Teraz jest 16 sie 2018, 15:44

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 maja 2011, 15:44 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2011, 07:00
Posty: 2
ja tez mam problem z grą.
Otóż gdy włączam grę czyli mecz to nie mogę nic zrobić bo się myszka zacina i nawet do menu niemożna przejść.
Co robić w takiej sytuacji?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2011, 15:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Usuń folder 2142 z moich dokumentów prawdopodobnie znikły Ci ustawienia sterowania a tak wszystko wruci do wartości po zainstalowaniu gry.

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2011, 22:08 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2011, 07:00
Posty: 2
dzięki juz dziala :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2011, 09:41 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2010, 10:45
Posty: 67
Gdy włączam gre pojawia mi się to: http://imageshack.us/f/812/fgjhtgyh.png/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2011, 16:54 
Offline

Dołączył(a): 8 lip 2011, 16:47
Posty: 3
A ja mam taki problem podczas grania na singlu...gdy juz wybiore bron i punkt respa po 10 sek pokazuje sie błąd... "Wystąpił problem z aplikacja bf2142.exe i zostanie ona zamknieta."
prosze o pomoc

może problem leży po stronie sterowników do karty bo gdzies tak slyszałem ??
Geforce 6800 xt
data sterownika 2009-11-20
wersja 6.14.11.9562
Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2011, 11:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Attero132 napisał(a):
data sterownika 2009-11-20
wersja 6.14.11.9562
Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher

Ja mam rozwiązanie, wchodzisz na stronę nvidia.pl > zakładka "sterowniki" > pobierz sterowniki, wybierasz twój system, kartę, język itd. Pobierasz instalujesz i problem znika :)

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2011, 17:36 
Offline

Dołączył(a): 8 lip 2011, 16:47
Posty: 3
jest postęp chodzi teraz nie 10 sek a 2 min i ten sam blad
a jaka rozdzielczość wybrac? bo sa tam jakies częstotliwości a nie wiem o co w tym chodzi


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2011, 21:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Rozdzielczość - najlepiej taka jaką ma monitor
Częstotliwość - 60-72/75 więcej i mniej nie

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2011, 19:02 
Offline

Dołączył(a): 8 lip 2011, 16:47
Posty: 3
chyba chodziło ci o rozdzielczość pulpitu
nic nie pomaga wiec daje sobie spokoj z bf2


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lip 2011, 11:39 
Offline

Dołączył(a): 16 paź 2010, 14:35
Posty: 5
Witam . Ja mam problem z BF2142 ,a właściwie pytanie i problem . Miałem wiele razy już takie przypadki ,że akurat na tych serwerach na ,których gra najwięcej graczy wywalało mnie pod koniec meczu i nie dostawałem doświadczenia (PUNKBUSTER) .Jak można temu zapobiec ? A pytanie brzmi : żeby dostać doświadczenie trzeba poczekać do końca rozgrywki czy mogę wyjść z gry w każdej chwili i cieszyć się nabitym doświadczeniem (Chodzi mi o doświadczenie rangi np. Sierżant srebro itd) .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2012, 17:43 
Offline

Dołączył(a): 12 cze 2011, 12:03
Posty: 2
Mam taki problem, że posiadam Battlefield 2142 demo i gdy chcę się zalogować, albo utworzyć nowe konto to jest coś w stylu connecting to EA master i wogóle zero reakcji, nie moge się zalogować na konto BF2 demo i na inne tego typu, co jest ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2012, 19:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Ja obstawiam że dema już nie działają.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sty 2012, 11:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
EA przestało suportować demo 2142 jakieś pół roku temu, już nie można się logować ani zakładać kont żaden serwer też nie stoi do dema. Tylko już pełna wersja została xD

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2012, 22:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2008, 15:50
Posty: 208
Lokalizacja: Szczecin
W sumie... Szkoda. Tylko w wersji demo gra w trybie tytana miała sens xD.

_________________
"Magii się nie pije" (Kruk)
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL