Witam. Jestem kilka dni po formacie, zainstalowałem battlefield 2142 deluxe edition kupiony już sporo czasu temu na allegro. Jako, że kolega nie miał przez pewien czas internetu, a mieszka blisko, zrobiliśmy sobie sieć i graliśmy na modzie BF64SP czy jakoś tak. Jednak chciałem w końcu pograć sobie na multiplayerze, więc włączyłem normalnie grę, wybrałem serwer i zamknęło mi battlefielda :/ Pomyślałem, pewnie to wina tego moda, więc odinstalowałem grę i ponowiłem instalację. Problem pojawił się kiedy wyskoczyło okienko do wpisania kodu aktywacyjnego czy tam cd-key'a. Mianowicie, przepisałem go z pliku w którym miałem go zapisanego, klikam dalej i nic, mogę wpisać go jeszcze raz. Kiedy wpiszę drugi raz i kliknę dalej pojawia się taki błąd:
http://img218.imageshack.us/img218/3633/24687638.jpgWcześniej nie było takich problemów z instalacją, pojawił się dopiero dzisiaj.
Obawiam się też, że ktoś mógł (np. ja) coś zmienić w cd-keyu i został tak zapisany, czy mogę jakoś uzyskać mój poprawny cd-key jeżeli tak jest?
Co jest nie tak? Miał ktoś może podobny problem ?
Jeszcze jedno pytanie, jakbym musiał kupić nowego battlefielda, to czy moje konto które ma tam jakąś rangę już przepadnie? Czy będę mógł je przenieść na nowego bf'a?