Teraz jest 25 sie 2025, 23:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lis 2004, 20:10 
Moderator forum

Witam :!:

W zasadzie nie chciałem robic kolejnej na tym forum zadymy ale ... to mimo wszystko jednak przegięcie i lepiej żeby inne Klany także o tym wiedziały.

Nie wiem z czego wyniknęła owa sytuacja (czy z tego ciągłego rozpado-łączenio-przekształcania) Klanu SSR->CP's itd. ale ...

Parę (paręnaście) dni temu zgłosiło się do naszego Klanu dwóch nowych rekrutów - Dj.Nadzieja i Domestos.
Grali na paru treningach (jako tako) jednak zachowania - szczególnie tego pierwszego pozostawiało trochę do życzenia.
Sytuacja zaogniła się na jednym z treningów, na którym Dj.Nadzieja kampował lotnisko trenujących pilotów naszego Klanu - dostał kicka z serwera. Po tym fakcie się obraził i na forum Klanowym napisał: :arrow: http://dulek000.du.funpic.de/viewtopic. ... 87&start=0 .

Okazało się nastepnie, że:

- Dj.Nadzieja to Kowal z Klanu CP's
- Domestos to Ezoghul z Klanu CP's

Oboje tłumaczyli się (po fakcie), że chcieli sprawdzić jak się gra w innych Klanach i przejść do nich, gdyby ich Klan się rozpadł (podobno CP's znowu coś zmieniają wspólnie z MON'em).
Nie wiem, czy kierownictwo CP's wie o ich grze w dwóch Klanach (choć nie zostali przejęci :wink: ) jednocześnie :?: Wiele razy w sparingach grają także rekruci więc mogli zagrać w meczach z innymi klanami :!:

W każdym razie takie postępowanie (ukrywanie swojej tożsamości ... wręcz oszukiwanie kolegów ze sceny BF-PL) jest karygodne i PTS1939 żąda wyjaśnienia sprawy i ew. ukarania ww. graczy :!:

Artih - vCL PTS1939

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 20:25 

to się nazywa szpiegostwo:D.....jedyne co moge zrobić to pogratulować rekrutatorom PTS-u o nie sprawdzenie pod jakimi innymi nickami grają nowi rekruci...a można to zrobić choćby tu: http://bf1942.gametrack.org no i chyba na naszej stronce na której teraz jesteśmy (battlefield1942.pl) jeśli ehlion (soory za speeling) działa

P.S.(a robi się to za pomocą cd-haschy lub też guidów z punk bustera :D)

Co do CP`s wiecie...są inne metody pozyskiwania taktyk....można zagrać sparing z przeciwnym klanem i obserwować jego posunięcia

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 20:46 

Artih nie wiem jak chcesz ich ukarac....dac bany na wszystki serwy? no daj spokoj :wink: niestety nie ma chyba zadnej sieciowej gry w ktorej brak jest ludzi ktorzy zawsze chca cos spieprzyc...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 20:53 

A Ligi takie jak ClanBase może ukarac klan za takie cuś?

PostNapisane: 9 lis 2004, 20:58 

artih napisał(a):
Nie wiem z czego wyniknęła owa sytuacja (czy z tego ciągłego rozpado-łączenio-przekształcania) Klanu SSR->CP's itd. ale ...

LOL przecie to nie jest zadne SSR a nowy inny klan z innymi graczami(poza niektorymi zeczywiscie z SSR).

artih napisał(a):
Oboje tłumaczyli się (po fakcie), że chcieli sprawdzić jak się gra w innych Klanach i przejść do nich, gdyby ich Klan się rozpadł (podobno CP's znowu coś zmieniają wspólnie z MON'em).

To jest nasza i tylko nasza sprawa co zmieniamy i z jakim klanem!!!
===============================================

A tak poza tym co wy robicie??To chyba jest sprawa do omowienia pomiedzy 2 naszymi klanami a nie rozstrzasanie tego na tak duzym forum!!!
Oj bedzie dym....bedzie.... :x

Ostatnio edytowano 9 lis 2004, 21:26 przez morswin, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 20:59 

no ale chyba nie beda karac calego klanu z powodu jakichs dwoch osob.... nie wiem nie znam sie nei wiem kim oni sa w tym klanie ale chyba nie powinno byc odpowiedzialnosci zbiorowej? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:00 

die_hard napisał(a):
no ale chyba nie beda karac calego klanu z powodu jakichs dwoch osob.... nie wiem nie znam sie nei wiem kim oni sa w tym klanie ale chyba nie powinno byc odpowiedzialnosci zbiorowej? :roll:

Zdecydowanie nie!!!Bo zawsze sie znajda jakis oszolomy...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:16 

morswin napisał(a):
die_hard napisał(a):

Zdecydowanie nie!!!Bo zawsze sie znajda jakis oszolomy...

Dokladnie... to nie jest wina clanu lecz tych 2 osob a glownie jednej(Kowala). To swiadczy o nich ze są pozbawieni jakich kolwiek zasad i na chama probuja w jakis sposob się wyruznic. Do tego moim zdaniem nic niema Clan CP's.

PostNapisane: 9 lis 2004, 21:24 

artih napisał(a):
Witam :!:

W zasadzie nie chciałem robic kolejnej na tym forum zadymy ale ... to mimo wszystko jednak przegięcie i lepiej żeby inne Klany także o tym wiedziały.

Parę (paręnaście) dni temu zgłosiło się do naszego Klanu dwóch nowych rekrutów - Dj.Nadzieja i Domestos.
Grali na paru treningach (jako tako) jednak zachowania - szczególnie tego pierwszego pozostawiało trochę do życzenia.
Sytuacja zaogniła się na jednym z treningów, na którym Dj.Nadzieja kampował lotnisko trenujących pilotów naszego Klanu - dostał kicka z serwera. Po tym fakcie się obraził i na forum Klanowym napisał: :arrow: http://dulek000.du.funpic.de/viewtopic. ... 87&start=0 .

Okazało się nastepnie, że:

- Dj.Nadzieja to Kowal z Klanu CP's
- Domestos to Ezoghul z Klanu CP's

Nie wiem, czy kierownictwo CP's wie o ich grze w dwóch Klanach (choć nie zostali przejęci :wink: ) jednocześnie :?: Wiele razy w sparingach grają także rekruci więc mogli zagrać w meczach z innymi klanami :!:

W każdym razie takie postępowanie (ukrywanie swojej tożsamości ... wręcz oszukiwanie kolegów ze sceny BF-PL) jest karygodne i PTS1939 żąda wyjaśnienia sprawy i ew. ukarania ww. graczy :!:

Artih - vCL PTS1939

sluchaj sjestes slepy czy z policji ???
przyjmujac ludzi do klanu nalezalo ich sprawdzic .. Ehelion...HLSW..
po2 w co ty mieszasz MON ? jak nie wiesz do konca to sie nie udzielaj

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:29 

dokladnie po co mieszac w to kogos neutralnego :x

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:34 

YouogY lolu spokój.

E tam - ja nie jestem neutralny - ja się z tego rotfluje ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:34 

heheh i to bedzie kolejny topic w ktorym nic nie zostanie rozstrzygniete...a na dodatek bedzie to kolejny topic w ktorym zrobi sie burdel i przy 20 stronie juz nikt nie bedzie wiedzial o co chodzilo :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:35 
Moderator forum

Young - weź się tak człowieku nie obruszaj ... spokojnie.

Nie mam nic do Klanu CP's ani tym bardziej MON :!:
Oba Klany szanuję i z obydwoma bardzo dobrze mi się do tej pory współpracowało.

Sprawdzeni faktycznie zostali dopiero gdy zaczęliśmy się na poważnie zastanawiać na nimi jako rekrutami - dlatego sprawa wyszła.

Nie jestem też za żadną odpowiedzialnością zbiorową - wolałbym gdyby jakąkolwiek odpowiedzialnością za to zdarzenie zajął się Klan, w którym owi delikwenci obecnie grają (a Kowal wyraźnie napisał, ze gra teraz w MON - i tylko tu pada nazwa waszego Klanu).

Napisałem o tym wszytkim tutaj z jednego powodu - aby o tych panach usłyszało trochę więcej osób niż Klanowicze PTS1939 :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:46 

artih napisał(a):
Young - weź się tak człowieku nie obruszaj ... spokojnie.

Nie mam nic do Klanu CP's ani tym bardziej MON :!:
Oba Klany szanuję i z obydwoma bardzo dobrze mi się do tej pory współpracowało.

Sprawdzeni faktycznie zostali dopiero gdy zaczęliśmy się na poważnie zastanawiać na nimi jako rekrutami - dlatego sprawa wyszła.

Nie jestem też za żadną odpowiedzialnością zbiorową - wolałbym gdyby jakąkolwiek odpowiedzialnością za to zdarzenie zajął się Klan, w którym owi delikwenci obecnie grają (a Kowal wyraźnie napisał, ze gra teraz w MON - i tylko tu pada nazwa waszego Klanu).

Napisałem o tym wszytkim tutaj z jednego powodu - aby o tych panach usłyszało trochę więcej osób niż Klanowicze PTS1939 :!:

Co?! :shock: Kowal w MON'ie?! Ehelion nic nie podaje takiego, wiec piszcie sprawdzone info, plz...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:51 
Moderator forum

Werminator napisał(a):
Co?! :shock: Kowal w MON'ie?! Ehelion nic nie podaje takiego, wiec piszcie sprawdzone info, plz...

Czytaj dokładnie - to sam Kowal napisał na naszym forum, że gra w MON'ie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2