Teraz jest 12 gru 2017, 18:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: TS3
PostNapisane: 13 mar 2012, 15:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Mam problem, gdy włączam gre i mam włączonego TS 3 to gra mruga i nie można nic zrobić. Proszę o szybką pomoc.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: TS3
PostNapisane: 18 mar 2012, 17:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
A masz go spuszczonego do tray czy nie. Może to problem z ts 3 lub coś z bf reinstal może pomoże. Ale umnie nie było takiego problemu ale ja ma xp xD

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: TS3
PostNapisane: 18 mar 2012, 23:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Już rozwiązałem problem trza wyłączyć Overlay

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL