Teraz jest 12 gru 2017, 16:03

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 paź 2006, 11:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2004, 21:39
Posty: 233
Lokalizacja: Elblag
Po zainstalowaniu gry - włączam ja. Wszystkie ustawienia zapisało fajnie, cacy, ale jest problem z graniem w sieci.
Wchodzę na jakiś serwer, gram 5 min i puff...
Zostaje wyrzucony z serwera przez PB, bo niby nie mam go zaznaczonego, chociaż sumiennie sprawdzałem i jednak mam. Miał ktoś podobny problem, a jak tak to niech napisze co trzeba zrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2006, 19:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 cze 2005, 16:54
Posty: 40
Kidyś o tym pisałem więc zacytuje samego siebie, może Ci to pomoże.
Chodzi o problem z wywalaniem się gry wtedy gdy włączy się
PunkBustera. Problem nie dotyczy gry, a tylko samego PunkBustera,
choć w sumie może raczej Windowsa, a konkretnie jednej z poprawek.
Niektórzy użytkownicy mający zainstalowaną poprawkę 917422 mogą
mieć problem ze wszystkimi grami korzystającymi z PunkBustera.
Jedyna w tym momencie rada to odinstalować poprawkę 917422 (przez
dodaj usuń programy - trzeba też zaznaczyć opcję Pokaż
aktualizacje). Jest to poprawką krytyczna, ale po jej instalacji na
niektórych kompach wywala się właśnie PunkBuster i każda gra która
z niego korzysta. Decyzja należy do gracza, odinstalować czy nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2006, 20:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Prosze o dopisywanie sprawdzonych rozwiązań problemów z PB. Przed zadawaniem pytań prosze się upewnić czy:

-PB został zainstalowany wraz z grą
-PB został włączony w grze (zaznaczenie okienka przy ikonie PB w opcjach gry)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 03:21 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2003, 03:45
Posty: 823
Lokalizacja: z wawy
sciagmy

http://websec.evenbalance.com/downloads ... bsetup.exe

potem sciagamy
http://www.evenbalance.com/downloads/bf ... 001365.htm
http://www.evenbalance.com/downloads/bf ... 001227.htm

(dla bezpieczenstwa zrzucilem oba)

i wrzucamy do katalogu system/pb/htm w katalogu z gra.

mi pomoglo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 18:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 gru 2005, 18:39
Posty: 198
Lokalizacja: Zielona Góra
Ja mam coś takiego

http://support.microsoft.com/kb/924867/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2006, 19:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 paź 2006, 14:42
Posty: 12
Tez mam z tym problem .
Zadna z waszych porad nie pomogla :|

Przez 3 dni bylem w stanie grac bez zadnego problemu i teraz nagle PB dal o sobie znac ...
Co dziwne zaczelo sie to dziac po tym jak zainstalowalem nowego antyvirusa , niestety wylaczenie go nic nie dalo :(


------
hmm wylaczylem wszystkie niepotrzebne procesy pod systemem i jak narazie PB dalo mi spokuj :) ((zobaczymy na jak dlugo ;> ))


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2006, 21:14 
Offline

Dołączył(a): 29 sie 2003, 13:56
Posty: 220
Lokalizacja: Bremen
Mam to samo i nie chce mi sie juz szukac , kombinowac.Za stary juz jestem na to. Zaistalowalem demko i bo chcialem zeby mnie przekonalo do kupna calej giery. no i przekonalo mnie ale w druga strone. Pogralem raptem w demo pol godziny i punbuster mnie kicknol ehhh.

_________________
GOMEZ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 15:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lip 2005, 12:06
Posty: 98
Lokalizacja: Warszawa
Ja poki co jeszcze nie probowalem sie stosowac do powyzszych rozwiazan ale - faktem jest ze bylem mocno zainteresowany nowym BFem, a po kompletnie aregularnym kickowaniu i nie kickowaniu z Demo, zaczynam miec dosc.. I finalnie chyba zapal do zakupu mi minie.... mam za malo czasu zeby sie bawic w sprawdzanie czemuz to "punk buster" przestal dzialac.

Mam najaktualniejszego PB jaki jest. A i tak serwery mnie kickuja.. Paranoja.

_________________
X>>SzArY<<X


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 16:10 
Offline

Dołączył(a): 13 paź 2006, 22:04
Posty: 7
ja mialem podobny problem ale na VISCIE, PB wyrzucal mnie z serwera po paru minutach gry, ale wystarczylo tylko we wlasciwosciach pliku bf2142.exe wlaczyc 'Run this program as an administrator'. Teraz wszystko gra jak tralala :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 21:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 11:01
Posty: 780
Kurcze, dzis pb wywalilo mnie za "Ignore MD5Tool" (zaznaczam ze to nie cheat)...
Mial ktos cos takiego? :?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2006, 12:29 
Offline

Dołączył(a): 21 gru 2006, 12:22
Posty: 3
Pomocy !! Ja mam taki problem że mam konto w ea ale jak włanczam giere to wyskakuje mi że nie mam konta na tym kompie i mam spóbowac innego konta :( pomocy kto iwe jak zrobic tak abym mógł zagrac pliss to moje gg 8367683


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 00:54 
Offline

Dołączył(a): 22 paź 2006, 21:24
Posty: 15
Mnie czasami wywyalał za glut32.dll nie wiem co to a ni skad sie wzieło wiec go usunełem ten plik i pomogło.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 15:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, 14:14
Posty: 557
Lokalizacja: Wrocław
Obrazek

wyskakuje po 5 minutach gry i wywala z serwera bez powodu

pomocy

EDIT sciognolem ten pierwszy plik ale nie wiem co zrobic z tymi dwoma innymi blagam pomozcie

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2007, 18:29 
Offline

Dołączył(a): 17 mar 2007, 18:09
Posty: 3
Ludzie co sie dzieje miałem patcha 1.10 i było OK a teraz jak mam patcha 1.20 to mnie po 5 sekundach od wejscia na mape wyrzuca punkbuster,przeinstalowywałem gre juz chyba z piec razy i nic nie pomoglo :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2007, 20:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lis 2005, 11:01
Posty: 248
A byłes TU iściagałeś setup do updejta PB ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL