Teraz jest 17 lut 2025, 12:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 paź 2008, 21:19 

Witam,jestem nowy na forum ...
Otóż zakupiłem wersję pudełkową Battlefielda 2142 i dodatek przy okazji w wersji pudełkowej ...
Zainstalowałem Battlefielda 2142,w dodatku okazało się że nie ma płyty(co wiedziałem bo było napisane na opakowaniu)
Jest tam kartka z instrukcją co robić aby ściągnąć battlefielda 2142:NS ...
Problemy się zaczynają już po pierwszym etapie a mianowicie
1:"Pobierz i zainstaluj program EA link,dostępny pod adresem www.ea.com/ealink
Okazało się że nie ma tam tego programu,jest inny ...
Dalej już nie umiem bo wszystko jest pogmatwane i nie zrozumiałe do mnie bo wszystko się nie zgadza ...
No więc mimo prób nie udało mi się ...
gdy próbuję uaktywnić grę na stronie eastore ta kulturalnie zwraca mnie do menu logowania,loguje na konto utworzone do BF 2142
i znowu wpisuje kod i jeden raz wyrzuciło mnie do Pseudonimu EA Classic,zrobiłem go.I Znowu wywala to tak
Uaktywnij grę >wpisuje kod>zaloguj się>uaktywnij grę>zaloguj się ...
Czuję się oszukany a instrukcje uznaję za mocno nieaktualną począwszy od punktu pierwszego.
Mam nadzieje i liczę na waszą pomoc
Wasz kolega z gry,Convi
PS.Szukałem też na forum Ea,kilka osób miało problem ale rozwiązania nie znalazłem,jesli wy mi nie pomożecie przyjdzie mi chyba tylko zwrócić się do EA Supportu chociaż wątpię by oni również rozwiązali mój problem .

PostNapisane: 6 paź 2008, 21:28 
Spamer!

http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_P ... D.76959200 -> dodaj do koszyka -> kod przedplaty (czy cos takiego) logujac sie i to wpisując i sciagasz + ea dow. man. :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 6 paź 2008, 22:17 

jest tam kod promocyjny ale wpisując mój z myślnikami lub bez nie akceptuje go :|

PostNapisane: 15 paź 2008, 21:35 

Mam ten sam problem. Program EA Link został zamieniony na EA STORE i od tej pory jak widze nie da się aktywować gry. Tak jak kolega Convictus pisał jest zapętlenie między wpisaniem kodu (CD-KEy'a do NS) a logowaniem. Niech ktoś nam w końcu pomoże. Prosimy

PostNapisane: 15 paź 2008, 23:08 

Wczoraj kupiłem ten dodatek i miałem ten sam problem. Rozwiązałem go w następujący sposób:
1. Ściągnąłem Ea-store.
2. Po zalogowaniu się do Ea-store, wcisnąłem klawisz kup.
3. W nowo otwartej stronie, prawym górnym rogu klikam uaktywnij.
4. Otwiera się nowe okno (https://profile.ea.com/gamereg.do?locale=pl_PL), w którym w myślnikami wpisałem cd-keya.
5. Po wpisaniu cd-keya, pojawia się kolejne okno - należy zalogować się ponownie na konto (najlepiej poprzez adres e-mail).
6. Znów będzie prośba o wpisanie danych konta w grze (login w bf2142).
7. Teraz po wylogowaniu się i zalogowaniu ponownie, w Ea-store można już ściągać dodatek.
8. Teraz najważniejsze! Nie warto ściągać dodatku (problem z zmienionymi plikami podczas dołączania się na serwery - nie rozwiązuje go ponowne zainstalowanie patcha!), ponieważ jak zauważyłem znajduje się on wraz z patchem 1.50. Zatem po udanym przypisaniu dodatku do konta i zainstalowaniu patcha 1.50, można spokojnie już grać.

PostNapisane: 16 paź 2008, 07:37 

Nie wiem co ściągałeś Yanek ale nie da się ściągnąć czegoś takiego jak EA Store, chyba chodziło ci o EA Download Menagera.

Poza tym niema w nim opcji kup tylko Sklep EA w lewym dolnym rogu. Po przejściu do sklepu dalej nie ma opcji kup tylko dodaj do koszyka a potem już nic się nie da wpisać. Ja osobiście chyba oddam ten dodatek i zażądam zwrotu pieniędzy i kupie przez EA store może wtedy będzie działać.

PostNapisane: 16 paź 2008, 08:41 

driver87 napisał(a):
Nie wiem co ściągałeś Yanek ale nie da się ściągnąć czegoś takiego jak EA Store, chyba chodziło ci o EA Download Menagera.

Poza tym niema w nim opcji kup tylko Sklep EA w lewym dolnym rogu. Po przejściu do sklepu dalej nie ma opcji kup tylko dodaj do koszyka a potem już nic się nie da wpisać. Ja osobiście chyba oddam ten dodatek i zażądam zwrotu pieniędzy i kupie przez EA store może wtedy będzie działać.

Po prostu wejdź tutaj https://profile.ea.com/gamereg.do?locale=pl_PL i postępuj dalej jak napisałem! Musisz mieć konto na http://www.polska.ea.com/loginpage.aspx (będzie potrzebne jako pierwsze podczas aktywacji dodatku). Drugi login o jaki będziesz proszony to będzie konto na jakie się logujesz do gry (online)!

Ps. Zapomniałem dodać, by uniknąć błędu "granie tylko na niezmodyfikowanej wersji jest możliwe":
1. Zainstalować BF 2142.
2. Patch 1.4.
3. Dodatek NS.
4. Znów patch 1.4.
5. Patch 1.5.

PostNapisane: 29 gru 2008, 20:50 

Też mam problem. Ciągle wywala mnie do strony zeby się zalogowac, loguje sie mailem i pokazuje się nad polem gdzie nalezy wpisać kod, tekst:
This game requires that your EA classic screen name is entitled to the original base game. Please ensure that you select an EA classic screen name that meets these requirements. Co zrobic? Prosze o pomoc. Siedze juz 3 godziny w internecie i nie moge uzyskać odpowiedzi a centrum obsługi nie odpowiada na maila.

PostNapisane: 29 gru 2008, 21:29 
Spamer!

Aktualizowałeś konto na ea.com (czy tez na ea.pl to jedno i to samo) ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 29 gru 2008, 21:37 

no tak, wpisuje stary nick i mi wyswietla ze konto zostało zaktualizowane.

PostNapisane: 9 cze 2009, 13:49 

A ja rozwiazalem problem :D
1.Zrobcie nowe konto na www.polska.ea.com
2.Na https://profile.ea.com/gamereg.do?locale=pl_PL:
-wpiszcie swoj kod w opakowaniu
-zalogujcie sie na konto z polska.ea.com (mnie za pierwszym razem zalogowalo i cos musialem ustawic kliknalem wstecz i jeszcze raz wpisalem kod i znowu zalogowalem wtedy przenioslo mnie do robienia avatara[czy jakos tak])
- kiedy przeniesie was do robienia avatara(chyba) to macie 3 zakladki jedna po srodku ma napis o ile sie nie myle "link"
-jak wejdziemy w srodkowa zakladke to wpisujemy pasy ktorymi logujemy sie w grze BF ( nie z polska.ea.com )
-powinno napisac ze aktywowalismy gre, napisze zebysmy sciagneli EA DOWNLOAD MANAGER sciagamy i instalujemy
3.Logujemy sie na EA MANAGER pasami(nick/e-mail, haslo) z polska.ea.com i powinno napisac ze mamy do sciagniecia NORTHEN STRIKE'a (jezeli nie wiecie gdzie sie wam to instaluje [ bylo do ustalenia na poczatku ale nic nie zrobiliscie] to domyslnie jest na C/ProgramData/Electronic....)
4.Sciagamy i instalujemy a jak dalej jeszcze nie wiem bo dopiero pobralem 8)

MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM :) JAK SA PYTANIA TO PISAC blackmacho@o2.pl

PostNapisane: 9 cze 2009, 14:57 
Zbanowany

a ja mialem problemy z boosterami do bf2, tez kupilem i nie potrafilem pobrac.
Mam nawet temat o tym, tytul to cos ,,problem z serverem''
Bo na poczatku o to mi chodzilo, ale mi pomogli.
Teraz sie sam z siebie smieje ^^ a wczoraj tez rejestrowalem notrhen strike bo sobie kupilem bf 2142 deluxe i musialem zarejestrowac.
wejdz na strone http://www.battlefield.com/activate/bf2142/index.html [taka ja mialem podana]
i dajel juz bedziesz wiedzial co zrobic, masz Ea downloader menager?

PostNapisane: 9 cze 2009, 15:01 
Zbanowany

i jak zarejestrujesz gre, to potem wlaczas ja i rejestrujesz sie tymi haslami i nickiem co rejetrowales gre, te strona co podalem, to ja tam musialem wpisac E-maila. Ale jezeli Ty nie masz jeszcze konta do sciagania to normalnie. Czytaj instrukcje.

Ps. na poczatek masz wybrac jezyk.

PostNapisane: 12 cze 2009, 16:54 

Powiem wam jedno jestem byłym graczem Counter Strike (steam) i przeszedłem na BF ale nie wiedzałem że aby zacząć grać w BF z dodatkiem (kupiłem deluxe edition) trzeba tyle mieszać.

Kurde po czym poznać że mam dodatek w komputerze (wystarczy to że w trybie wielu graczy mam mapy typu Port Bawaria???)

PostNapisane: 12 cze 2009, 17:52 
Zbanowany

Jakubica napisał(a):
Powiem wam jedno jestem byłym graczem Counter Strike (steam) i przeszedłem na BF ale nie wiedzałem że aby zacząć grać w BF z dodatkiem (kupiłem deluxe edition) trzeba tyle mieszać.

Kurde po czym poznać że mam dodatek w komputerze (wystarczy to że w trybie wielu graczy mam mapy typu Port Bawaria???)

nie wiem o czym Ty mowisz..

proste:
-idziesz do empiku/kupujesz BF:2142 DELUXE EDITION [50zł]
-instalujesz
-Instalujesz patch 1.5
-Aktualizujesz PunkBuster
-Grasz.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2