Hej!
Ja mam podobny problem jak wyzej opisane ale...
Do tej pory wszystko z moim BF2142 bylo w porzadku. Wczoraj nawet spedzilem kilka godzin z ta gra i bez zadnego pierdniecia wszystko chodzilo idealnie.
Dzisiaj przed dwoma godzinami wlaczam sobie jak zwykle jakas mapke z szybkiej listy, gram jakies 5 minut i mnie wywala do pulpitu.
No wiec mysle sobie ze ladne jaja juz kiedys raz mi to sie przytrafilo wiec nie zastanawiajac sie dlugo odpalilem giere jeszcze raz. No i w momencie gdy klikam polacz sie z serwerem znowu mnie wyrzuca do pulpitu. Mysle sobie co jest. Od wczoraj nie zmienialem doslownie nic w konfiguracji komputera wiec wogole nie mam pojecia co sie moglo stac. Kilka kolejnych prob zakonczonych niepowodzeniem i postanowilem ze zainstaluje sobie najnowsze stery nvidii do mojego GF 6600GT. Nic to nie dalo. Otoz gra w trybie single player dziala bez zarzutu. Cos sie skopalo tylko z multiplayerem. W koncu przeinstalowalem gre kompletnie ( z wykasowaniem calego folderu gry po uninstallu). Wgralem patcha 1.1 i nic (wczesniej tez go mialem).
Zagladnalem w miedzyczasie na forum i skorzystalem z jednej rady zeby wylaczyc komunikacje glosowa. I zgadnijcie.... nic to nie dalo :/
Moze ktos juz z takim przypadkiem sie spotkal? Pomozcie prosze bardzo lubie ta gre i nie chce w poniedzialek z rana robic burzy w Centrum Pomocy Technicznej EA bo jak nic sie nie poprawi to mam zamiar tam zadzwonic.
Konfig mojego kompa:
plyta: Gigabyte 8I945P-G
proc: Celeron D 2,53 Ghz
ram: 2x512MB GoodRAM
grafika: Gigabyte GeForce 6600GT (128MB)
co jeszcze hmmm, chyba tyle, kurde to sobie dzisiaj pogralem. co za dzien :/