Teraz jest 22 sie 2025, 10:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lis 2004, 10:39 

Prawdziwe autentyczne piekło wojny, trochę sprzetu, który zobaczymy w BF 2 ale nie ma się z czego śmiać, nie chciałbym tam być. Ani po jednej ani po drugiej stronie.
http://www.ogrish.com/attachments/2004/ ... 4-2004.wmv

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 12:30 

Nieee no ja pi... , człowieku ostatnią rzeczą jaką chce znaleźć na tej stronie to linki do tego gówna.
NO COMMENT

P.S Ciekawe czy jak ciebie, albo kogoś z twoich bliskich spotka 'miła' rzecz, to chciałbyś żeby to znalazło się w Hyde Parku, obok tematu z dowcipami i komentarzami na temat walki bokserskiej. Co za syf

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 13:17 

ogrish.com - to tam m.in. mozna znalesc wszystkie egzekucje (rozstrzelania, obciecie glow itd itp.) zakladnikow w Iraku ...

ps. Hyde Park - znaczy wszystko co nie jest zwiazene z bf1942 - wiec nie tylko dowcipy i golota :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 13:22 
Moderator forum

co wy w ogole pieprzycie ? ogladaliscie ten film chociaz czy na pamiec cos gadacie?

to jest film z walk w fallujah ktory zreszta wczesniej sie pojawil na militaryphotos.net i nie ma nic wspolnego z pokazywaniem konkretnego nieszczescia czyjegos bliskiego (tak jak czesto foty na ogrishu)

a to ze jest tez na ogrishu to juz inna sprawa, przy wejsciu na ogrish jest wyrazne ostrzezenie i pytanie o 18 lat, wiec na dobra sprawe nie powinniscie tam wchodzic prawda? jak ktos lubi sie zamknac w swoim pokoju i non stop grac na kompie, zyc na swoim osiedlu i chodzic do najblizszego sklepu osiedlowego i byc slepym na to co sie dzieje na swiecie to juz jego problem i naprawde nikogo nie interesuje jego pseudo-oburzenie

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 13:34 

bennybranco - tak jak wspomniał mój przedmówca czas zdjąć klapki z oczu i wyjść na powietrze. Temat jest jak najbardziej do hydeparku, nie pokazuje nic okropnego tylko czyste walki w mieście a dotyczy to wydarzeń obecnychw Iraku. Tak więc zanim palniesz jakąś głupotę obejrzyj filmik pomyśl chwilkę, wyjdź na zewnątrz poza komputerek, wróć do domku pomyśl chwile i napisz odpowiedź ....

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 14:02 

Holman napisał(a):

a to ze jest tez na ogrishu to juz inna sprawa, przy wejsciu na ogrish jest wyrazne ostrzezenie i pytanie o 18 lat, wiec na dobra sprawe nie powinniscie tam wchodzic prawda?

No właśnie widzisz, jak my weszliśmy, to i inne 10-cio latki wejdą.
BTW nie wiedziałem że nie oglądając egzekucji i tego typu rzeczy zamykam się na świat. Jeśli ogrish.com jest ci potrzebne, żeby lepiej zrozumieć co się dzieje na świecie, to życze ci powodzenia. A mojego 'pseudo-oburzenia' nie wywołuje ten filmik, ani strona na której jest umieszczony, tylko fakt że to w ogóle pojawia się na BF'42 i to jeszcze ze wspaniałomyślnym komentarzem że 'nie ma się z czego śmiać''. Oki idę do mojego osiedlowego sklepu z nadzieją, że nikt mnie tam nie będzie próbował oświecać. :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 14:09 

bennybranco napisał(a):
Holman napisał(a):

a to ze jest tez na ogrishu to juz inna sprawa, przy wejsciu na ogrish jest wyrazne ostrzezenie i pytanie o 18 lat, wiec na dobra sprawe nie powinniscie tam wchodzic prawda?

BTW nie wiedziałem że nie oglądając egzekucji i tego typu rzeczy zamykam się na świat. Jeśli ogrish.com jest ci potrzebne, żeby lepiej zrozumieć co się dzieje na świecie, to życze ci powodzenia. A mojego 'pseudo-oburzenia' nie wywołuje ten filmik, ani strona na której jest umieszczony, tylko fakt że to w ogóle pojawia się na BF'42 i to jeszcze ze wspaniałomyślnym komentarzem że 'nie ma się z czego śmiać''. Oki idę do mojego osiedlowego sklepu z nadzieją, że nikt mnie tam nie będzie próbował oświecać. :D

Tak jest zmykaj i nie wracaj ;) Czasami ludzie są poprostu niereformowalni i lepiej jak wtedy pójdą do swojego sklepu ;) A co do ogrish com kontrowersyjnej strony to gdybać można wiele, ale udawać, że ona nie istnieje jest chyba dziwne. Jest to jeden z tych serwisów, który dostarcza niecenzurowane filmy nie pocięte przez jakis pseudocenzorów, a jesli ktoś lubi to oglądac to jego sprawa, ja wyszukuje tam tylko autentycznych scen walk, nie takich jak pokazuja w TV gdzie dzielni wojacy US z usmiechem na ustach odnoszą kolejne zwycięstwa...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 14:28 
Moderator forum

bennybranco napisał(a):
Holman napisał(a):

BTW nie wiedziałem że nie oglądając egzekucji i tego typu rzeczy zamykam się na świat.D

a kto powiedzial ze rozmawiamy o egzekucjach? rozmawiamy o filmie z dzialan wojennych a nie o egzekucjach

problem polega na tym ze mimo swojej obrazoburczosci to co jest na ogrishu jest czescia naszego swiata i udawanie ze cos nie istnieje jest krotkowzroczne, tym bardziej ze brutalna rzeczywistosc moze wejsc kiedys z butami do naszego zycia i dobrze jest miec swiadomosc pewnych rzeczy, ale bez popadania w przesade i namietne ogladanie tego typu tresci

i zapewniam cie ze jak bede mial 10 letnie dziecko to bede wiedzial ktore strony mu zblokowac (przykro mi jesli ktos nie umie tego zrobic, na nauke nigdy nie jest za pozno) do czasu az uznam ze jest sam/sama w stanie o tym decydowac co jest ok a co nie

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 14:46 
Moderator forum

a tak poza tym wszystkim skoro jest napisane ze strona jest od 18 lat a ktos sie tam pcha to tylko i wylacznie na wlasna odpowiedzialnosc i ryzyko..i prestensje moze miec tylko i wylacznie do siebie..z tego co wiem to w Recondo jest sporo 14 latkow wiec niech nie wchodza na ta strone :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 15:23 

Holman napisał(a):
bennybranco napisał(a):
Holman napisał(a):

BTW nie wiedziałem że nie oglądając egzekucji i tego typu rzeczy zamykam się na świat.D

i zapewniam cie ze jak bede mial 10 letnie dziecko to bede wiedzial ktore strony mu zblokowac (przykro mi jesli ktos nie umie tego zrobic, na nauke nigdy nie jest za pozno) do czasu az uznam ze jest sam/sama w stanie o tym decydowac co jest ok a co nie

No i właśnie z powodu tego topicu strona BF'42 dołącza do tego grona.
Nie zamierzam niczego udawać, ale nie muszę patrzeć jak komuś odcinają głowę, żeby mieć świadomość że takie rzeczy się dzieją. Pewnie że nie muszę wchodzić na tą stronę, ale pewny również byłem że na stronie o grze komputerowej nie znajde linka do ogrish.

Wojtas-mało wiesz :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 15:31 
Moderator forum

wiesz mowiac o 14 latkach nie myslalem o tym ze 70 % ma 14 lat..chodzilo mi tez o 11 , 12 , 13 latkow... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 17:09 

Wracjąc do tematu tam Armia USA nie ma tak łatwo jeżeli dobrze pamietam to zgineło tam juz 16 amerykanów a Mr. Bush zapewniał ze pobyt w iraku bedzie krótki. No cóż .

A co do rozmowy o 14 latkach itp ja mam 15 lat i uważam że jeżeli chcę i dorosłem do tego to ogladam a jak niechce to nie a temat powinnien być w Hyde Park bo nie można go gdzie indziej włozyc a to że znajduje się on przy kawałach tak to juz jest

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 17:32 

Wojtas napisał(a):
wiesz mowiac o 14 latkach nie myslalem o tym ze 70 % ma 14 lat..chodzilo mi tez o 11 , 12 , 13 latkow... :lol:

Yyyy a kogo masz na myśli ???
najmłodszy ma 16 najstarszy 29 :)

Strefa czasowa: UTC + 2