CineQ_15 napisał(a):
Przepraszam bardzo wszystkich, nie mialem nic zlego na mysli.
Tylko ze ja odrazu mialem NS.
zrobilem co kazali i juz, ea downloader menager juz mial.
Tyle , ze ja mialem deluxe.
Kazalli mi tylko aktywowac keya. zrobilem i mam
Właśnie sęk w tym,że to nie za każdym razem tak działa.Mam taki sam problem z aktywacją NS.Również przy instalacji miałem podobne problemy,jak większość tutaj.Najpierw konta... ale to o dziwo poszło gładko,za to patch wszedł dopiero za 3cim razem,z innego źródła
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
do tego problemy z emulacją,na szczęście YASU załatwił sprawę,bez potrzeby "egzorcyzmów na demonach"
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
i żeby nie było zbyt kolorowo punkbuster również zaczął szaleć... Teraz za to wszystko chodzi normalnie,udało mi się nawet odpalić Deluxa bez ukrywania wirtualnego napędu,co było dziwne
![stupid :stupid:](./images/smilies/icon_stupid.gif)
Zainstalowałem to również na laptopie z vistulą wg."procedur" i poszło od kopa. Niestety NSa jakimś cudem nie mogę aktywować,na stronce wyskakuje "błąd systemu,spróbuj ponownie puźniej" hehe i tak na okręta,a EADM po wprowadzeniu klucza twierdzi,że wprowadzony kod nie jest prawidłowym kodem aktywacji produktu... Najlepsze jest to,że ostatnio bez problemów pograłem w trybie Supply Lines a i na Bawarię udało się wejść,tyle że ludzi nie było... Popróbuję jeszcze trochę i chyba trzeba będzie do nich napisać,bo z tego co czytam tu i tam,to jest to chyba jedyna skuteczna metoda na aktywację NS...