Teraz jest 20 kwi 2025, 11:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lis 2004, 05:59 

Mam pare zastrzeżeń co do newsów na stronce:

1. Nie podoba mi się, że ostatnio Battlefield 1942 został kompletnie pominięty w newsach. A mianowicie nikt nic nie wspomniał o zkończeniu rozgrywek grupowych, nikt nic nie napisał o zbliżającym się NC, i terminach rozgrywek(za to Vietnamowe NC ma aż 4 newsy (z czego jeden mówiący o wygranej, a reszta to tylko "zapowiedzi)) i żadnych informacji o poczynaniach klanów(może rzeczywiście nic nie poczynają)

2. Nie podoba mi się że Garet Jax(bez urazy) hurtowo wydaje newsy na zbliżony temat, które mógłby zmieścić w jednym (stopniowu updatownym) newsie. Natłok tych newsów spowodował kompletne przysłoniecie i wywalenie innych, wciąż aktualnych newsów gdzieś na sam koniec.

Panowie newsmakerzy! Prosze zacząć pisać (to do tych od Battlefield 1942)...a panów od Vietnama poprosze aby nie zapominali, że nie są sami i ,że nie wszystkich interesuje Vietnam!

Pozdrawiam
Jelcyn

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 12:04 

co człowiek moze napisac o 5 rano :D . Ale zgadzam się z Jelcynem. Więcej BF42 w newsach :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 12:27 
Oldboy Battlefield.pl

jelcyn przeciez sam mozesz napisac newsa i zglosic go dopublikacji... 8)

PostNapisane: 14 lis 2004, 13:03 
Moderator forum

Jelcyn napisał(a):
1. Nie podoba mi się, że ostatnio Battlefield 1942 został kompletnie pominięty w newsach. A mianowicie nikt nic nie wspomniał o zkończeniu rozgrywek grupowych, nikt nic nie napisał o zbliżającym się NC, i terminach rozgrywek(za to Vietnamowe NC ma aż 4 newsy (z czego jeden mówiący o wygranej, a reszta to tylko "zapowiedzi)) i żadnych informacji o poczynaniach klanów(może rzeczywiście nic nie poczynają)

Sorry, po prostu wcześniej newsy o OC pisał Marcin A. więc nie interesowałem się ich dziejami. Właśnie spłodziłem info o awansach do fazy playoff, postaram się rozbudować je wieczorem o ilość wygranych / przegranych / kto z kim meczy :) Skoro nie ma mr. marcinka, więc zajmę się dalej tymi rozgrywkami :) Proszę również przysyłać do mnie wyniki Waszych meczyw CB / ESL wraz z komentarzem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 14:07 

Cytuj:
2. Nie podoba mi się że Garet Jax(bez urazy) hurtowo wydaje newsy na zbliżony temat, które mógłby zmieścić w jednym (stopniowu updatownym) newsie. Natłok tych newsów spowodował kompletne przysłoniecie i wywalenie innych, wciąż aktualnych newsów gdzieś na sam koniec.

Bo Garet pisal to na bierzaco z LANa tak zeby ludzie nieobecni wiedzieli co sie dzieje

PostNapisane: 14 lis 2004, 14:11 
Moderator forum

Jelcyn napisał(a):
Mam pare zastrzeżeń co do newsów na stronce:

Panowie newsmakerzy! Prosze zacząć pisać (to do tych od Battlefield 1942)...a panów od Vietnama poprosze aby nie zapominali, że nie są sami i ,że nie wszystkich interesuje Vietnam!

Pozdrawiam
Jelcyn

a mi sie nie podoba ze tobie sie nie podoba, zostan sam newsmanem jesli uwazasz ze cos jest nie tak, narzekac jest najlatwiej

info o wynikach lana bylo bardzo dobre i przydatne

PostNapisane: 14 lis 2004, 16:26 

dokladnie.. najlatwiej jest narzekac... jakbys nie zauwazyl, newsy byly pisane live, sila rzeczy powinien byc jeden za drugim, aby kazdy zobaczyl, ze pojawil sie nowy (bo sa nowe wydarzenia) a nie wczytywal sie w stary, czy czasem nic sie nie zmnilo... to raz... dwa Garetowi naleza sie specjalne podziekowania, poniewaz od rana w pocie czola produkowal dla was newsy przez ponad 12 godzin - mimo to, ze absolunie nie musial tego robic.. Wiec panie Jelcyn, niech pan pomysli czasami zanim cos pan napisze...

a co do 42 i OC, ja wiem, ze jestescie zapatrzeni tylko w czubek wlasnego nosa, ale gdybyscie nie zauwazyli nie we wszystkich grupach byla jasna sytuacja kto z kim zagra - dlatego news OC 42 nie bardzo mogl sie pojawic zaraz po dacie oficjalnego zakonczenia faz grupowych.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 17:36 

@yacub - Dzięki :)

@bcj - Co Cie chłopie powaliło? Czy nawet w poscie , w którym prosiłem, żeby pojawiło się więcej newsów o BF42 musisz na jakiś klan naskakiwać? Co to miało znaczyć z tym zapatrzeniem? Znowu coś nie pasuje? Przed chwilą jedna afera dotycząca UKF się skończyła, wyluzuj.

A informacja kto z kim będzie grać pojawiła się w następny dzień po ostatnim meczu w rozgrywkach grupowych.

Moja petycja w żadnym stopniu nie ubliżała Garetowi, jedyne co zauważyłem to fakt zatłoczenia głównej strony, stwierdziłem (za przykładem forumowych tradycji), że jeśli dodajesz nową informacje użyj przycisku zmień.

@Holman - soor ale newsmakerem nie zostane, ponieważ mamy na scenie ludzi, którzy o wiele lepiej się do tego nadają, ale sorka nie odbieraj mi prawa do oceniania.. ok?

@ Kaczy - ale czy naprawde wszystkich interesował Lan :), no ale ok rozumiem, ale nadal uważam, że te informacje mogłyby się zmieścić w jednym newsie :)

@ Okota - nie wiedziałem :oops: :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 17:50 
Moderator forum

Jelcyn napisał(a):

@Holman - soor ale newsmakerem nie zostane, ponieważ mamy na scenie ludzi, którzy o wiele lepiej się do tego nadają, ale sorka nie odbieraj mi prawa do oceniania.. ok?

nie odbieramm, masz prawo, ale nie patrz tylko przez pryzmat twoich zainteresowan ale szerzej

naprawde nic sie nie stalo ze garet informowal tak a nie inaczej, po co robisz z tego prpblem?

a tak w ogole jesli uznales ze jest za malo newsow z 42 to:
1. mogles powiadomic newsmanow z 42
2. jak napisal Okota mogles zglosic swojego newsa

nie widze sensu w bezsensowanym dopierdalaniu sie (no chyba ze sie z kogos nabijamy ;) w tych dniach scena BF zyla lanem i nie ma z tym dyskusji :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 17:58 

no ok :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 18:40 

Jelcyn napisał(a):
@bcj - Co Cie chłopie powaliło? Czy nawet w poscie , w którym prosiłem, żeby pojawiło się więcej newsów o BF42 musisz na jakiś klan naskakiwać?

Naskakuje jedynie na Ciebie - jesli mozna mowic o naskakiwaniu...

Jelcyn napisał(a):
Co to miało znaczyć z tym zapatrzeniem? Znowu coś nie pasuje? Przed chwilą jedna afera dotycząca UKF się skończyła, wyluzuj.

A informacja kto z kim będzie grać pojawiła się w następny dzień po ostatnim meczu w rozgrywkach grupowych.

No i widac jak sie interesujesz CB - bo tak sie sklada, ze my np. czekalismy do czwartku wieczora, aby sie dowiedziec z kim prawdopodobnie zagramy 1/4 finalow.

Jelcyn napisał(a):
Moja petycja w żadnym stopniu nie ubliżała Garetowi, jedyne co zauważyłem to fakt zatłoczenia głównej strony, stwierdziłem (za przykładem forumowych tradycji), że jeśli dodajesz nową informacje użyj przycisku zmień.

forum - to nie newsy, zreszta juz napisalem dlaczego imo powinny byc to nwe newsy a nie stare...

P.S. Mnie tez srednio ciekawi co sie dzieje w BF:V jako, ze jestem zapalencem 42.. ale nalezy zachowac pewien obiektywizm

PostNapisane: 14 lis 2004, 19:07 

bcj napisał(a):

a co do 42 i OC, ja wiem, ze jestescie zapatrzeni tylko w czubek wlasnego nosa, ale gdybyscie nie zauwazyli nie we wszystkich grupach byla jasna sytuacja kto z kim zagraquote]

bcj napisał(a):
Naskakuje jedynie na Ciebie - jesli mozna mowic o naskakiwaniu...

tylko na mnie?

bcj napisał(a):
No i widac jak sie interesujesz CB - bo tak sie sklada, ze my np. czekalismy do czwartku wieczora, aby sie dowiedziec z kim prawdopodobnie zagramy 1/4 finalow.

No i co z tego? Wasz problem, że musieliście czekać.

bcj napisał(a):
P.S. Mnie tez srednio ciekawi co sie dzieje w BF:V jako, ze jestem zapalencem 42.. ale nalezy zachowac pewien obiektywizm

no więc właśnie..tylko, że wiekszość newsów dotyczy Vietnama :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 19:16 

Jelcyn - newsy BFowe zostaną tak jak jest. raz, dlatego że nikt nie będzie sprawdzał kilka razy literka po literce, czy coś się w newsie nie zmieniło. dwa, że tak było zawsze, trzy że w sumie tych newsów nie ma aż tyle, żeby nie móc się połapać.

Co do treści, ważności publikowanych wiadomości, to niestety - "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził" - jedni wolą czytac o bf1942, drudzy o wietnamie, jeszcze inni czekają na wieści z CB, lanów, czy choćby popijaw (Gore zwłaszcza :) ).
Czujesz się pokrzywdzony, daj cynk, to ktoś umieści posta, od bidy możesz sam zapostowac na forum np i ktoś później przeklei na główną.
Nie będziemy robić rewolucji. tak było, jest i będzie ;)

A co do tego, że większośc newsów jest o wietnamie, cóż - takie jest życie. Wietnam jest nowszy, na fali, więcej się dzieje na tej scenie. A BF1942owcy to przecież i tak zatwardziali konserwatyści :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 20:22 

dobra jest...:) żal mi się zrobiło BF:) w końcu i tak wiemy co jest lepsze :wink:

PostNapisane: 14 lis 2004, 20:43 

Jelcyn napisał(a):
bcj napisał(a):

No i co z tego? Wasz problem, że musieliście czekać.

ech... jak widzisz news jest w pigulce o wszystkich polskich klanach, aby przypadkiem ktos inny nie zaczal marudzic, ze jest puszczony oddzielny news dla kazdej grupy... a ciezko bylo by napisac takiego newsa bez kompletnych danych... no coz... nigdy nie zadowolisz wszystkich

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2