To moze ja zaczne, skoro rozpetalem ostatnia "nagonke":
Uwazam, ze bardzo denerwujacym faktem jest nagminne kasowanie i zamykanie topicow przez Okote, mimo to, ze topic generalnie nie narusza regulaminu, z pamieci przypomina mi sie tylko topic o Oseti w HydeParku, ktory zostal zamkniety lub na temat serwera powerzone.pl, ktory zostal skasowany - na szczescie w 1 wypadku po interwencji inncyh mderatorow topic zostal otwarty, a w 3 wypadku mimowszystko udalo sie przeforsowac troche reform na powerzone i dziala chyba lepiej.
Kolejny zarzut - straszenie - teksty typu - "o nowe forum, zaczynam moderacje", "uwaga moderuje", "bo skasuje" etc. sa zdecydowanie nie na miejscu - dobry przyklad - ostatni topic gdzie powstala "nagonka"
Edycja postow - przyklad:
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 0&start=30 - przedostatni post - dodal tekst na niebiesko, ktory przepraszam, ale nie powinien sie tam znalezc - nie na tym polega praca moderatora.
Wydawalo mi sie tez, ze moderator powinien swiecic przykladem - a niestety tak nie jest - sam oftopicuje w podforum CB - zamiast przeniesc caly topic w odpowiednie miejsce - chociaz chwile wczesniej zjechal innego usera otwierajacego topic zgodny z tematem - czyli HydePark