Teraz jest 21 sie 2025, 05:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Fallout 3
PostNapisane: 27 lip 2004, 13:38 

mathom z pifpaf.pl napisał(a):
Jak donosi serwis GamePUB.org, a dokładniej jeden z redaktorów mikaelus :

------
Jak ogłosiła Bethesda zamierza ona rozpocząć pracę nad trzecią częścią znakomitej sagi RPG, a także nad kolejną grą z serii The Elder Scrolls. Nad oboma tytułami czuwał będzie nie byle kto, bo Todd Howard producent odpowiedzialny właśnie za sagę ES.
Prace dopiero się rozpoczynają i na razie nie wiadomo nic więcej na temat obu gier. Informacje będą się pojawiać razem z postępem produkcji.
------

Czyli panowie i panie : FALLOUT 3 ma szansę na ujrzenie światła dziennego. Przyznam, że 1 i 2 to jedne z najlepszych gier RPG (obok Betrayal at Krondor) w jakie miałem okazję grać. Czekamy więc z niecierpliwością i trzymamy kciuki, żeby gra była równie dobra jak pozostałe części.

http://www.bethsoft.com/news/pressrelease_071204.htm

Juz nie moge się doczekać. :D :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2004, 13:49 

:D :D ja też

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2004, 17:15 

Tzn to bedzie cos takiego jak F:tactics ale w 3D.No ale jezdem ciekawy jak to wyjdzie w calosci

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 00:24 

morswin napisał(a):
Tzn to bedzie cos takiego jak F:tactics ale w 3D.No ale jezdem ciekawy jak to wyjdzie w calosci

Chyba to bedzie tak jak 1 i 2. Tactics jest wspaniały. Może pogramy sobie w Tacticsa po sieci?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 12:43 

Mam nadzieje że FALLOUT-a III doczekamy się kiedyś... a jeżeli się doczekamy to żeby nas tylko nie rozczarował :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 10:14 
Moderator forum

O to cos dla mnie bo jestem fanem serii Fallouta :) Mam nadzieję że bedzię mieć oszamamiałącąa grafę taką żeby wymagała GeForce 6800 Ultra :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 13:53 

Piospi napisał(a):
O to cos dla mnie bo jestem fanem serii Fallouta :) Mam nadzieję że bedzię mieć oszamamiałącąa grafę taką żeby wymagała GeForce 6800 Ultra :twisted:

Jeżeli jesteś "fanem" tej gry jak piszesz to chyba akurat grafika ma najmniej do powiedzenia 8) , klimat panie klimat jest najważniejszy :D a grafika to już tylko dodatek hehe w tym przypadku of kors :wink:

Mahalo

Tytuł: Fallus
PostNapisane: 31 lip 2004, 17:22 

Najlepsza czesc to 1ka. Tactics byl troche zrypany bo idea tej gry nie polaga tylko na turach walki. Zawsze trzeba cos znaleźć komus nie/pomóc
cos rozwalić itd fallouty poprzechodzilem kilka razy . Kilma postnuklearnej zawieruchy bardzo mi sie podoba, te zardzewiale stare maszyny, samochody piasek ( tez zardzewały ), cos al'a Mad Max ( klasyk 1 w swoim rodzaju ) Moze zrobia mad maxa 4 albo juz nawet 5 bo chyba "Wodny świat" jest ukryta 4ka. Jak wam sie wydaje?

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 23:15 
Moderator forum

raczej nam się nie wydaje bo w madmax'ach to wszędzie była pustynia w wodnym świecie raczej przeważała woda a to raczej jakoś tak przeciwieństwa są chyba. :lol:

Tytuł: Re: Fallus
PostNapisane: 31 lip 2004, 23:53 

Pek Tenk napisał(a):
Najlepsza czesc to 1ka. Tactics byl troche zrypany bo idea tej gry nie polaga tylko na turach walki. Zawsze trzeba cos znaleźć komus nie/pomóc
cos rozwalić itd fallouty poprzechodzilem kilka razy . Kilma postnuklearnej zawieruchy bardzo mi sie podoba, te zardzewiale stare maszyny, samochody piasek ( tez zardzewały ), cos al'a Mad Max ( klasyk 1 w swoim rodzaju ) Moze zrobia mad maxa 4 albo juz nawet 5 bo chyba "Wodny świat" jest ukryta 4ka. Jak wam sie wydaje?

A mi sie zdaje i jestem pewny ze tactics jest tez w czasie rzeczywistym(wystarczy w opcjach przestawic :D )

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 00:32 

Panowie i Panie. Może zagramy sobie przez siec w Fallout Tacticsa?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 12:05 

A ja jakos za tą gierka nieprzepadam jakos nie czuje tego klimatu

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 13:44 

[Night]MaX napisał(a):
raczej nam się nie wydaje bo w madmax'ach to wszędzie była pustynia w wodnym świecie raczej przeważała woda a to raczej jakoś tak przeciwieństwa są chyba. :lol:

No i wlasnie w tym cala rzecz. Już tłumacze:

Poziom radioaktywnosci jest tak wysoki ze zabija roslinnosc tworza sie ogromne połacie piaszczyste/ Z braku roslinnosci podwyzsza sie CO2 a co za tym idzie temperatura globalna /to powoduje topnienie czap polarnych i ogólne podniesienie sie wysokosci oceanów /a co za tym idzie zatopienie lodów. No i mamy Mad Maxa na wodzie heh

A jesli mi napiszecie ze człowiek w tej sytuacji nie ma rozwinietego przemysłu i transportu to napisze ze ponad 87% dwutlenku wegla produkuje sama natura ( wulkany itd )

p.s.
W mojej poprzedniej wiadomosci napisalem nie o turach w sensie rozgrywki ale o czesci gry jako calosci ( falouty to tury walki i tury przygodowe ) troche nieprecyzyjnie sie wyrazilem

Strefa czasowa: UTC + 2