No więc zacznijmy od początku, niechaj zbiore myśli. Problem mój jest bardzo dotkliwy, daawno dawno temu, grał sobie taki Rako (czyli ja) w BFa, bez żadnych przeszkód, aż tu nagle skonczył i po paru miesiącach zdmuchnął kurz z ikonki BFa i chciał go odpalic, nie mógł niestety bo po uruchomieniu standart (czyli czarny ekran) i na tym standardzie się niestety zatrzymywało. Czyli wyglądało to tak Klik, Klik -> ten kwadracik z napisaem BF2142 i walker -> czarny ekran -> Puffff -> tapeta windowsa
i tak w kółko, tak jak kręci się ten ciołek
No i zgadnijcie co zrobiłem....
Dałem sobie spokój oczywiście, jednak dosyc mocno zgłodniałem za moim noRZem fajnym z takimi fajnymi nieSimiertelnikozordzami i nie moge bo czarny ekran i przeinstalował on (Rako ofcorz) GRĘ, mając nadzieje ze to pomoże, ale mówiąc krótko.... hmm? Gówno dało
No to konkrety, kiedyś było wszystko dobrze po paru miesięcznej przerwie poprostu przestał się uruchamiac i mam powód do płaczu,
Procesor: Jakiś takiś AMD 64 bitowy i ma ten hmm czarny wiatraczek
a tak poważnie to Athlon 3200+ 64 bitowy, 1,8 GHz, z czarnym wiatraczkiem
Karta GraphiCznoRdZoRdZoRdZor: Ati Radeon X600 pro (podobna wydajnośc jak 9600)
Windows: XP Profession SP2
Patch: 1.40 ON!!!
BF oshywiście pirat bo pshecież nje bende kupofał orginau bo za drofi nje? A blizzard jak hcesh to Ci moge psheczytac kazdom kartke z instrukcji bo mam schackjowanom inztrukcje w PeDeeFie!!!
BF oczywiście oryginalny... Hmm... stery grafy?? Myślę, że dośc nowe bo jakies 2 miechy temu ściągane
Przypominam, że dawniej chodził normalnie na średnich bodajże ;]
No i ostatnia prośba, jeśli potrzeba sterowniki nowe to musze jakimś magicznym cwancykiem usuwac te stare?? No wiecie, zrobic Cleana sterowników starych przed zainstalowaniem nowszych, jeśli tak proszem o zarzucenie odpowiedniego Clinerozordzordza.... Cleanera... no i ew sterow jakiś dobry link do stronki z dobrymi sterami (tylko nie oficjalna strona, transfer tam to 2 kb)
Wybaczcie mi mojej impotencji umysłowej, ale o 2:15 przegrzewa się procek, bo chłodzenie nie wyrabia ;]