Teraz jest 26 wrz 2018, 05:06

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 paź 2006, 22:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
-Nie mam w oknie wyboru rozdzielczości 1280x1024. Jak moge ją uzyskać?

Arris napisał(a):
odpal gre ze skrótu z dopiskiem: +szx 1280 +szy 1024
np "D:\gry\Battlefield 2142 Demo\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024"


-Nie moge stworzyć nowego konta użytkownika poprzez ekran logowania BF2142

Konto można utworzyć przez WWW - trzeba po prostu wejść na strone EA i się zarejestrować (to nie jest związane z BFami i konto jako takie działa na wszystkich stronach i programach EA). Gdy utworzymy konto na www, logujemy się na nie przez gre i tylko wystarczy podać nazwe profilu (nick w grze) jaki chcemy mieć. UWAGA - nazwa konta nie może zawierać znaków specjalnych i musi być unikatowa - jeżeli podamy nazwe konta które już istnieje, otrzymamy możliwość wyboru innej, wolnej nazwy która jest w miare podobna do wpisanej przez nas.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 22:42 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Ciemny Titan

Odp: Wyłączyć całkowicie Dynamic Lighting w opcjach.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2006, 00:24 
Offline

Dołączył(a): 4 gru 2006, 22:28
Posty: 3
szymon08 napisał(a):
Ciemny Titan

Odp: Wyłączyć całkowicie Dynamic Lighting w opcjach.


Jestes pewien? W moim przypadku (i wszystkich o ktorych slyszalem) nalezalo ustawic lightning na medium, jezeli wczesniej mialo sie na low.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2006, 12:27 
Offline

Dołączył(a): 21 gru 2006, 12:22
Posty: 3
Ja mam taki problem, zrobiłem konto na ea ale jak włanczam gierke battlefield 2142 to wyskakuje mi że nie masz konta na tym komputerze i mam spóbowac innego konta !! Pomocy nie moge zagrac a konto mam , nie iwem o co chodzi :( mój nr gg 8367683 jak możecie to napiszcie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2006, 12:29 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2004, 04:45
Posty: 1597
Lokalizacja: IRL
arni836768391 napisał(a):
Ja mam taki problem, zrobiłem konto na ea ale jak włanczam gierke battlefield 2142 to wyskakuje mi że nie masz konta na tym komputerze i mam spóbowac innego konta !! Pomocy nie moge zagrac a konto mam , nie iwem o co chodzi :( mój nr gg 8367683 jak możecie to napiszcie


bo pewnie masz piarata... a takim tu nie pomagamy!!

_________________
Obrazek
Obrazek
http://www.teamofaces.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 21:41 
Offline

Dołączył(a): 25 cze 2006, 21:58
Posty: 18
Nie mówie w swoim imieniu gdyż osobiście nie mam tej gry, ale w imieniu kolegi który dostał na gwiazdke tę grę ale nie wie jak grać w singla nie zakładając konta przez internet (on nie ma internetu a kupił tylko dla singla) słyszałem że sie nie da w to grać bez neta ale nie jestem pewien tego


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2007, 01:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
aos napisał(a):
Nie mówie w swoim imieniu gdyż osobiście nie mam tej gry, ale w imieniu kolegi który dostał na gwiazdke tę grę ale nie wie jak grać w singla nie zakładając konta przez internet (on nie ma internetu a kupił tylko dla singla) słyszałem że sie nie da w to grać bez neta ale nie jestem pewien tego


pewnie był przez cały rok niegrzeczny skoro mikołaj tak go ukarał. Można grać w bf-a bez neta, pod warunkiem że będzie miał najnowszego patcha. Sama gra w singlu starczy mu na góra tydzień więc niech za rok poprosi dziadka mroza o internet

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2007, 02:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2003, 16:29
Posty: 1247
Lokalizacja: Warszawa
$towarzysz$ napisał(a):
...Można grać w bf-a bez neta, pod warunkiem że będzie miał najnowszego patcha.

-----------------------------------------------------

Sama gra w singlu starczy mu na góra tydzień więc niech za rok poprosi dziadka mroza o internet


Co Ty gadasz :?:


Można grać w BF2142 bez neta zakładając konto lokalne, ale to nie ma większego sensu, bo bo nie o to w tej grze chodzi i nie trzeba mieć najnowszego patcha, choć na pewno jest to wskazane.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 13:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
problem z wychodzeniem z gry do paska i potem zawieszaniem się przy próbie powrotu do gry chyba został rozwiązany http://www.bfcentral.pl/index.php?strona=news&modul=comments&id=1005 nie sprawdzałem czy faktycznie teraz działa bezproblemowo

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 19:45 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2005, 13:47
Posty: 23
A ja mam taki problem:
Po zainstalowaniu i odpaleniu gry jestem w stanie grać bez problemów.
jednak za każdym razem kiedy wyłączę grę to nie mogę ponownie zagrać online.
Po wybraniu serwera i kliknięciu połącz grę wywala mi na pulpit.

W skrócie: po instalacji mogę odpalić grę i grać bez problemów. Niestety każde kolejne odpalenie gry kończy się wyrzuceniem na pulpit.

Żeby grać muszę za każdym razem instalować grę od nowa, ponieważ przy pierwszym uruchomieniu działa bez zarzutu, każde kolejne nie daje już możliwości grania.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 07:37 
Offline

Dołączył(a): 18 kwi 2007, 16:21
Posty: 8
A ja mam taki problem.Po wejściu do gry dosyć często bez niczego wychodzi mi na pulpit i musze znowu odpalać gre.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 17:43 
Offline

Dołączył(a): 21 paź 2006, 09:47
Posty: 268
Lokalizacja: Częstochowa
To wylacz Voip (jak zle to mowcie ;p) i powinno naprawic, heh ci ludzie... nie szukaja na forum :roll: a tyle razy bylo na ten temat :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2007, 10:30 
Offline

Dołączył(a): 18 kwi 2007, 16:21
Posty: 8
NO i superancko jkaiż jesteś mądry wyłączanie Voip nic nie dało no i widzisz to nie jest wcale take banalne.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2007, 13:14 
Offline

Dołączył(a): 21 paź 2006, 09:47
Posty: 268
Lokalizacja: Częstochowa
To widocznie nie da sie naprawic... dziwne mnie nie wywala a wam tak :o


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2007, 13:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2007, 22:09
Posty: 838
Pomożecie Ja też mam wielki problem

Zawsze gdy wyłączam kompa po godzinnej - dwu godzinnej grze w byle co to komp nie chce sie sam wyłączyć pisze "Zakańczanie procesu Tip Trace (czasem bywa też "G + window") " no i ok spox zakańcza se a gdy dojdzie do 100% pisze nie można zakończyć procesu "Tip Trace "(lub to drugie) i mam do wyboru Anuluj lub Zakończ teraz i dopiero gdy dam zakończ teraz to mi sie komp wyłącza....!! Przypomina mi te stare komputery co daje sie zamknij a potem pisze "TERAZ można wyłączyć komputer"

Pomocy ten problem dręczy mnie od miesięcy... niwiem co jest grane

_________________
Obrazek
http://woombatt.mybrute.com
http://spoxtero.mybrute.com
http://spoxter.mybrute.com


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL