Teraz jest 24 lut 2025, 14:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Dziwny problem
PostNapisane: 19 lut 2009, 22:38 

Witam, kilka minut temu wyskoczył mi dziwny błąd:
Obrazek
Wcześniej bf się zacioł i musziałem kompa zresetować.

PostNapisane: 19 lut 2009, 22:46 

?? Powtarza ci się ten bład? Nie pozwala ci grać? Czy tylko jednarazowo ci wyskoczył i odrazu pobiegłeś na forum?

PostNapisane: 19 lut 2009, 22:56 

Cóż za inwencja twórcza, jeśli chodzi o tytuł. Dzięki czemuś takiemu na forach robi się syf. Jak ktoś ma podobny problem, będzie musiał wybierać z czegoś takiego (przykład z innego forum):
_OskaR napisał(a):
Pytające:

Pytanie?
Pytanie
Pytanie
Pytanie
Kilka pytań...
Pytanie
Pytanie
Pytanie .
Pytanie

Tajemnicze:

Co u licha !!!
TDU dziwny problem
Dziwny PROBLEM !!
Beznadziejna sprawa
Dlaczego tak sie dzieje
Pomóżcie
Czy da się z tym coś zrobić
Dziwne
Dziwna sprawa ;(
nierozumiem
Jezzzzzzzzzzzzuuuuuuuuu!
nie wiem o co chodzi
Co sie stalo?

Bez komentarza:

Problem :|
Mały problem
Dziwny problem z tdu
problem !!!
Powaażny problem
Problem...
Problem!
MAAŁY PROBLEM!
Maały problem :(
Dziwny Problem
Wielki problem ;(
Problem
Duży problem Pomocy!!
Problem : |
Problem, a raczej pytanie ...
problem z test deive unlimited
głupi problem
problem z TDU
nowy problem
Problemik hehe...
Mały problem
preblem i pytanko
Problem
ZnĂłw mam problem
Problem
Niespotykany problem !!
Problem z grą - pomocy!
Problem.
O co chodzi??? [problem]
Kolega ma problem :/
Problemik
wileki problem...
kolejny problem
Bardzo duzy Problem z TDU!! MAM juz dosc!!
PRoblem z gra
Problem z Test Drive Unlimited
Test drive Unlimited kolejny problem...
Drobny problem...
Problem
Problemy
Problemt

I na koniec mój faworyt:

Coś sie zrombało pomocy

Dobrze, że piszesz w tytule "problem", bo nie każdy wie, jaki to jest dział. Pomyśl jeszcze o graczach, którzy nie wiedzą, że to jest forum dotyczące BFa. Teraz już wiem, że jak będę miał "dziwny problem", będzie on poruszony w tym temacie, a jeśli będę miał "duży problem", albo "mały problem", ew. "nietypowy problem", będę musiał szukać gdzie indziej, albo załozyć nowy temat. :lol:

PostNapisane: 19 lut 2009, 23:11 

Czy ten post wniósł coś do tematu?

Btw: Wracając do mojego DZWINEGO PROBLEMU, stało się to pierwszy raz (ale jak już napisałem wyżej, wcześniej bf sie zacioł i musiałem zresetować kompa).

PostNapisane: 19 lut 2009, 23:22 

No to włącz gre, zagraj i sprawdź czy problem sie powtarza czy to był jednorazowy przypadek :wink:

PostNapisane: 19 lut 2009, 23:37 

No cóż - liczyłem na jakieś refleksje, ale widzę, że chyba się przeliczyłem. Takie tytułowanie tematów, czy ortografia, świadczą o stosunku piszącego do innych ludzi. Myślałem, że przeczytasz moją wypowiedź i wyciągniesz z tego jakieś wnioski, ale widzę, że tylko sprawdziłeś, czy zawiera ona odpowiedź na Twoje pytanie i to wszystko. Lekceważenie innych także dużo mówi o piszącym. Dlatego dla ułatwienia, napiszę jeszcze raz, co mi chodziło i rozwinę swoją myśl, bo chyba jest taka potrzeba - nie jesteś na forum sam. Piszesz temat o tytule, który nie mówi absolutnie nic, bo każdy wie, że jest to dział dotyczący problemów. Załóżmy, że ktoś inny będzie miał taki sam problem jak ty. Znajdzie tutaj rozwiązanie? Nie - może przejrzy listę tematów i zobaczy takie tytuły jak ten. Przecież nie będzie czytał każdego tematu o tytule takim jak jeden z powyższej listy, bo MOŻE dotyczy tego, czego szuka. Tak powstaje kolejny temat, który już wielokrotnie był poruszany. Tak robi się bałagan. Ale to jeszcze nic - w końcu sam temat to nie wszystko - potrzebna jest jeszcze odpowiedź. Czeka sobie taki biedaczek ileś czasu (mimo, że odpowiedź ma pod nosem, ale o tym nie wie, bo komuś się nie chciało porządnie napisać tytułu). W końcu na forum wchodzi osoba, która posiada wiedzę, potrzebną do rozwiązania problemu. I co widzi? Lenistwo autorów. Czyta pierwszy, drugi, trzeci temat - nic nie pisze, bo nie potrafi udzielić pomocy akurat w tych przypadkach. W kolejnym może, ale nie chce mu się już wchodzić do tematu tylko po to, aby przeczytać coś, co można zmieścić w jednej linijce, którą może być tytuł. Ktoś zostaje bez pomocy. Sam. Podobnie jak inni ludzie na innych forach. Dołącz do nich - tytułuj tematy jak wyżej, a na pewno doczekasz się pomocy.

PostNapisane: 20 lut 2009, 00:44 

Ehh, drążysz ten temat, ale chyba jesteś świadomy, że nie nauczysz tego 1/3 Polski? Nie każdy czlowiek myśli tak samo, jakby ktoś miał ten sam DZIWNY PROBLEM co ja to mogłby ten temat nazwać albo: "Problem z BF2142 Memory Error", "BF2142 Memory Error", "memory.dll", "sanity check", "block size 1287930624" i mozna jeszcze kilka ułożyć. Załóżmy, że ktoś napisze w temacie "memory.dll" a taki ktoś inny będzie szukał w tematach tylko "BF2142 memory Error" i nic nie pozostaje takiemu "biedaczkowi" jak czekac, aż ktoś mu odpisze na temat pt: "memory.dll".
Pozdrawiam.

PostNapisane: 20 lut 2009, 10:47 

Głupie gadanie. Wystarczy, że gościu by szukał po słowie "memory" i co? Znalazł by jeden i drugi temat. Po za tym nikt nie będzie szukał po słowie "problem". Zresztą można przepatrzeć samemu trochę tematów i własnorecznie otwierać podejrzane tematy.

I wogóle sam mówisz propozycje tematów, które określają ten temat. Dlaczego, więc wybierasz wersje najbardziej oklepana i nieokreślajaca tematu?

Strefa czasowa: UTC + 2