Teraz jest 12 gru 2017, 16:04

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Patch 1.5
PostNapisane: 20 maja 2012, 16:24 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2012, 16:18
Posty: 6
Witam dawno temu nie pamiętam kiedy instalowałem patch 1.50 jednak kreator się nie wyświetlił ,ale w procesach był i potem zauważyłem ,że pamięć znika ... znikneła cała z dysku C :/ Zrobiłem formata dobra dzisiaj instaluje to samo ,ale w ostatniej chwili wyłączyłem proces znikneło 1GB

Dobra i teraz pytanie coś z tym patchem czy tak powinno być jak zainstalować czy to coś u mnie?

Jak nie proszę o rozwiązanie aby zainstalować ręcznie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.5
PostNapisane: 20 maja 2012, 16:36 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Jak instalujesz patcha 1.5 to pamiętaj, żeby poczekać aż instalator sam zacznie proces aktualizacji. Nic nie wyłaczaj i nie rób formata bo to jest zbyteczne:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.5
PostNapisane: 20 maja 2012, 17:09 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2012, 16:18
Posty: 6
Maniek79 napisał(a):
Jak instalujesz patcha 1.5 to pamiętaj, żeby poczekać aż instalator sam zacznie proces aktualizacji. Nic nie wyłaczaj i nie rób formata bo to jest zbyteczne:)


Ale jak ja to odpalam to nie otwiera się żadne okienko nic to czekam i z dysku znika cała pamięć

,a jak poczekam to wtedy niby się otworzy okno i pamięć z dysku C wróci?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.5
PostNapisane: 20 maja 2012, 17:15 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2012, 16:18
Posty: 6
O najlepiej by było jakby ktoś mi podał instrukcję i jak to powinno wyglądać mam aktualnie 1.40 chcę zainstalować 1.50

PS. Plik już instalacyjny mam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.5
PostNapisane: 21 maja 2012, 01:05 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Ściągnij i zainstaluj patcha 1.50 a potem 1.51.

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.5
PostNapisane: 21 maja 2012, 15:50 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2012, 16:18
Posty: 6
Blizzard_ napisał(a):
Ściągnij i zainstaluj patcha 1.50 a potem 1.51.


Ja ściągam 1.50 i odplam ,ale nic się nie wyświetla ,a do tego z dysku C pamięć znika (Ostatnim razem jak to robiłem poczekałem cała pamięć znikneła iformat dysku C)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.5
PostNapisane: 21 maja 2012, 19:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Jaki system operacyjny?
Ile pamięci masz na partycjach (maksymalnie dostępnego i obecnie wolnego)?
I resztę specyfikacji kompa/laptopa.

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.5
PostNapisane: 21 maja 2012, 21:21 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2012, 16:18
Posty: 6
Problem rozwiązany okazało się ,że przez anty-virusa to wszystko się działo tzn. blokował aplikacje ,ale nie do końca ,że niby jest ona nie blokowana ,ale blokowana ,że się instaluje ,ale w plikach w ogóle tego niema :) Skasowałem obecnego anty vira i kupuje jakiegoś orginalnego

dzięki za pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL