CineQ_15 napisał(a):
Przepraszam bardzo wszystkich, nie mialem nic zlego na mysli.
Tylko ze ja odrazu mialem NS.
zrobilem co kazali i juz, ea downloader menager juz mial.
Tyle , ze ja mialem deluxe.
Kazalli mi tylko aktywowac keya. zrobilem i mam
Właśnie sęk w tym,że to nie za każdym razem tak działa.Mam taki sam problem z aktywacją NS.Również przy instalacji miałem podobne problemy,jak większość tutaj.Najpierw konta... ale to o dziwo poszło gładko,za to patch wszedł dopiero za 3cim razem,z innego źródła

do tego problemy z emulacją,na szczęście YASU załatwił sprawę,bez potrzeby "egzorcyzmów na demonach"

i żeby nie było zbyt kolorowo punkbuster również zaczął szaleć... Teraz za to wszystko chodzi normalnie,udało mi się nawet odpalić Deluxa bez ukrywania wirtualnego napędu,co było dziwne

Zainstalowałem to również na laptopie z vistulą wg."procedur" i poszło od kopa. Niestety NSa jakimś cudem nie mogę aktywować,na stronce wyskakuje "błąd systemu,spróbuj ponownie puźniej" hehe i tak na okręta,a EADM po wprowadzeniu klucza twierdzi,że wprowadzony kod nie jest prawidłowym kodem aktywacji produktu... Najlepsze jest to,że ostatnio bez problemów pograłem w trybie Supply Lines a i na Bawarię udało się wejść,tyle że ludzi nie było... Popróbuję jeszcze trochę i chyba trzeba będzie do nich napisać,bo z tego co czytam tu i tam,to jest to chyba jedyna skuteczna metoda na aktywację NS...