Teraz jest 18 lut 2025, 22:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2007, 13:27 

Nie ? To Super ! zaraz Sciagne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2007, 23:34 

A kto w ogóle uzywa IE7? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2007, 02:27 

A JA :D i jestem z niej bardzo zadowolony, co do EA Linka to też jest spoko, może ceny powinny być bardziej polskie, ale nie jest źle CCTS3 49.99 €, ti mniej więcej 195 zł :D więc sporo :D A zapene w empiku będzie za 120 zł :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2007, 11:10 

CCTS3?? a nie CCTW3?? no okolo 120-130 zl ale napewno kupie

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2007, 16:23 

tak miało być CCTW3 :D zły klawisz :D no to już jest nas 2 co go kupią :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2007, 00:23 

bulon1975 napisał(a):
wczoraj dzwoniłem do EA polska i koleś powiedział mi, że:
1. można pokombinować z FIREWALL'em
2. można spróbować na innym kompie - zalogować się i u siebie bedzie widoczne do pobrania....
3. trzeba mieć Internet Explorer 7 - czyli legalną winde.....

próbowałem 1. - bez zmian... także szczególnie z pkt. 3 mnie wkurzyli ....a więc 30 zł. w błoto....

1. Niemożna... jakiś czas temu dało się wszystko ściągać EA Downloader jakoś działał a EA Link jakoś pobierał piesze pache... wszystkie porty mam odblokowane jedyne co to nie mam zewnętrznego ip. ale nigdy go w grach FPP nie potrzebowałem. tym bardziej mogę grać w BF tylko nie mogę dostać tego za co zapłaciłem.... co za parodia....
2. mam 2 kompy .... i nic nie pomaga
3. Nie wiem poco ale na pewno nie pomaga....

relogowanie też nie pomaga co dziennie kilkanaście razy probuję............................................................

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2007, 00:40 

żeby było zabawniej udało się mi zarejestrować Battlefield 2142™: Northern Strike co nie było łatwe bo EA Link resetuje sie z komunikatem "wyloguj zaloguj" co parę sekund...
na koncie w dziale "Dane pobieranych gier" na stronie www(https?) widnieje Battlefield 2142™: Northern Strike dlaczego EA LINK nie może sprawdzić mych dodatków?! ... żeby nie było jeszcze problemów z FTP'kami później T_T
------------------------
sory za podwójny post... przyzwyczaiłem się do innego forum gdzie automatycznie dodaje do poprzedniego posta kolejny post pod rząd

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 20:44 

Mam to samo co moreus (non stop wylogowuje), mam Firefoxa PL, IE7 nie będę instalował bo to shit.

Do tego w pudełku z grą nie mam wydrukowanego kodu do ściągnięcia, na kartach we wszystkich językach pole gdzie powinien być ten kod jest puste. Jest tylko kod aktywacji przyklejony do pudełka. Gra kupiona w empiku, ktoś się spotkał z takim problemem? Uderzać do EA z tym?

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 21:47 

Futorr napisał(a):
Jest tylko kod aktywacji przyklejony do pudełka.
To jest ten kod co wpisujesz do sciągania-20 cyfrowy.

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 22:19 

ja tez kupie CCTW3 :D juz nas trzech

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:00 

Kamlot napisał(a):
To jest ten kod co wpisujesz do sciągania-20 cyfrowy.

Dzięki wielkie.

Dalej walczę z EA linkiem, przeinstalowałem go, zalogowałem się, połączył się z serwerem i... "wyloguj się i zaloguj ponownie, nie można pobrać listy plików do pobrania". Po raz czwarty widzę ten komunikat i po raz czwarty to robię. Chu...steczka z tymi 30 złotymi, czy ktoś widział może wersję Northern Strike z płytą w pudełku? Bo gotów jestem kupić to jeszcze raz, strasznie wkurza mnie ten EA link...

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:18 

Futorr napisał(a):
ktoś widział może wersję Northern Strike z płytą w pudełku?

Niestety muszę Cie zasmucić NIE MA TAKIEJ WERSJI radze zainstaluj firefoxa 2.0 a jak to nie pomoże to Internet Explorer 7.0 na torrentach widziałem "oryginalnego" ;) Pozdrawiam
W razie pytań pisz na PM

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:31 

Pixel napisał(a):
Niestety muszę Cie zasmucić NIE MA TAKIEJ WERSJI

O bestie, potwory, skunwiszony.

Pixel napisał(a):
radze zainstaluj firefoxa 2.0 a jak to nie pomoże to Internet Explorer 7.0 na torrentach widziałem "oryginalnego" ;)

Mam Firefoxa 2.0.0.2, a IE nie chcę, choć jeśli nie będzie innego wyjścia to będzie trzeba, cholera.

Pixel napisał(a):
Pozdrawiam
W razie pytań pisz na PM

Dzięki wielkie i również pozdrawiam. Jak na razie udało mi się dojść do ekranu EA linka z miejscem na wpisanie kodu. Ale ja zaczynam wpisywać kod, ta żałosna podróba pseudoaplikacji... znów łączy się z FESL, czymkolwiek by to gówno nie było. A potem - wyloguj się i zaloguj ponownie itp. Krwi, najlepiej barana z EA odpowiedzialnego za decyzję o dystrybucji boosterów przez to... cholerne coś.

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:37 

to moze na innym konpie u kogos to zrobisz ? potem nagrasz na cd plik kotry sie sciagnie i bedzie ok ? na inym kompie na innym ea linku ale na twoim koncie :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:43 

Spróbuję jutro w pracy (pracuję u swojego ISP :) ), wrzucę na swoje konto na firmowym ftp i zassam z domu. Albo wrzucę na pendka i tyle. A teraz wyskoczyło mi coś nowego - należy zaktualizować EA link do najnowszej wersji. Kuffa, o 18 ściągnąłem ten shit a tu już nowa wersja? Więcej z tym gównem problemów niż ze Steamem w jego początkach, z nim też kiedyś walczyłem.

Update: kuffa, gorzej jak w Microsofcie: Nieznany błąd, spróbuj zalogować się ponownie. Juz coś mnie strzela: mam zewnętrzne IP, wszystko śmiga ładnie, autoupdate w innych aplikacjach chodzi jak trzeba. Pod to samo łącze podłączony jest Xbox 360, dodatki i uaktualnienia do gier ssie jak jak aktorka w filmach Teresy Orlovsky. Dodatkowe mapy do Gears Of War ściągnęły się naprawdę szybko i sprawnie. Konsoli też nadałem zewnętrzne IP. A z tym w rzyć chędożonym EA linkiem same problemy, od kilku godzin siedzę i oglądam coraz to nowe komunikaty o błędach. Naprawdę, zaraz coś mnie trafi...

Update2: Trafiło. Mam to w ch#ju, olać te 30 nowych. Kasy szkoda, ale nerwów jeszcze bardziej. Już nie będę pisał co i gdzie bym typom z ea wsadził, moi zdaniem za sam pomysł ea linka ktoś powinien być bity na gołą dupę aż do krwi. Na dziś dość, włączam właśnie Gearsy by się odstresować. Northerna odpuszczam, poczekam na Bad Company.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2