 l wódki do tego 4 piwa na łepka i szliugi z moim dziadkiem ( tak tak dziadkiem jest zajebisty kompan do picia alkochol praktycznie na nie go nie działa) i mam zajebistą śmigę. W tym topiku chcę żebyś cie się podzielili wrażeniami z największych śmig jakie mieliście . Może to nie ma nic wspólnego z Bf'em ale jak by nie patrzył jest to przywilej polaka. Za wszystkie błędy ortograficzne przepraszam ale mam taką śmigę że pała mięknie. A więc do dzieła kamrady opiszcie swoje największe śmigi ( mi sie osobiście fajn ie gra w BF'a na śmidze).

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 14:51 

Ostatnia bombe miałem dzisaj w nocy. Wieczór zaczoł się fajnie od paru drinów u kuzyna na imprezie(ciepła cola z Jim Beanem- ale paskudztwo). Później było tradycyjnie czyli czysta z colą. Około 22 spotkałem się z kumplami i poszlismy do klubu, tam się zaczeła zabawa. Wyszedłem stamtąd ok. 3 i udałem się do domu. Wieczór udany, misja wykonana. :D

P.S. Dobry topic, dziecinny, ale fajny.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:01 

hehe stary wiem że dziecinny ale fajny jest nie spotkałem takiego wiec umieszczam teraz inne moje bibki to były:
We wtorek po ogłoszeniu ocen z matury pisemnej poszlismy z qmplami na piwo po chwili była taka opcja że jeden koles pojedzie po Wódke i wino domowej roboty ( jego dziadek pędzi) no to my poszli pod dawny owintar w tarnowie ( eniax i nweambo powinni wiedziedz gdzie) po 20 minutach nic już nie zostało ja byłem w domu o 17 ( chociaż ogłoszenie winików skończyło sie o 15 ). Także panowie jesli chcecie twardo pic zapraszam do Tarnowa a każdego przyjmę po swojsku hehe

P.S. Eniax , NewAmbo organizujemy jakąś pijatykę na cześć chłopców grających w BF'a w Tarnowie ??? jak by co dajcie znać Panowie. z chęcią się z wami napiję.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:07 

A jakie macie sposoby na kaca? Tylko nie piszcie, żeby nie pić dzień przed.

P.S. Sorry, za offtopic.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:10 

No cóż sposoby na kaca ??? hmmm ostatecznie zostaje ogórek kiszony albo śledzik no i łeb pod zimna wodę ale najlepszy sposób na kaca to walnąć sobie ze dwie sety czystej nastepnego dnia , przechodzi sam sprawdzałem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:11 

Nosek a zdawało mi się że kiedyś założyłeś topic o samotności i o tym że nie masz dziewczyny ani prawdziwych przyjaciół i że siedzisz dużo przed kompem...nagła przemiana w imprezowicza? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:15 

Na kaca to zurek albo maslanka (tudziez kefir), ale najlepszy sposob wypocic (sauna, albo pograc w pile czy cos). Najgorszy - panna (wiecie czemu :)).

Najwieksza sruba jaka mialem to w dzien ostanich egzaminow na studia. Jechalem z koleszkami do Czaplinka, normalnie pociag jedzie ok 2,5h tym razem w polowie drogi nawalila lokomotywa wiec przez podroz kazdy wyloil po 4 bronki i obskoczylismy dwa porki (na 6 osob). Jak wypadlismy z tego pociagu pojechalismy na osrodek gdzie w barku po piecdzisiatce Łokera czepnelismy. Jeszcze kilka bronkow i porkow, az w koncu ktos w alkoholowym amoku wybelkotal, ze "Chopaki, kuhde mamy wude". Chenti znajda zawsze sie dopicie wiec opilismy jeszcze te cieple 1,5l Bolsa (bleh) na trzy osoby. Co sie w kiblu potem dzialo to lepiej dac do programu nie do wiary (nawet Trojanowski by nie uwierzyl ze tyle rzygac mozna). :twisted:
pozdor: p. :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:19 

hehe stary jak ostanio byłem u kumpla w remizie z okazji braku okazji jeden kolo heftał 8 razy ( osiem !!!0 nie wiem czym ale heftał ) ja osobiście wtedyheftałem dwa razy za drugim razem jak zpieprzałem do klopa gościu oberwał odem nie łokciem w szczene ale był pijany i nie pamieta)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:23 

Gorefest napisał(a):
Nosek a zdawało mi się że kiedyś założyłeś topic o samotności i o tym że nie masz dziewczyny ani prawdziwych przyjaciół i że siedzisz dużo przed kompem...nagła przemiana w imprezowicza? :shock:

Gore tylko krowa się nie zmienia. Człowiek dorasta i może coraz więcej. :D

Ja jeszcze nie rzygałem i nie chce rzygać, ale mam kumpla który by się udusił własymy spawem. Od tego wydarzenia przestał mieszać wino, wódke i piwo.

Ostatnio edytowano 22 maja 2004, 15:28 przez NosekzKoszalina, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:27 

NosekzKoszalina napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Wypić? :wink:

PostNapisane: 22 maja 2004, 15:29 

kurcze ale fajny topic nie ma co

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:30 

Gorefest napisał(a):
NosekzKoszalina napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Wypić? :wink:

Też :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:52 

Jakis czas temu wrocilem do domu, nie wiem skad i o ktorej i jak to po piciu bywa czlowiek musi "odcedzac kartofelki" - ja bylem na takiej smidze ze najbardziej przypominajacym klozet wydala mi sie wysunieta szuflada w komodzie. Wziolem interes w garsc i bylem juz gotowy do ulzenia duszy kiedy do pokoju weszla moja zona ...........i na kopach wygonila mnie do kibla .
Calosc znam z jej relacjii - ja sie do tego nie przyznaje bo nic nie pamietam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:59 

Postanowilismy z kumplami w opic mature pisemna, wiec padl pomysl zorganizowania grila. Zjechalo sie 10 osob no i zaczynamy. Najpierw pelna kultura po kilka browarow ale kolo 23 pryjechal kupel z 3 litrami Sobieskiego a ze ekipa po rozgrzewce juz byla to odrazu wszyscy sie rzucili do obalania. Kolo 24 sobieski byl juz tylko wspomnieniem wiec gospodarz poszedl na strych po kolo ratunkowe. Zniosl na dol dwa winiaki 0.7 kazdy 40% mocy :twisted: smieszna opcja byla bo jeden nosil nazwe Cezar wiec tekst do picia brzmial ave :wink: . "Grill" skonczyl sie tak ze jeden typ byl tak nastukany ze na pytanie kiedy wybuchla 2 wojna swiatowa odpowiedzial 1492 8) :lol:(dodam ze pisal historie na maturze) , pozostala 9 w tym i ja kolo 2 w nocy zaczynala sie juz nudzic w domu wiec poszlismy na "miasto". Do domu wrocilismy o 4 nad ranem, a w mysl twierdzenia ze pijany nigdy nie wraca z pustymi rekami znieslismy z miasta i tu dane autentyczne bo wszystko zostalo policzone popoludniu:
-24 tabliczki z nazwami ulic
-13 tabliczek ochrony w tym Juventus, Doran, Akodo itp.
-5 slupkow przydroznych
-jeden znak drogowy ustap pierszenstwa przejazdu :lol:
- trzy doniczki z kwiatami 8)
Rzeczy znoszone byly na raty. Akcja dziala sie na marysine w Warszawie.
Smiesznie bylo rano gdy zadzwonila matka mojego kolegi-gospodarza i powiedziala ze dzwonila do niej sasiadka w nocy. Podobno plakala i mowila ze boi sie o wlasne zycie ze zaraz zadzwoni na policje i takie tam ********* ( te doniczki to od niej byly :twisted: ). dodam ze jest to 70 letnia histeryczka i ktora zabrania zawracac samochodem na publicznej drodze kolo jej domu :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2