Teraz jest 27 lis 2024, 13:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 wrz 2008, 02:43 

Siema
Mój kumpel ma problem z grą i nie wiem jak mu pomóc. Ma zainstalowany BF 2142 ale od jakiegoś czasu przy próbie wybioru jednego servera ( xK1ll@x) wywala go do pulpitu. Nie wiem jak to naprawić. Próbowałem wywalić pliki z document and settings/BF2124 i dalej tak samo się dzieje ( to pomaga gdy przy włączeniu gry z pulpitu się nie odpala). Wywaliłem też plik radial.cdb aby gra stworzyła nowy i również nie pomogło. Dalej wywala. Hmm
Tak więc prosiłbym o pomoc jeżeli ktoś jest w temacie.
PS. przeczytałem wiele stron odnośnie tego problemu ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania więc proszę nie piszcie :
www.google.pl

pozdrawiam
KriS

PostNapisane: 25 wrz 2008, 19:30 

Pomagam jak proszą :)
Miałem podobny problem+problem z NS+problem drażniący wielu graczy czyli wywalanie gry po wejściu w "blaszki" i inne nagrody w BBHQ
Rozwiązanie:
Deinstalacja,oczyszczenie kompa,rejestru przy pomocy np.: Tune Up 2007
Instalacja gry w kolejności 2142-1.25-NS-1.25-1.40-1.50 Incremental...Żadnego 1.50 full :twisted: :!: :!: :!: :!:
Ręczny update Punkbustera przy pomocy oryginalnego narzędzia PB Setup-do pobrania ze strony punkbustera czyli www.evanbalance.com
Dodam że przy jego pomocy można zaktualizowć każdą grę z PB...prosto i skutecznie!
Mam nadzieję że się uda,jeśli nie sorry Boss..idę skrobac kartofle :wink:

Kończąc dodam że właśnie dziś robiłem ta skuteczną reinstalkę i żadnych bugów :P

Strefa czasowa: UTC + 2