Teraz jest 22 wrz 2018, 03:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 mar 2010, 21:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2010, 19:22
Posty: 164
Lokalizacja: wroga została znaleziona.
Nie no u mnie jest że "RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped" i RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed. Tak wogule to wole zeby mi jakis "cziter" latal w powietrzu niz zeby nie dalo sie grac

_________________
Bo jedni wolą spać, a drudzy chlać po parkach, a my wolimy grać po nocach w Strike at Karkand.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 mar 2010, 21:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2010, 19:22
Posty: 164
Lokalizacja: wroga została znaleziona.
Wszystko fajnie. Poprzednie problemy zniknęły za to pojawiły sie nowe. A mianowicie gdy chce wejsc do gry na serwie to sie na chwile robi zwiecha i przechodzi do menu. wtedy wyswietla sie okinko z napisem PUNKBUSTER.

_________________
Bo jedni wolą spać, a drudzy chlać po parkach, a my wolimy grać po nocach w Strike at Karkand.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2010, 17:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2010, 19:22
Posty: 164
Lokalizacja: wroga została znaleziona.
Heartbeats stopped powróciło :(

_________________
Bo jedni wolą spać, a drudzy chlać po parkach, a my wolimy grać po nocach w Strike at Karkand.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 kwi 2010, 17:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 wrz 2009, 15:24
Posty: 6
Cześć ja mam taki problem gdy wchodze na server to jestem na nim gdzieś 5 sec kicka mnie przez pb ale nie pisze przez jakiś bląd czy co poprostu wchodzę i kick da się cos z tym zrobic ? :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 kwi 2010, 17:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
nie ma komunikatu? zaktualizuj PB

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2010, 20:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 wrz 2009, 15:24
Posty: 6
zaktualizowalem pogralem 1 dzień i dalej mnie wywala a nie pisze nic żadnego komunikatu dlaczego nic

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2010, 20:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2010, 19:22
Posty: 164
Lokalizacja: wroga została znaleziona.
To się staje już nieco chore -.-. Nie uwierzycie ile serwów działa... "AŻ" 1 xD.

_________________
Bo jedni wolą spać, a drudzy chlać po parkach, a my wolimy grać po nocach w Strike at Karkand.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 kwi 2010, 11:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 sie 2009, 12:48
Posty: 46
Ja gdy proboje sciagnac http://www.evenbalance.com/downloads/bf2142/pbsec.htm to wyskakuje mi cos takiego

http://img156.imageshack.us/i/beztytuuzc.png/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwi 2010, 00:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sie 2005, 09:48
Posty: 643
Lokalizacja: Leamington SPA, UK
Prawym klawiszem myszy na odnośnik i opcja "zapisz jako".

Jak chcesz zaktualizować PB to lepiej użyj "PB setup".

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 kwi 2010, 14:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 sie 2009, 12:48
Posty: 46
a teraz mam taki problem dokladnie tak jak ponizej
gollum24 napisał(a):
Wszystko fajnie. Poprzednie problemy zniknęły za to pojawiły sie nowe. A mianowicie gdy chce wejsc do gry na serwie to sie na chwile robi zwiecha i przechodzi do menu. wtedy wyswietla sie okinko z napisem PUNKBUSTER.


aktualizowałem PB... HELP!

@edit

Hmmmm... Udało się. sciagnolem Pbsvc, uruchomilem i dziala


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2010, 13:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2010, 19:22
Posty: 164
Lokalizacja: wroga została znaleziona.
Ja radzę napisać do PB. Mi ciągle odpowiadają na bieżąco.

_________________
Bo jedni wolą spać, a drudzy chlać po parkach, a my wolimy grać po nocach w Strike at Karkand.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lis 2010, 15:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2010, 14:29
Posty: 43
Może to pomoże ale robione dla Battlefield 2142:
viewtopic.php?f=37&t=24830

_________________
Wszechświata nic już nie powstrzyma, tak że - gdy zgaśnie ostatnia gwiazda - pogrąży się on w ciemności i przeraźliwej pustce.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lut 2012, 19:02 
Offline

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:51
Posty: 8
Mam problem.Ordynarna nazwa męskiego członka z EA próbuje mi wmówić że moje konto EA jest niaktywne,co jest kompletną bzdurą gdyż wczoraj grałem w BF2142.Niestety dziś nie mogę bo moje hasło jest błędne,nie mogę przypomnieć hasła bo rzekomo moje dane są złe i mało tego te fallusy śmią twierdzić że moje konto EA jest nieaktywne.. Ciekawe jakim cudem jak wczoraj grałem jeszcze w BF a jak wiadomo gra wymaga zalogowania do KONTA EA ,a nie jakiegoś poza kosmicznego konta.
Czy ktoś mi pomoże albo chociaż da e-mail to synów z matki o wątpliwej reputacji?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lut 2012, 12:34 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2011, 11:16
Posty: 19
Nie sądzę, żeby ktoś ci tutaj odpisał.. Wyślij priva z prośbą o pomoc do któregoś z modów.
Ja niestety choćbym się zaparł sam w sobie - nie potrafię pomóc.. Nawet nie będę gdybał..
Jak problem przejdzie do historii - daj znać.. Gram często - może spróbujemy razem, wszak w kupie siła.. :)
Szukaj =PL= barwa73


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL