Teraz jest 13 lis 2018, 07:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 cze 2012, 18:37 
Offline

Dołączył(a): 14 cze 2012, 18:31
Posty: 1
witam,mam pewien problem ponieważ kiedy próbuję zalogować sie do gry wpisuje moje passy z ea i wyskakuje że takiego konta nie ma w bazie danych,a i jeszcze jedno kiedy odpalam gre leci intro itd to zanim jeszcze sie zaloguje wyskakuje ze nie ma połączenia z internetem a widziałem że internet mam włączony


POMOCY!!!!!! :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 cze 2012, 23:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Gra musi być legalna, nie piracka.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL