Teraz jest 12 gru 2017, 15:56

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 wrz 2009, 15:23 
Offline

Dołączył(a): 18 cze 2009, 12:16
Posty: 19
Odkryłem żeby zainstalować patch 1.5 trzeba odinstalować Nero albo wyłączyć Image Drive czyli napęd wirtualny. Czy ktoś może mi przesłać instrukcję jak wyłączyć Image Drive.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 wrz 2009, 15:36 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Usunąć ?

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 wrz 2009, 22:10 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2009, 22:00
Posty: 67
ej a z jakiego programu korzystasz bo jeśli deamon to mogę ci napisać


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 wrz 2009, 09:02 
Offline

Dołączył(a): 18 cze 2009, 12:16
Posty: 19
Nero Burning Rom 9


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 paź 2009, 16:54 
Offline

Dołączył(a): 15 paź 2009, 16:44
Posty: 2
A ja mam dwa problemy:
1)Gdy włączam BF2142 loguję się na MP i usiłuję dałączyć do jakiegoś serwera, to wyskakuje mi taki błąd:
http://img122.imageshack.us/my.php?image=fsox1.jpg .Oczywiście path 1.5 jest.
2)Nie mogę ściągnąć NS.Gdy wpisuję CD-KEY, e-mail i hasło, naciskam na loguj i wyskakuje Błąd Systemowy:Spróbuj później.

_________________
CHEATERS LIVE LONGER


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 paź 2009, 18:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
1) Proponowałbym reinstalacje gry. Ewentalnie także wyczyszczenie po nim rejestrów.
Instalacja gry powinna wyglądać tak: Bf2142->patch 1.40->NS->patch 1.40->patch 1.50
2) Jak nie możesz ściągnać z oficjalnej strony to poszukaj sobie lewego źródła(i tak bez cd-key się nie da grac w NS).

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 paź 2009, 18:42 
Offline

Dołączył(a): 15 paź 2009, 16:44
Posty: 2
Wielki THX, pobawiłem się trochę rejestrem i działa.A NS ściągnę chyba rzeczywiście na lewo i doinstaluję.

_________________
CHEATERS LIVE LONGER


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 gru 2009, 21:40 
Offline

Dołączył(a): 14 gru 2009, 21:32
Posty: 4
Mam problem z 2142 Deluxe Edition

Gdy na serwerze jest mało ludzi gra tnie się tylko titanie,a gdy graczy jest więcej około 30 gra przycina się cały czas. Ping około 40-60.

Titan przycina się również w single.

Intel Celeron CPU 2,8 GHz
2 Gb Ram-u
Grafika EN 9400GT Silent


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 gru 2009, 23:59 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Ustawienia grafiki/graficzne -> ustaw wszystko na LOW/NAJMNIEJSZE -> idź grać. Poza tym masz słabiutki procek (celeron :()

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2009, 17:21 
Offline

Dołączył(a): 14 gru 2009, 21:32
Posty: 4
Gra na low nic nie dała. Ale już pisze na forum EA.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2009, 09:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Krzepki napisał(a):
Mam problem z 2142 Deluxe Edition

Gdy na serwerze jest mało ludzi gra tnie się tylko titanie,a gdy graczy jest więcej około 30 gra przycina się cały czas. Ping około 40-60.

Titan przycina się również w single.

Intel Celeron CPU 2,8 GHz
2 Gb Ram-u
Grafika EN 9400GT Silent


Na takim sprzecie nie powino ci sie ciać skoro mi się nie tnie, a może dlatego się tnie bo do kitu jest serwer czy na wszystkich tak masz ?

Spróbuj na tym serwie -=]MBB[=- Fun Clan Deutschland.de 62.104.17.106:17567 Nazmiane cq i titan. Pozatym masz najnowsze stery do karty graficznej ??

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2009, 16:48 
Offline

Dołączył(a): 14 gru 2009, 21:32
Posty: 4
Nie tnie mi się tylko wtedy gdy jest oczekiwanie na graczy.
Mam najnowsze sterowniki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2009, 19:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
A jaki ping Ci się pokazuje gdy jesteś na serwie powyżej 100 ?(mi się ostro ścinało gdy miałem ping 160 ale i tak zabijałem, z clarkiem na lagu xD)

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2009, 19:48 
Offline

Dołączył(a): 14 gru 2009, 21:32
Posty: 4
Tnie się nawet jak 40 pinga mam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2010, 17:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2005, 17:06
Posty: 4
Lokalizacja: Warszawa
Może był już taki problem ale go nie znalazłem, a mianowicie mam mały problem z myszką. Kiedy klikam prawy przycisk myszki będąc poza pojazdem to obraca mi postać ( czasem nawet o 180 stopni) i celownik ustawia się przeważnie idealnie pod nogi.
Mysz e5 (5 klawiszy) sterowniki z płytki.

_________________
BF 1942 // BF 2142


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL